Mirror Line työnantajana

Yrityksemme tärkein voimavara ja moottori on upea ja ahkera henkilökuntamme

Mirror Line Oy työllistää yli 30 henkilöä omalla tehtaallaan Karijoella! Työntekijämme ovat meille arvokkaita ja pidämme heistä hyvää huolta. Ammattitaitoinen, ammatistaan ylpeä ja motivoitunut henkilökunta on yksi kilpailuvalteistamme! Kaikki ahkerat ja upeat työntekijämme kuuluvat tiimiin, jossa jokaisella yksilöllä on valtava panos lopputulokseen. Tämän porukan kanssa on ilo työskennellä!

ME OLEMME #mirrorintiimi

Videolla Mirror Linen toimitusjohtaja Sinikka Saaranluoma sekä tuotantopäällikkö Risto Riihiluoma kertovat, millaista on työskennellä Mirror Linella ja millaisia ominaisuuksia työntekijöiltämme toivotaan. Voisitko sinä olla seuraava #mirrorintiimi :n jäsen?

Katso video Mirror Linesta työnantajana

avainlippu

Perheyrittäjyys näkyy arvoissamme ja työyhteisössämme

Tavoitteemme on pitää niin hyvää huolta henkilöstöstämme, että työsuhteemme ovat pitkäaikaisia ja olemme haluttu työnantaja. Tähän pyrimme avoimella tiedottamisella, luomalla tiimihenkeä, kuuntelemalla työntekijöitämme sekä tuntemalla työntekijämme. Tämä on yrityksessämme niin tärkeä asia, että se on nostettu yhdeksi suuntaviivaksi myös strategiassamme. Tehdään tosissaan, mutta ei tosikkona. Työpäivää on mukavampi jatkaa, kun välillä kokoonnutaan porukalla ottamaan kuppi kahvia pullan kera ja vaihdetaan kuulumiset.

Yrityksessämme on aktiivinen tyky toiminta, järjestämme erityyppisiä liikunnallisia aktiviteettejä, joilla saamme parannettua sekä ylläpidettyä tiimihenkeä. Tarjoamme työntekijöillemme säännöllisesti myös hierontaa. Yrityksemme tarjoaa työntekijöilleen vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Oikeat työasennot ja työskentelytavat

Oikeaoppisen työergonomian merkitystä työhyvinvoinnissa ei voi vähätellä. Työfysioterapeuttti käy säännöllisin väliajoin läpi tuotantomme ja toimistomme toimipisteitä läpi ohjeistamassa kuinka pienet niksit ja vinkit auttaa jaksamaan työssä paremmin.

Oikeanlainen työergonomia auttaa jaksamaan, helpottamaan ja keventämään omaa työntekoaan.

Tässä yksi esimerkki siitä, kuinka Mirror Line Oy:llä panostetaan työntekijöihin. 

fysioterapeutti