Mirror Line – myyjät – palveluksessanne!

Mirror Linelle on tärkeää, että yli 200 asiantuntevan jälleenmyyjän verkosto palvelee asiakkaita kautta maan. Yrityksen tuotteita on myymässä suuri ja asiantunteva joukko erilaisia toimijoita - keittiökalustemyyjiä, huonekaluliikkeitä, rakennus- ja remontointipalveluiden tuottajia sekä sisustussuunnittelijoita.
15.11.2017

Myyjät ovat sinua varten

Mirror Linelle on yrityksenä tärkeää, että jälleenmyyjäverkosto palvelee asiakaskuntaa ja tekee aktiivista myyntityötä kautta maan. Yrityksen tuotteita on myymässä suuri ja asiantunteva joukko erilaisia toimijoita. Mirror Linen myyntiverkoston jälleenmyyjät ovat lähinnä keittiökalustemyyjiä, huonekaluliikkeitä, rakennus- ja remontointipalveluiden tuottajia sekä sisustussuunnittelijoita.

Mirror Linen verkostossa on tällä hetkellä reilut 200 jälleenmyyjää. Vaikka Länsi- ja Etelä-Suomi ovat alueina kattavimmin edustettuina, yrityksen myyntiverkosto toimii maamme joka kolkassa. Mirror Linen verkkosivuston jälleenmyyjäkartalle on koottu suurimmat toimijat. Jos sopivaa paikallista myyjää ei löydy kartasta, toivomme, että asiakkaat tekevät kyselyn palautelomakkeella, jotta saamme ohjattua yhteydenotot oikeaan osoitteeseen.

Jälleenmyyjien tukena kaikissa vaiheissa

Jälleenmyyjien työtä helpottamaan on luotu suunnittelutyökalu, jonka avulla he ovat saaneet apua  kaapistojen suunnitteluun ja tarjouslaskentaan.  Myynnissä korostuvat visuaalisen havainnollistamisen ja nopean tarjouslaskennan tärkeys. Suunnitteluavun lisäksi yritys antaa täyden tukensa jälleenmyyjilleen. Laura Saaranluoma Mirror Linen markkinoinnista kertoo, että yrityksen yhteistyö myyjien kanssa toimii läpi koko palveluketjun tarjousvaiheesta asennuksiin saakka.

”Olemme jälleenmyyjien apuna tilausten kaikissa vaiheissa. Tarjoamme asiantuntija-apua mm. suunnitteluun, teknisiin kysymyksiin ja tarjousten tekemiseen. Jälleenmyyjät saavat meiltä tukea esim. vaihtoehtoja kartoitettaessa, toimitusten aikaan sekä asennuskysymyksissä. Olemme paljon yhteyksissä puhelimitse, koska se on persoonallisempaa ja nopeampaa. Sähköpostitse hoidamme tilausvahvistuksiin ja hinnoitteluun liittyvät asiat”, Laura Saaranluoma kertoo.

Myyjät ovat asiakasta varten.

 

Perehdytys avainasemassa

Perehdyttäminen ja tuotekoulutus ovat tärkeässä osassa Mirror Linen ja jälleenmyyjien yhteistyössä. Useat jälleenmyyjät ovat myyneet Mirror Linen tuotteita jo vuosikymmeniä ja tuntevat toimintatavat, joten he useimmiten perehdyttävät itse uudet myyjänsä. Uusien jälleenmyyjien liikkeissä Mirror Linelta käydään paikan päällä antamassa koulutus ja tarvittavat työkalut. Huolellisella perehdytyksellä varmistetaan, että jälleenmyyjät tuntevat Mirror Linen tuotteet kuin omat taskunsa.

”Meidän tuote voi tuntua haastavalta, jos myyjä on tottunut myymään sänkyjä ja sohvia, mutta suunnittelutyökalullamme helpotamme suunnitteluprosessia. Keittiökalustepuolella meidän tuotteet ovat helppoja myytäviä, kun siellä ollaan totuttu suunnitteluun jo muidenkin tuotteiden osalta”, Laura Saaranluoma Mirror Linelta kertoo.

Parhaimmassa tapauksessa Mirror Linen ja jälleenmyyjän yhteistyöprosessi on mahdollisimman huomaamaton ja saumaton asiakkaan kannalta. Kommunikaation toimiminen ja informaation kulku pyritään varmistamaan myyjän ja ”pääkonttorin” välillä, jotta asiakkaat saavat haluamansa tuotteet ja palvelut. Asiakkaan toivomasta toimintamallista riippuen tuotteet toimitetaan joko suoraan asiakkaille tai jälleenmyyjän varastoon, josta he hoitavat kuljetuksen ja asennuksen kohteeseen.

myyjät

Tuotteet asiakkaiden ulottuvilla

Lähes kaikilla Mirror Linen jälleenmyyjillä on materiaalinäytteet ja usein myös valmis kaapistomalli nähtävänä liikkeessään. Asiakkaille on tärkeää nähdä värisävyt luonnollisessa ympäristössä ja päästä kokeilemaan miltä kaluste tuntuu käytettäessä. Jälleenmyyjien verkosto tuo tuotteet asiakkaiden lähelle ja tarjoaa mahdollisuuden tutustua tuotteisiin ja saada henkilökohtaista neuvontaa jo ennen suunnitteluvaihetta. Juuri näistä syistä jälleenmyyjäverkosto on Mirror Linelle ensiarvoisen tärkeä ja se että myyjät osaavat asiansa.

”Mirror Line -yritystä ei olisi olemassa ilman jälleenmyyjiä. Jälleenmyyjät hoitavat tuotteemme markkinointia ja myyntiä sekä mahdollistavat tuotteidemme näkyvyyden ympäri Suomea”, sanoo Laura Saaranluoma.

Lähimmän jälleenmyyjän pääset löytämään tästä linkistä >>