Tilanjako-ovi lasilla

518,00 

Lasiliukuovi on kaunis vaihtoehto välioveksi. Voit laskea tällä laskurilla hinnan omalle lasiliukuovitoteutuksellesi!  Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat ja materiaalit ovat mahdollisia.

Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat.

Liukuoviemme pyörästöillä on 25 vuoden takuu!

Hinta on laskettu Classic Mini -kehyksellä. Valitse haluamasi väri.

Musta 0,00 € Valkoinen 0,00 € Hopea 0,00 € Grafiitti 0,00 €
Puhdas valkoinen 0,00 € Satiini puhdas valkoinen +204,00 € Hopea 0,00 € Musta 0,00 € Satiini musta +204,00 € Tähtitaivas 0,00 € Helmi 0,00 € Beige 0,00 € Satiini beige +204,00 € Satiini nude +204,00 € Satiini safari +204,00 € Oliivi 0,00 € Satiini atlantis +204,00 € Sininen 0,00 € Terrakotta 0,00 € Punainen 0,00 €

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi.

Stoppareiden avulla ovi saadaan pysäytettyä kiskon päissä. Stoppareita ei tarvita, jos kisko päättyy seinään.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minua kiinnostaa:
Max. tiedoston koko: 10 MB.
Tähän voit ladata hahmottelemasi luonnoksen tai kuvan nykytilanteesta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tuotteen kuvaus
Lasiliukuovi on kaunis ja persoonallinen valinta kodin tilanjakoratkaisuksi. Valittavanasi on 16 värivaihtoehtoa, joten lasiliukuovi on takuulla juurin sinun kotiisi sopiva. Voit myös valita useammasta kehysprofiilista ja -väristä makuusi sopivan vaihtoehdon.

Lasiliukuovi on täydellinen valinta esimerkiksi käytävämallisiin tiloihin, joissa neliöitä ei haluta varata saranaoven aukeamista varten. Persoonallisuutta ja särmää lasiliukuoveen saa valitsemalla vaaka- ja pystylistaa oveen, mutta lasiliukuovi on eleettömän kaunis myös ilman listoja.

Tilanjako-ovet voidaan mitoittaa millin tarkkuudella tilasi mittojen mukaisesti. Tilanjako-ovi on mahdollista toteuttaa joko alakantoisena, jolloin lattiaan asennetaan alakisko, tai yläkantoisena, jolloin yläkisko kannattelee ovea.
Tuotteen ominaisuudet
Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa tilanjako-ovelle lasimateriaalilla ilman jakolistoja. Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat ja materiaalit ovat mahdollisia!
Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat.

Laskurin hinnat on laskettu käyttäen Classic Mini -alumiinikehystä. Kaksipuoliset tilanjako-ovet toteutetaan aina alumiinikehyksillä: kehysprofiileistamme Classic Mini, Classic Maksi, Twin ja Aalto soveltuvat tilanjako-oviin. Niissä pyörästö jää piiloon listan sisälle, jolloin ovi on tyylikäs molemmin puolin. Lasit ovat 4 mm paksuisia, ja niiden taakse kiinnitetään turvakalvo, joka pitää lasin kasassa mahdollisen rikkoutumisen yhteydessä.

Oveen voidaan halutessasi lisätä jakolistoja. Niiden avulla oveen voidaan yhdistellä eri materiaaleja, kuten vaikkapa peiliä ja lasia.

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi. Ne lisäävät myös käyttöturvallisuutta esimerkiksi lapsiperheissä.
Stoppareiden avulla ovi saadaan pysäytettyä kiskon päissä. Stoppareita ei tarvita, jos kisko päättyy seinään.
Asennus
Tilanjako-oven asennus ei vaadi erityisosaamista, joten voit halutessasi asentaa tuotteet itse selkeiden asennusohjeiden ja -videoiden avulla. Tarvitset asennukseen vain kaverin ja muutamia perustyökaluja.

Moni jälleenmyyjistämme tarjoaa myös asennuspalvelua. Tarjouspyyntöä jättäessä voit pyytää jälleenmyyjäämme huomioimaan tarjouksessa myös asennuksen.
Toimitus
Tilanjako-oviemme toimitusaika on 2-4 viikkoa. Tuotteet voidaan toimittaa suoraan kotiisi.