Lasiseinät

Mirror Line valikoimasta löydät lasiseinät ja Ruudukko tilanjako-ovet mittatilaustyönä

Lasiseinät tilanjakajana 

Mustalla kehyksellä varustetut lasiseinät ja ruudukkoseinät ovat löytäneet tiensä suomalaisten sisustajien sydämiin ja koteihin. Tämän tyyppisissä lasiseinissä ja tilanjako-ovissa ei haeta näköestettä tai tilan täydellistä eristämistä, vaan kyseessä on trendikäs sisustuselementti, joka silti rajaa kyseisen tilan pitäen sen näkymän ilmavana ja harmonisena. Yksityisyyttä lasiseinän yhteyteen voi luoda erillisillä verhoilla.

Lasiseinät ja ruudukko-ovet valmistetaan kestävästä ja jämäkästä alumiiniprofiilista. Alumiiniprofiilina käytämme 28mm leveää Mini -kehystämme. Käyttämämme lasi on rakenteellisen turvalasin määritelmän täyttävää laminoitua lasia. Tuotetta on siis turvallista käyttää, ja mahdollisessa rikkoutumistapauksessa kahden lasin välissä oleva kalvo pitää lasinsirpaleet yhdessä.

Ruudukko ovet Mirror Line Lasiseinä

Millaiset toteutukset ovat mahdollisia?

Mirror Line valikoimasta löydät lasiseinät, lasiliukuovet, ruudukkoseinät ja tilanjako-ovet mittatilaustyönä. Aukossa osa ovista voi olla kiinteitä ja osa liukuvia, valintasi mukaan. Ruutujen koko määräytyy ovien ja aukon koon mukaan, mutta jakolistojen tiheyden voit valita itse. Visuaalisesti vasta noin 80 cm leveisiin oviin / seinäkkeisiin suosittelemme pystyjakoa.

Lasiseinillä ja ruudukkoliukuovilla voidaan toteuttaa alakantoisina isojakin kokonaisuuksia: ovi voi olla jopa 3 metriä korkea ja aukon kokonaisleveys vaikkapa 5 metriä. Oven maksimileveytenä on 1400mm.

Yksittäiset tilanjako-ovet pystymme toteuttamaan myös yläkantoisina, ilman lattiakiskoa.

Mitä lasiseinät ja ruudukko-ovet maksavat?

Koska kaikki tuotteemme valmistetaan mittatilauksena, määräytyy hinta aina tapauskohtaisesti tuotteen mittojen ja materiaalien mukaan. Suuntaa antava lasisen pystyjaollisen ruudukko-oven ja/tai tilanjakoseinän hinta alkaen noin 400€. Annamme mieluusti tarjouksen juuri sinulle toteutettavasta tuotteesta, kohteesi oikeilla mitoilla. Tarjouksen pyytäminen on helppoa, tarvitsemme vain seuraavat tiedot:

  • Aukon leveys,
  • Aukon korkeus,
  • Ovien lukumäärä,
  • Miten ovet jaetaan,
  • Mikä materiaali oviin,
  • Haluatko hidastimet?

Ps. Ruudukko-oven saat viimeisteltyä upeasti SOFT Close -hidastimen avulla. Nykyään jo yli 70% toimittamistamme liukuovista myydään hidastimilla.

Lisää hinta esimerkkejä löydät tästä, lasiseiniä ja ruudukko-ovia koskevasta blogikirjoituksesta.

Ruudukko ovet Mirror Line Lasiseinä

Toteuttamiamme lasiseiniä ja tilanjako-ovia mittojen mukaan

Lasiseinät ja ruudukko-ovet, kotimaista laatua

Mirror Line lasiseinät valmistetaan kotimaisena käsityönä tehtaallamme Karijoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kotimaisuus viestii yritykselle tärkeistä asioista: laadusta, luotettavuudesta, turvallisuudesta ja kestävyydestä.

Toimitusaika tuotteelle on noin 3 viikkoa, sillä materiaalit tuotteeseen on saatavilla suoraan varastosta.

Avainlippu

Hidastimilla liukuoviin käyttömukavuutta ja turvallisuutta

Soft-close hidastimet ovat peililiukuovien haluttu lisävaruste. Samanlaiset hidastimet ovat saatavilla myös Ruudukko tilanjako-oviin. Hidastimia voi liukuoviin valita itse tarvitsemansa määrän. Paras ratkaisu on esimerkiksi kahden liukuoven ryhmässä käyttää neljää hidastinta, jolloin molemmat ovet hidastavat molempiin reunoihin. Suosittu vaihtoehto on myös asettaa hidastimet ovissa vain ulkokulmiin, tällöin kahden oven ryhmässä tarvitaan kaksi hidastinta.

Soft-close hidastimen hinta on 38,00€/kpl

 

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu!

Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen!

Sekä teräs että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on jatkossa 25 vuotta! 

Ruudukko-ovet saatavilla myös liukuovikaapistoihimme

Voit valita ruudukko-ovet kaikkiin liukuovikaapistoihimme sekä teräs- että alumiiniprofiilillamme. Kuvassa toteutus pelkillä jakolistoilla, ilman ruudukolle ominaista pystylistaa. Erilaiset toteutukset onnistuvat helposti  ja liukuoven materiaali voi olla peilin lisäksi vaikkapa valkoinen lasi.

Musta on sisustuvärinä erinomainen, sillä se on aina muodissa. Järkevä ratkaisu myös pidemmällä tähtäimellä.

Ruudukko ovet mirrorline

Kiinnostuitko lasiseinistä ja ruudukko tilanjako-ovista?

Jätä tarjouspyyntö mittatilauksena tehtävistä lasiseinistä ja ruudukko tilanjako-ovista

Jätä tarjouspyyntö