Yritys

Mirror Line liukuovet ja säilytysratkaisut valmistetaan 25 vuoden kokemuksella piskuisessa Karijoen kunnassa, Etelä-Pohjanmaalla. Tulipalossa tuhoutuneen sikalan kivijalalle nousseessa tehtaassa, tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti.

Yrityksemme missio on luoda maailman paras työympäristö joka tuo helppoutta ja järjestystä asiakkaidemme elämään. Yrityksemme ytimenä on rehellinen ja suoraselkäinen pohjalaisuus sekä perhe-yrittäjyys. Mottomme koko toiminnan takana on ”Sovi mitä tehdään, – tee mitä sovitaan”.

Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä, kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä. Kauniissa kodissa voit antaa mielesi levätä.
Tehdas

Kokemus ja ammattitaito

Pitkä kokemus ja ammattitaitoinen henkilökuntamme tuovat unelmasi ulottuvillesi. Nykyaikaiset tehdastilamme ja tämän päivän haasteisiin vastaavat, modernit tuotantolaitteemme takaavat täsmällisesti tilauksesi mukaiset tuotteet ja korkean laadun. Valmistuksessa ja kehityksessä otamme huomioon tuotteiden koko elinkaaren, kestävän kehityksen ja jatkuvan parantamisen periaatteen. Tuotteiden materiaalit, niiden alkuperä ja pitkäikäisyys korostuvat valinnoissamme.

Nopea toimitus ja ystävällinen asiakaspalvelu

Nopea ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille ensiarvoisen tärkeää. Tuotteemme suunnittelija on aina asiakas, jolle teemme unelmat todeksi, mittatilaustyönä. Olemme joustava ja ketterä yritys, jolle asiakkaiden ongelmat ovat tervetullut haaste!

Luotettavat kuljetukset hoidamme omalla kuljetuskalustollamme. Nykyaikainen kuljetuskalusto edustaa yritystämme maailmalla. Kuljettajamme ja kalustomme on käyntikorttimme asiakkaalle!

Kun näet automme liikenteessä, tiedät että joku on saamassa kohta kotiinsa laadukkaan, kotimaisen mittatilauskaapiston.

Kuljetuskalusto

Mirror Line Oy - Liukuovet ja säilytysjärjestelmät