Käytännölliset korit ja laatikot helpottavat arkea

Kirjoitimme kattavan blogipostauksen helpottamaan kori- ja laatikkomallien valintaa. Katso myös havainnollistavat videot!
19.11.2019

Erilaiset korit ja laatikot

Korit kaapistoon

Korit ja laatikot ovat toiminnallisen liukuovikaapiston kulmakiviä. Ulosvedettävien korien ja laatikoiden avulla näet kerralla niiden koko sisällön, ja näin ollen oikeat vaatteet ja muut tavarat löytyvätkin nopeammin. Liukuovikaapisto on myös helpompi pitää siistinä, kun ei tarvitse joka kerta penkoa pimeitä hyllyvälejä kun tarvitsee jotain.

Valikoimassamme on monia eri kori- ja laatikkomalleja. Alla olevista videoista näet kätevästi miltä ne näyttävät, ja mitä eroja niillä on toisiinsa verrattuna.

Muistathan, että tarjoamme myös muita lisävarusteita liukuovikaapistoihin. Katso housutelineet, erilaiset vaatetangot ja monet muut tuotteet täältä!

 

Ulosvedettäviä koreja joka lähtöön

Kaikki ulosvedettävät korimme ovat saatavilla sekä korkeana että matalana versiona. Valitse suosikkisi kolmen korimallimme joukosta, ja helpota vaatteidesi ja tavaroidesi säilytystä.

 

Korit ja laatikotRejs rullakiskokori (alk. 22,00€)

Rejs on toimiva perusmalli, joka sopii 360, 460 ja 560mm aukkoleveyksiin. Sekä kori että sen kiskot ovat tyylikkäästi hopean sävyisiä. Kori avautuu ja sulkeutuu sulavasti ja äänettömästi. Saatavilla kaksi eri korkeutta, 100 ja 200 mm sekä kaksi eri syvyyttä, 405 ja 505mm.

Valkoinen rullakiskokori (alk. 29,00€)Valkoinen

Valkoinen rullakiskokori on sisustajan suosikki. Tämä kori tuo valkoisen värinsä vuoksi raikkautta liukuovikaapiston sisustaan. Kori saatavilla 368, 468, 568 ja 768mm aukkoleveyksiin. Valkoisesta korista löytyy 150 mm ja 300 mm korkeat versiot. Korin syvyys 505.

Kätevän korokekiskonsa vuoksi valkoinen rullakiskokori voidaan asentaa myös saranaovien taakse.

Korit

Roller rullakiskokori (alk. 35,00€)

Roller rullakiskokori on todellinen premium kori. Sen elegantti muotoilu luo mielikuvan luksustuotteesta, vaikka hinta onkin edelleen edullinen. Se on myös todella kestävä, ja sen vuoksi korille onkin myönnetty 20 vuoden takuu. Roller kori on saatavilla aukkoleveyksiin 368, 468, 568 ja 768mm. Korista löytyy 150 mm 330mm korkeat versiot ja kaksi eri syvyyttä, 405 ja 505.

Mikäli liukuovikaapistoosi tulee myös housu- tai kenkätelineitä, suosittelemme niiden kaveriksi Roller koria. Housu- ja kenkätelineet ovat väriltään harmaita, ja sen vuoksi Roller sopii värisävyltään niiden kanssa hyvin yhteen. Roller korin korokekisko mahdollistaa myös sen, että kori toimii saranaovienkin takana.

Ulosvedettävä hylly kaidekehikolla (alk. 55,00€)Ulosvedettävä hylly

Villinä korttina tarjoamme ulosvedettävää hyllyä hopean värisellä kaidekehikolla. Ulosvedettävä hylly on todella tyylikäs ja ilmava vaihtoehto esimerkiksi vaatteiden säilytykseen. Se on saatavilla 368, 468 ja 568mm aukkoleveyksiin.

Laatikot eri mekanismeilla

Toisin kuin korit jotka vaativat liukuovikaapiston sisustalta tietyn aukkoleveyden, laatikot voidaan valmistaa juuri sinun liukuovikaapistoosi sopivaksi niin mitoiltaan kun väreiltäänkin. Näin liukuovikaapistoon saadaan lisättyä myös käytännöllisiä laatikostokokonaisuuksia. Videolta löydät demonstraation siitä, miltä eri mekanismimme näyttävät ja kuinka ne toimivat käytännössä.

 

Asuntomessut 2018 Villa Vaski vaatehuone

 

Metallilaatikko (alk. 27,00€)

Tässä laatikossa ei ole mitään erikoista, mutta joskus tavallinen metallilaatikko on juuri se mitä tarvitaan. Toimiva perusmallimme on vetimetön, ja se avataan kätevästi sormiraon avulla.


Push-to-open pomppulaatikko (alk. 62,00€)

Pomppulaatikko saranaovien takana

Mikäli kuitenkin kaipaat jotain extraa perusmalliimme verrattuna, voi push-to-open mekanismilla varustettu pomppulaatikkomme olla oikea vaihtoehto sinulle. Laatikot näyttävät entistäkin saumattomilta, kun niiden väliin ei tarvitse jättää tilaa sormiraolle.

Katso videolta kuinka tämä kätevä mekanismi toimii!

Soft-close – Laatikko hidastinmekanismilla (alk. 62,00€)

Hidastavien laatikoiden laidat etusarjan korkeuden mukaan

Soft-close mekanismilla varustetut laatikot ovat monille tuttuja keittiöstä. Nyt ne ovat saavuttaneet suurta suosiota myös muun muassa makuuhuoneen kaapistoissa. Tämä mekanismi on hyvä vaihtoehto etenkin lapsiperheille. Vaikka laatikko paiskattaisiin kiinni kovalla voimalla, se sulkeutuu hitaasti ja pehmeästi. Todellista arjen luksusta!

 

Metallilaatikoihin ja soft-close mekanismilla varustettuihin laatikoihin on saatavilla myös siro alumiinivedin sekä valkoisena että hopeisena.

Luo oma koreilla ja laatikoilla varustettu liukuovikaapistosi ammattilaisen kanssa

Mallikaapisto korit ja laatikot

Täydellinen liukuovikaapisto luodaan yhdessä ammattilaisen kanssa. Jälleenmyyjämme auttavat sinua mielellään suunnittelemaan juuri sinun mittoihisi ja säilytystarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. He osaavat myös ottaa huomioon liukuovikaapiston toimivuuden. Esimerkiksi korit ja laatikot toimivat parhaiten kaapiston reunoilla, jolloin ne saadaan helposti auki. 

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi, ja luo toiveesi ja tarpeesi täyttävä kokonaisuus erilaisten laatikostojen ja korien avulla.

Nyt kun olet valinnut suosikki korisi ja laatikkosi, on aika miettiä kotisi kenkäsäilytystä. Olisiko liukuovikaapiston sisään asennettavat kenkätelineet sinulle sopiva ratkaisu? Kirjoitimme kattavan blogitekstin eri kenkäsäilytysratkaisusta, lue lisää!