Korulokerikko mittatilauksena

56,00 

Korulokerikko mittatilauksena viimeistelee vaatekaappisi laatikon! Samettisella velvet-kankaalla päällystetyn korulokerikon saat meiltä laatikkosi mittojen mukaisesti valmistettuna. Toimituksessa ei ole mukana laatikkoa.

Hinnan pystyy tarkistamaan 10 mm välein. Voit laittaa tarkat mitat tarjouspyyntöön.

Esimerkkimitat ovat 10 mm välein. Voit laittaa tarkat mitat tarjouspyyntöön.

Valitse haluamasi määrä.

Valitse haluamasi määrä.

Pohjakangas on saman sävyinen kuin lokeron osat.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minua kiinnostaa:
Max. tiedoston koko: 10 MB.
Tähän voit ladata hahmottelemasi luonnoksen tai kuvan nykytilanteesta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tuotteen kuvaus
Korulokerikko mittatilauksena helpottaa asusteiden ja korujen säilyttämistä. Korulokerikolla saat asusteesi järjestykseen ja esille arvoisellaan tavalla esimerkiksi vaatekaapin tai kylpyhuoneen laatikkoon. Lokerikko soveltuu niin kelloille ja koruille kuin muillekin asusteille kuten vöille, solmioille, huiveille ja aurinkolaseille. Mukaan voit valita käteviä kellotyynyjä ja sormustelineen. Lisäluksusta tuo laatikon pohjalevyyn liimattava samettinen pohjakangas. Valikoimastamme löytyy erilaisia korulaatikkomalleja, jotka on suunniteltu eri leveyksille sopiviksi.
Tuotteen ominaisuudet
Korulokerikko koostuu harmaalla velvet-kankaalla päällystetyistä mittaan leikatuista seinämistä ja liitospaloista. Myös pohjakangas, sormusteline ja kellotyynyt on päällystetty samalla materiaalilla.

Korulokerikon osien korkeus on 60 mm, joten laatikkosi sivujen korkeus tulee olla vähintään 60 mm. Laatikon ideaali syvyysmitta on 450-500 mm. Korulokerikon mukana ei tule laatikkoa.

Korulokerikon osien leveys ja syvyys mitoitetaan laatikkosi mittojen mukaisesti. Valikoimastamme löytyy erilaisia korulaatikkomalleja, jotka on suunniteltu eri leveyksille sopiviksi. Jättämällä tarjouspyynnön saat ehdotuksen juuri sinun tarpeisiisi sopivasta korulokerikosta. Voit tarjouspyynnön yhteydessä myös kertoa, mikä malli miellyttää sinua eniten - pystymme muokkaamaan malleja tarvittaessa. Löydät ohesta esimerkkejä korulokerikkomalleista.
Asennus
Korulokerikko toimitetaan osina. Se on helppo koota mukana tulevien ohjeiden ja mallikuvan avulla.
Toimitus
Mittatilaustuote. Toimitusaika noin 5-7 arkipäivää.
Toimitus postipakettina 10 €.