Asiakaskoordinaattori / Myyntiedustaja

Loistatko asiakaspalvelutilanteissa? Tuleeko myyntihenkisyys selkärangastasi? Oletko tarkka työssäsi ja parhaimmillasi, kun sinulla on monta rautaa tulessa? Mahtavaa – meillä on sinulle töitä!

Työtehtävät:

  • Tilausten vastaanotto ja käsittely
  • Tarjouslaskenta
  • Jälleenmyyjien neuvonta puhelimessa ja sähköpostilla
  • Myyntiedustajan työt ympäri Suomea
  • Reklamaatioiden hoito
  • Yleiset toimiston työtehtävät

Työssä onnistuminen vaatii loistavia kommunikaatiotaitoja. Toivomme sinulta myös osaamista ja kokemusta teknisen kaupan toiminnasta. Sinun tulee olla palveluhenkinen, järjestelmällinen ja tavoitteellinen sekä myyntihenkinen. Työssä vaaditaan tarkkuutta, sillä asiakaskoordinaattorin tehtävässä vastaat tilausten oikeellisuudesta. Noin 30% työstäsi toimit myyntiedustajana, jolloin kierrät Suomea eri myyntitapaamisissa. Sosiaaliset taidot sekä asioiden hoitaminen maaliin asti korostuvat tässä tehtävässä. Sinulla ei myöskään mene sormi suuhun, kun käsittelyssä on erilaiset materiaalit ja -mitat – teknisestä osaamisesta on siis hyötyä. Työkieli on suomi.

Työnantaja

Mirror Line liukuovet, säilytysratkaisut ja tilanjakajat valmistetaan yli 25 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Karijoen kunnassa. Tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Myymme ratkaisujamme yli 300 ammattitaitoisen jälleenmyyjän toimesta ympäri Suomea. Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä ja kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä.

Meistä työnantajana voit lukea lisää täältä!

 

Oletko sinä uusi vahvistus #mirrorintiimi :in?

Laita CV sekä avoin hakemus alla olevaan osoitteeseen:

sinikka.saaranluoma@mirrorline.fi

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Huomaathan vastausajassamme mahdolliset kesälomien viivästykset!