Lasiseinä kahdella ovielementillä

792,00 

Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa kaksioviselle lasiseinäkokonaisuudelle, jossa on 2 vaakajakolistaa kussakin ovessa.
Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat, materiaalit ja ovimäärä ovat mahdollisia! Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat ja toivomasi ovien määrä. 

25 vuoden takuu liukuovimekanismille

Hinta on laskettu Classic Mini -kehyksellä. Valitse haluamasi väri.

Musta 0,00 € Valkoinen 0,00 € Hopea 0,00 € Grafiitti 0,00 €

Valitse laminoidun lasin väri.

Kirkas 0,00 € Pronssi +77,00 € Harmaa +77,00 €

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi.

Stoppareilla ovielementit voidaan lukita kiinteiksi, jolloin ne eivät liu’u kiskolla. Valitse mitkä ovet haluat kiinteiksi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minua kiinnostaa:
Max. tiedoston koko: 10 MB.
Tähän voit ladata hahmottelemasi luonnoksen tai kuvan nykytilanteesta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tuotteen kuvaus
Lasiseinä tilanjakajana toimii upeasti isomman huoneen jakajana kahdeksi pienemmäksi tilaksi. Lasiseinä tilanjakajana on oiva ratkaisu erityisesti silloin, kun tarvitset väliseinän, mutta haluat valon edelleen kulkevan tilasta toiseen.

Lasiseinä voidaan mitoittaa millin tarkkuudella tilasi mittojen mukaisesti. Liukuovien määrään vaikuttaa aukon koko, mutta otamme huomioon myös toiveesi ovielementtien määrästä.
Lasiseinä voi olla täysin kiinteä tilanjakaja tai lasielementit voivat olla liikkuvia liukuovia. Usein toteutus on näiden kahden yhdistelmä.
Tuotteen ominaisuudet
Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa kaksioviselle lasiseinäkokonaisuudelle, jossa on 2 vaakajakolistaa kussakin ovessa. Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat, materiaalit ja ovimäärä ovat mahdollisia!
Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat ja toivomasi ovien määrä. 

Laskurin hinnat on laskettu käyttäen Classic Mini -alumiinikehystä. Kaksipuoliset tilanjako-ovet toteutetaan aina alumiinikehyksillä: kehysprofiileistamme Classic Mini, Classic Maksi, Twin ja Aalto soveltuvat tilanjako-oviin. Niissä pyörästö jää piiloon listan sisälle, jolloin ovi on tyylikäs molemmin puolin. Läpinäkyvät lasit ovat 6 mm paksuisia ja laminoituja, eli niissä on kirkas turvakalvo, joka pitää lasin kasassa mahdollisen rikkoutumisen yhteydessä.

Ovien hinta on laskettu tuotekuvien mukaisella jakolistamäärällä, eli kaksi vaakajakolistaa per ovielementti. Jakolistojen määrää voidaan halutessasi muuttaa.

Stoppareilla ovielementit voidaan lukita paikoilleen kiskolle kiinteiksi tilanjakajiksi.
Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi. Ne lisäävät myös käyttöturvallisuutta esimerkiksi lapsiperheissä.
Asennus
Lasiseinän asennus ei vaadi erityisosaamista, joten voit halutessasi asentaa tuotteet itse selkeiden asennusohjeiden ja -videoiden avulla. Tarvitset asennukseen vain kaverin ja muutamia perustyökaluja.

Moni jälleenmyyjistämme tarjoaa myös asennuspalvelua. Tarjouspyyntöä jättäessä voit pyytää jälleenmyyjäämme huomioimaan tarjouksessa myös asennuksen.
Toimitus
Lasiseiniemme toimitusaika on 2-4 viikkoa. Tuotteet voidaan toimittaa suoraan kotiisi.
Ladattavat materiaalit