LADON Ovi -kiskot + pyörästö kahdelle ovelle

190,00 

LADON Ovi -kiskot kahdelle ovelle on sopiva ratkaisu pariovitoteutuksiin. Tähän kiskopakettiin kuuluu 3500 mm pitkä kiskomekanismi, kahden oven pyörästöt ja tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Lisätarvikkeena voit valita myös hidastimet, joiden avulla ovet sulkeutuvat ja avautuvat pehmeästi.

Sis. hidastimet kahdelle ovelle

Tuotteen kuvaus
LADON Ovi -kiskot kahdelle ovelle on valmis kokonaisuus isompien oviaukkojen toteutukseen liukuovilla. Tällä kiskopaketilla LADON Ovi -henkiset pariovet on helppo toteuttaa isoihinkin oviaukkoihin.

Perinteisestä maalaismaisemasta muotokielensä ammentava ladonovimekanismi on edullinen ja helppo tapa luoda yksilöllinen ja liikuteltava ovi, tilanjakaja tai muu sisustuselementti vanhasta ovesta, ikkunasta, puu- tai metallilevystä tai esimerkiksi palasta vanhaa lauta-aitaa. Vain mielikuvituksesi on rajana!
Tuotteen ominaisuudet
Kiskopaketti sisältää 2 x 1750 mm kiskot, pyörästöt kahdelle ovelle ja kaikki tarvittavat ruuvit asennusta varten.
Paketissa on mukana kaksi lattiakiinnitteistä alaohjuria. Voit valita mukaan myös hidastimet, joilla ovet sulkeutuvat ja avautuvat pehmeästi. Vetimet tulee ostaa erikseen.

Kiskon mitat:
Pituus 3500 mm = 2 x 1750 mm
Korkeus 40 mm

Materiaali:
Mattamusta rautakisko + pyörästömekanismit kahdelle ovelle.

Mekanismiin soveltuu 35-40mm paksu materiaali. Ideaali ovileveys 3500 mm kiskolle on 800-875 mm / ovi. Tarvittaessa kisko on helppo lyhentää esim. rautasahalla tai kulmahiomakoneella, jolloin kiskolle saa kapeammatkin ovet. Lattiakiinnitteistä alaohjuria varten oven alareunaan tulee tehdä 7 mm leveä ja 20 mm syvä ura. Alaohjuri pitää oven paikoillaan alareunasta.

Kiskon asennuskorkeus on oven korkeus + 45 mm (lattiasta kiskon ruuvien keskikohtaan)
Huonekorkeuden on oltava vähintään oven korkeus + 154 mm

Mekanismilla 5 vuoden takuu.
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Tuote toimitetaan kotipakettina (postituskulut 15,00€).
Asennus
Kiskopaketti sisältää 3500 mm kiskon, pyörästöt kahdelle ovelle ja kaikki tarvittavat ruuvit asennusta varten.
Lattiakiinnitteistä alaohjuria varten oven alareunaan tulee tehdä 7 mm leveä ja 20 mm syvä ura. Alaohjuri pitää oven paikoillaan alareunasta.

Kiskon asennuskorkeus on oven korkeus + 45 mm (lattiasta kiskon ruuvien keskikohtaan)
Huonekorkeuden on oltava väh. oven korkeus + 154 mm

Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta! Max. paino pyörästömekanismeille sekä hidastimille on 60 kiloa.
Lue lisää LADON Ovista ja lisätarvikkeista