Mirror Line työnantajana

Yrityksemme tärkein voimavara ja moottori on upea ja ahkera henkilökuntamme!

Mirror Line Oy työllistää yli 30 henkilöä omalla tehtaallaan Karijoella!

Työntekijämme ovat meille arvokkaita ja pidämme heistä hyvää huolta. Ammattitaitoinen, ammatistaan ylpeä ja motivoitunut henkilökunta on yksi kilpailuvalteistamme! Kaikki ahkerat ja upeat työntekijämme kuuluvat tiimiin, jossa jokaisella yksilöllä
on valtava panos lopputulokseen.

ME OLEMME #Mirrorintiimi

avainlippu

Perheyrittäjyys näkyy arvoissamme ja työyhteisössämme:

Me kaikki ollaan samaa tiimiä, tekemässä töitä yhteisten tavoitteiden eteen, puhallamme yhteen hiileen ja autamme toinen toistamme. Tämän porukan kanssa on ilo työskennellä! 💕

Pidämme niin hyvää huolta henkilöstöstämme, että työsuhteemme ovat pitkäaikaisia ja olemme haluttu työnantaja! Mirror Line Oy:n strategiaan on kirjattu määrätietoinen henkilöstön hyvinvointiin panostaminen.

Yrityksessämme on aktiivinen tyky toiminta (työkykyä ylläpitävää toimintaa), järjestämme koko firman porukalle paljon erityyppisiä aktiviteettejä.

Oikeat työasennot ja työskentelytavat

Oikeaoppisen työergonomian merkitystä työhyvinvoinnissa ei voi vähätellä. Työfysioterapeuttti käy säännöllisin väliajoin läpi tuotantomme ja toimistomme toimipisteitä läpi ohjeistamassa kuinka pienet niksit ja vinkit auttaa jaksamaan työssä paremmin.

Oikeanlainen työergonomia auttaa jaksamaan, helpottamaan ja keventämään omaa työntekoaan.

Tässä yksi esimerkki siitä, kuinka Mirror Line Oy:llä panostetaan työntekijöihin. 

fysioterapeutti