Modernit mustat lasiset ruudukkoseinät

Mustilla kehyksillä rajatut upeat lasiseinät ja erilaiset tilanjakajat ovat nyt todella suosittuja. Kauttamme erilaiset ratkaisut liukuovilla, sekä liukuvina että kiinteitä toteutuksina.
18.01.2022

Lasiliukuovet tilanjakajina ja seininä

Ruudukkoseinät tuovat persoonallista ilmettä kotiin.
Ruudukkoseinät tuovat persoonallista ilmettä kotiin. Ruudukkoseinä L: 2740 mm x K: 2380 mm hidastimilla – vastaavan kokonaisuuden hinta 2460 €.

Lasiliukuovet mustalla kehyksellä ja niin sanotulla ruudukolla ovat lyöneet itsensä läpi sisustuksessa. Tämän tyyppisissä tilanjako-ovissa ei haeta näköestettä tai tilan täydellistä eristämistä, vaan kyseessä on trendikäs sisustuselementti, joka silti rajaa kyseisen tilan pitäen sen näkymän täysin ilmavana ja harmonisena.

Millaiset lasiliukuovet ovat mahdollisia?

Ruudukkoseinät, joissa kaksi keskimmästä ovea ovat liikkuvia ja reunimmaiset kiinteitä, ovat nyt suosittuja.
Neliovinen musta ruudukkoseinä, jossa kaksi reunimmaista kiinteinä omilla kiskoillaan ja kaksi keskimmäistä liikkuvina ja hidastimilla varustettuna. Vastaava kokonaisuus 2700 €.

Mirror Linen valikoimasta löydät lasiset ruudukkoseinät liukuovina. Aukossa osa ovista voi olla kiinteitä ja osa liukuvia valintasi mukaan. Ruutujen koko määräytyy ovien ja aukon koon mukaan, mutta jakolistojen tiheyden voit valita itse. Vasta reiluihin 80 cm leveisiin oviin suosittelemme pystyjakoa.

Alakantoisista ovista voimme toteuttaa myös isoja kokonaisuuksia: ovi voi olla jopa 3 metriä korkea ja aukon kokonaisleveys vaikkapa 5 metriä. Yksittäiset tilanjako-ovet pystymme toteuttamaan myös yläkantoisina ilman lattiakiskoa.

Tällä hetkellä suosituin materiaali on kirkas lasi. Valikoimistamme löytyy laminoituina laseina myös pronssi ja harmaa. Tämän lisäksi opaali on suosittu materiaali; se on kaunis läpikuultava lasi, joka antaa myös näköesteen, mutta päästää valoa lävitseen. Uutuutena valikoimaamme on tullut trendikäs raitalasi

Tutustu koko materiaalivalikoimaamme!

Ruudukkoseinät: turvallisuus ja käytettävyys

Ruudukko-ovi mustana on kodin katseenkääntäjä.
Ruudukko-ovi 950 mm x 2200 mm hidastimilla- vastaavan hinta 780 €.

Ruudukko-ovet valmistetaan kestävästä ja jämäkästä alumiiniprofiilista. Alumiiniprofiilina käytämme 27mm leveää Mini -kehystämme. Käyttämämme lasi on rakenteellisen turvalasin määritelmän täyttävää laminoitua lasia. Tuotetta on siis turvallista käyttää, ja mahdollisessa rikkoutumistapauksessa kahden lasin välissä oleva kalvo pitää lasinsirpaleet yhdessä. Ruudukko-oven saat viimeisteltyä upeasti Soft Close -hidastimen avulla. Nykyään jo yli 70% toimittamistamme liukuovista myydään hidastimilla.

Mitä ruudukkoseinät maksavat?

Tästä blogikirjoituksesta löydät muutaman hintaesimerkin toteuttamistamme kohteista. Yhden pystyjaollisen ruudukko-oven hinta alkaen n. 620 €. Annamme mieluusti tarjouksen juuri sinulle toteutettavasta tuotteesta kohteesi oikeilla mitoilla. Tarjouksen pyytäminen on helppoa – tarvitsemme vain seuraavat tiedot:

  • Aukon leveys,
  • Aukon korkeus,
  • Ovien lukumäärä,
  • Miten ovet jaetaan,
  • Mikä materiaali oviin,
  • Haluatko hidastimet?

Jätä tarjouspyyntö täältä.

Jos sinua mietityttää mittaus tai asentaminen, älä huoli! Jälleenmyyjiemme kautta tarjoamme myös mittaus- ja asennuspalvelua tuotteillemme. Ps. muista huomioida kotitalousvähennys!

Lasiovi seinän sisään toimii vähän tilaa vievänä tilanjakajana
Lasiovi seinän sisään toimii vähän tilaa vievänä tilanjakajana. Vastaavan hinta n. 1260 €.
Peililiukuovet ruudukolla kaapistossa. Liukuovikaapiston hinta 2200 €.
Ruudukkoseinät toimivat kauniisti tilanjakajana
Yläkantoinen tilanjako-ovi, jossa kehyksenä Classic Mini mustana ja materiaalina kirkas laminoitu lasi. Oven hinta 850 €.

 

 

Sopisiko teillekin upea ruudukkoseinä? Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin!

Lisää lasiseinistä pääset lukemaan täältä!