Mirror Line työnantajana

Yrityksemme tärkein voimavara ja moottori on upea ja ahkera henkilökuntamme

Mirror Line Oy työllistää yli 40 henkilöä omalla tehtaallaan Karijoella! Työntekijämme ovat meille arvokkaita ja pidämme heistä hyvää huolta. Ammattitaitoinen, ammatistaan ylpeä ja motivoitunut henkilökunta on yksi kilpailuvalteistamme! Kaikki ahkerat ja upeat työntekijämme kuuluvat tiimiin, jossa jokaisella yksilöllä on valtava panos lopputulokseen. Tämän porukan kanssa on ilo työskennellä! ME OLEMME #mirrorintiimi

Videolla Mirror Linen toimitusjohtaja Sinikka Saaranluoma sekä tuotantopäällikkö Risto Riihiluoma kertovat, millaista on työskennellä Mirror Linella ja millaisia ominaisuuksia työntekijöiltämme toivotaan. Voisitko sinä olla seuraava tiimimme jäsen?

Katso video Mirror Linesta työnantajana

avainlippu

Perheyrittäjyys näkyy arvoissamme ja työyhteisössämme

Tavoitteemme on pitää niin hyvää huolta henkilöstöstämme, että työsuhteemme ovat pitkäaikaisia ja olemme haluttu työnantaja. Tähän pyrimme avoimella tiedottamisella, luomalla tiimihenkeä, kuuntelemalla työntekijöitämme sekä tuntemalla työntekijämme. Tämä on yrityksessämme niin tärkeä asia, että se on nostettu yhdeksi suuntaviivaksi myös strategiassamme.

Yrityksessämme on aktiivinen tyky-toiminta. Järjestämme erityyppisiä liikunnallisia aktiviteetteja, joilla saamme parannettua työkykyä sekä ylläpidettyä tiimihenkeä. Yrityksessämme toimii työntekijälähettiläs-tiimi, jonka tarkoituksena on ideoida tykypäiviä sekä muuta, normaalia työarkea piristävää toimintaa työpäivien oheen. Tarjoamme työntekijöillemme vaihtelevia etuuksia kuten tykyseteleitä, Firstbeat -mittauksia sekä säännöllistä hierontaa. Työntekijöillemme kuuluu myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä kattava työterveyshuolto Terveystalon asiakkaana.

Oikeat työasennot ja työskentelytavat

Oikeaoppisen työergonomian merkitystä työhyvinvoinnissa ei voi vähätellä. Työfysioterapeutti käy säännöllisin väliajoin läpi tuotantomme ja toimistomme työpisteitä läpi ohjeistaen, kuinka pienet niksit ja vinkit auttavat jaksamaan työssä paremmin. Oikeanlainen työergonomia auttaa jaksamaan sekä helpottamaan ja keventämään omaa työntekoa.

Työpisteillämme on myös ohjeistukset mikrotaukoihin sekä näihin tarvittavat apuvälineet (kuminauhat, jumppakepit). Mikrotaukojen pitäminen työn lomassa auttaa työntekijöidemme palautumista työpäivän aikana sekä palautumisen käynnistymistä työpäivän päätteeksi.

Lue lisää siitä, miten otamme työhyvinvoinnin huomioon arjessamme!

fysioterapeutti
Mirror Line

Mikä on parasta #mirrorintiimi :in kuulumisessa? Työntekijämme kertovat!

Piipari, talossa 4 vuotta

”Työkaverit. Tuotteestamme ja toiminnastamme voimme olla ylpeitä.”

Rami, talossa 1 vuosi

”Kiva ja rento työporukka. Työntekijöitä kuunnellaan ja viihtyvyyteen halutaan oikeasti panostaa. Kasvava kotimainen perheyritys on sinänsä itseisarvo – sellaisessa jengissä on kiva olla osana.”

Käksä, talossa 5 vuotta

”Työilmapiiri on hyvä ja työkaverit mukavia.”

Mirror Linen työntekijälähettiläät

Sonja, talossa 3 vuotta

”Työporukka! Meillä on hyvä yhteishenki.”

Andrus, talossa 17 vuotta

”Työni on hyvää. Pidän työstäni.”

Teresa, talossa 1 vuosi

”On kiva, että on kaikin puolin joustava työpaikka ja rento työilmapiiri. Työssäni saan haastaa itseäni joka päivä vaihtelevilla, monipuolisilla työtehtävillä.”

Mikko, talossa 2 vuotta

”Mahdollisuus tehdä erilaisia asioita. Työnkuvani on vaihteleva ja laaja.”