CNC-koneistaja

Työ CNC-koneistajana pitää sisällään valmistusprosessiin kuuluvien koneiden käyttöä sekä valvontaa. Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta CNC-koneistuksesta ja puuntyöstöstä, mutta voit olla myös metallipuolen osaaja. Piirrustusten lukutaito on plussaa.

Työssä onnistumisessa auttaa aikaisempi kokemus CNC – koneistuksesta sekä kokemus eri kokoisten kappaleiden valmistuksesta. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi työtehtäviä kohtaan sekä halu kehittyä työssäsi. Työtäsi tukee parhaiten konepuusepän ja / tai kone- ja metallialan koulutus. Suomen tai englannin kielen taito on välttämätön.
 
 
Toivomme, että olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, luotettava ja tarkka. Olet myös aktiivinen tekijä sekä uuden oppija ja fyysinen kuntosi on hyvä. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, mutta viihdyt myös tiimissä, ja haluatkin kuulua osaksi Mirror Linen positiivista porukkaa.
 
 
Tarjoamme vakituisen työn huippuporukassa. Sinulla on käytössäsi Mirror Linen vaihtelevat etuisuudet kuten tykysetelit, Firstbeat -mittaukset ja välillä voit hemmotella itseäsi hierojalla. Meillä pidetään huolta henkilöstöstä ja heillä onkin käytössä työntekijälähettiläs-tiimi, joka järjestää aktiivisesti erilaista tyky-toimintaa.
 

Työtä tehdään arkisin päivä- (klo 7-15.30) ja iltavuoroissa (klo 11-19.30).

 

Oletko sinä uusi vahvistus #mirrorintiimi :in?

Työsuhde on vakituinen, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Laita CV sekä avoin hakemus alla olevaan osoitteeseen:

sinikka.saaranluoma@mirrorline.fi

040 709 8647