Vuoden 2020 uutuusvärit

Uusi vuosi, uudet kujeet ja uudet värit!
08.01.2020

Liukuovikaapistossa Sherwood runko, satiini beigi lasi ja kirkas peili. Ovissa kehyksenä TWIN valkoinen

Uutuusvärit: Ekologisuus ja luonnonläheisyys  inspiraationa

Ekologisuusajattelu yleistyy entisestään niin sisustuksessa kuin sen ulkopuolellakin. Persoonalliset sisustusratkaisut, vanhojen tavaroiden ja trendien kierrättäminen sekä tuunaaminen ohjaavat kuluttajien ostopäätöksiä ja kulutustottumuksia nykyaikana. Sisustuksessa ovat nyt pinnalla ihanat lämpimät, kodikkaat ja luonnonläheiset värit. Haluamme vastata parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme toiveisiin, ja olemme etsineet näitä uusia trendejä mukailevia värejä ja kuoseja valikoimaamme. Esittelyssä vuoden 2020 uutuusvärit!

Uudet lasivärit

Salvianvihreä

Salvianvihreä lasi on sävyltään vihreän ja harmaan välimaastosta. Salvianvihreä on upea uutuusväri, joka tuo harmoniaa sisustukseen.

Salvian värisävystä on aistittavissa vivahteita märän sammaleen tuoksusta, aamu-usvaisen metsän mystisyydestä ja arvokkaan smaragdin värimaailmasta.

Vihreä on elämänväri, sillä se on luonnon oma rauhoittava ja sopusointuinen väri. Sisustuksessa vihreä vaatii kuitenkin tilaa ympärilleen. Mitä vahvempi ja kylläisempi väri on, sitä enemmän tilaa se vaatii. Vihreää on käytetty paljon lukusaleissa ja kirjastoissa sen rauhoittavan vaikutuksen vuoksi.

Vihreän ja valkoisen yhdistelmästä syntyy raikas ja rauhallinen ilmapiiri, joka on kuin luotu esim. makuuhuoneeseen.

 

uutuusvärit

 

Terrakotta
Terrakotta

Toinen räväkämpi uutuusvärimme on terrakotta lasi. Sen väri saa inspiraationsa matalassa lämpötilassa poltettujen, antiikkisten savisten keramiikkaesineiden väristä. Tämä vuosituhansia vanha värimaailma huokuu historiallista arvokkuutta, sekä alkukantaista käsityön tunnelmaa. Ruukunpunainen terrakotta on tullut sisustusmessuilla tutuksi useampana vuonna. Nyt terrakotta on entistä räiskyvämpi ja punertavampi. Rohkea maalaa yhden seinän energisellä Tomaatti-sävyllä, hillitymmin voit tuoda sen esille kalusteilla. Moni tuoli oli saanut ylleen poltetun punertavan sävyn. Terrakotta näyttää upealta esimerkiksi, messinkisten ja pronssin väristen yksityiskohtien kanssa. Terrakotta värisävy tuo pieninäkin ripauksina sisustukseen lämpöä ja hienostuneisuutta.

uutuusvärit

Musta, tyylikäs ja aikaa kestävä valinta

Musta satiini
Tähtitaivas

Musta on edelleen uusi musta! Vuosikausien ajan on mustan värin asemaa yritetty horjuttaa pois sille kuuluvalta valtaistuimelta, turhaan. Musta sopii kaikkien väriyhdistelmien kanssa upeasti, ja on sen vuoksi helppo sisustusväri. Musta löysi takaisin suomalaisten sisustukseen muutamia vuosia sitten, ja on osoittanut jälleen ansaitsevansa paikkansa tuolla paikalla. Musta on värinä mainettansa monivivahteisempi ja antaa sisustajalle paljon mahdollisuuksia.

Musta mattapintainen satiinilasi on loistava esimerkki siitä, kuinka mustaan väriin saadaan erilaista syvyyttä, muuttamalla lasin pinnan rakennetta. Muiden satiinipintaisten lasien lailla, on satiinipintainen lasi helppohoitoinen ja käytännöllinen. Siinä ei näy nimittäin sormenjäljet ja pienet likatahrat niin helposti.

Tähtitaivas lasi pääsee upeaan loistoonsa kohdevalaistuksen avulla. Taustamaalissa olevat ”kultahiput” tanssivat ja kimaltelevat upeasti, valonsäteiden osuessa niihin. Tähtitaivas lasi antaa katsojalle vaikutelman todellisesta luksuksesta, kimalteesta ja nk. ”bling bling” efektistä. Tähtitaivas lasi toimii hienosti suurena pintana, tai pienenä yksityiskohtana liukuovissa.

uutuusvärit
Kuvassa vasemmalla tähtitaivas lasi, oikeassa reunassa satiinipintainen musta lasi

 

Beige satiini

Beige palaa sisustukseen

Uutuusväri beige satiini on väriltään heleän vaalea beige lasi, satiinisella pehmeällä pinnalla. Beige on tekemässä paluuta sisustajien suosioon – ainakin jos on uskominen kansainvälisiä trendiennusteita. Beige ei ole välttämättä kaikkein helpoin väri sisustuksessa. Parhaimman lopputuloksen saat, kun yhdistät beigen eri sävyjä niin, että yksi sävy on selvästi tummempi kuin muut sävyt. Näin saat särmää sisustukseen.

Sisustuksessa pitkään vallinneet valkoinen ja harmaa tekevät nyt tilaa erilaisille maanläheisille ruskean ja beigen sävyille. Sisustukseen kaivataan valkoisen valtakauden jälkeen aitoutta, lämpöä ja rouheutta joten ei ihmekään, että ruskeat sävyt ovat jälleen nousseet suosioon sisustajien keskuudessa. Ruskea väri tuo sisustukseen hienostuneisuutta, lämpöä ja rauhallisuutta. Maanläheistä tunnelmaa kaipaavalle ruskean eri sävyt ovat oiva tapa tuoda eloa sisustukseen vaikka suurta värikirjoa ei kotiinsa sinänsä kaipaisikaan.

Beige syrjäyttää viileän harmaan sävyt sisustuksissa ja myös valkoisen sävyissä palataan aiempaa lämpimämpiin sävyihin.

Uudet levyvärit

Uudet levyvärit Sherwood ja TavernaUudet tuulet puhaltavat myös levykuosien puolella. Esittelemme teille kaksi uutta levyväriä. Luonnollisuus, maanläheisyys ja lämpö on vallitsevia trendejä. Rohkealla ja elävällä puukuosilla varustetut uudet levyvärimme ovat raikkaalla tavalla moderneja, mutta henkivät vanhaa, tuttua ja turvallista. 

  • Sherwood

Uusi levyvärimme Sherwood on vaaleansävyinen, vahvasti ja rohkeasti kuvioitu levyväri. Sen vaalea pinta on luonnolliselta vaikuttava, elävä ja lämmin.  Sherwoodin nimi yhdistetään useasti Robin Hoodin legendaan, eikä tämänkään puukuosin kohdalla se ole täysin turhaa. Maantieteellisesti Nottinghamissa, Sherwoodin metsissä esiintyy paljon erityyppisiä lehtipuita. Näiden puulajikkeiden puusyykuvion yhteneväisyys antaa inspiraatiota uudelle levyvärillemme. Sherwood levy löytyy mallistossamme 16mm levynä, joten tuotetta pystytään käyttämään niin liukuovissa, kaapistoissa kuin mittatilauksena tehtävissä laatikostoissa ja lipastoissakin.

  • Taverna

Taverna kalustelevy tuo mieleen arvokkaan, hienostuneen ja kutsuvan ympäristön. Tavernan puukuosi tuo tummiin levyväreihin uutta tyylikkyyttä. Taverna-levyn kaltainen kuosi, saattaa olla monelle jo tuttu keittiön pöytätasoista. Nykyään kun puukuosin on ”luvallista” taas näkyä sisustusta, on taverna levy siihen erinomainen valinta.

 

Uusia kehysvärejä

Viime vuonna esitelty uutuuskehyksemme TWIN saa valikoimaansa lisää värejä. Nyt tämän nerokkaan ”kaksoiskehyksen” uutuusvärit ovat valkoinen ja musta. Asiakkaalla on nyt siis entistä enemmän vaihtoehtoja! Twin kehyksessä kuluttajalla on valittavissa 2mm tai 9mm paksu otepinta / vedinosa. Profiilin ”pykällys” tekee liukuovesta helposti avattavan ja liikuteltavan ja silti sen muotoilu on modernin tyylikäs.

Nyt kolmessa eri värissä: hopeisena, valkoisena ja mustana! Monikäyttöinen kehys on nyt entistä monikäyttöisempi.

Twin kehys

Onko kaksoiskehyksemme TWIN sinulle tuttu? Käy lukemassa artikkeli tämän monikäyttöisen kehyksen syntytarinasta ja ominaisuuksista tästä linkistä >>

 

Haluaisitko tilata mallistomme uutuusvärit ja mallipalat kotiisi?

Huomiothan että värisävyä valittaessa on hyvä muistaa, että eri valonlähteillä on hyvin erilaiset värintoisto-ominaisuudet. Loisteputkien valo voi olla hyvinkin vaihtelevaa, ja hehkulamppujen tai halogeenivalojen valo saattaa vaikuttaa ratkaisevasti värihavaintoon. Valaistuksen, erityisesti luonnonvalon, määrä ja suunta vaikuttavat suuresti värin valintaan. Väri on suhteessa ympäristöönsä ja sen erottamaton osa. Näistä syistä on tärkeää, että väriä tarkastellaan siinä valaistuksessa, johon se tullaan sijoittamaan.
Huomiothan että tässä artikkelissa esitetyt kuvat ja värit ovat niin lähellä alkuperäistä, kun teknillisesti mahdollista. Tietokoneella sävyt eivät välttämättä vastaa todellisuutta vaan tietokoneen tai puhelimen näyttö-ominaisuudet saattavat vääristää värisävyä. 

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä miettimään oikeita materiaaleja kotisi rauhassa, tilan oikeassa valaistuksessa. Pystyt tilaamaan uutuusvärit kotiisi mallipalalaatikossa, johon mahtuu maksimissaan 3kpl lasi- ja peilipaloja, 3kpl levy pintamateriaaleja sekä 3kpl kehysmalleja. Aloita valitsemalla sinua kiinnostavat pintamateriaalit 1kpl jokaisesta alasvetovalikosta. Näin saat koottua juuri sinun tarpeitasi vastaavan mallipalalaatikon.

Mallipalalaatikon hinta (15,00€) hyvitetään sinulle liukuovi-/kaapistotilauksesi yhteydessä!

Pääset tilaamaan omat mallipalat tästä linkistä>>

Salvianvihreä lasiväri
Kuvassa Salvianvihreä lasi yhdistettynä mattamustaan kehykseen ja kirkkaaseen peiliin