Lasiseinät

Mirror Linen valikoimasta löydät lasiseinät, tilanjakajat ja ruudukkotilanjako-ovet mittatilaustyönä, toiveidesi mukaan toteutettuna. Mustan kehyksen lisäksi lasiseiniin on saatavana valkoinen ja hopeanvärinen kehys.

Lasiseinät tilanjakajana 

Lasiseinä toimii sisustuksessa katseenvangitsijana, ja sen huomaa taatusti jokainen vieras.

Lasiseinän avulla isomman tilan, kuten olohuoneen tai makuuhuoneen, voi rajata erillisiksi tiloiksi. Kirkkaat lasielementit säilyttävät kokonaisuuden yhä avarana ja valoisana, mutta tuovat kuitenkin sopivasti yksityisyyttä ja järjestystä tilojen välille. Lasiseinäratkaisulla olohuoneen nurkkaan voi helposti toteuttaa vaikkapa etätyö- tai harrastenurkkauksen tai erottaa isomman makuuhuoneen kahdeksi pienemmäksi huoneeksi.

Lasiseinä taipuu monenlaisiin toteutuksiin. Se voi olla täysin kiinteä tilanjakaja, tai vaihtoehtoisesti lasielementit voivat olla liikkuvia liukuovia. Usein toteutus on näiden kahden yhdistelmä. Tilanjakaja on sisustuksellisesti näyttävä ratkaisu verrattuna normaalisti seinällä ja ovella suljettuun tilaan. Lasiseinän etuna on sen tuoma tilantuntu, sillä läpinäkyvä lasipinta säilyttää tilan avarana ja ilmavana. Yksityisyyttä lasiliukuovien yhteyteen voi luoda esimerkiksi verhoilla.

Kevyt ja klassisen kaunis tilanjakaja on lunastanut paikkansa tämän hetken sisustustrendeissä, ja sisustajien suosikiksi on noussut mustakehyksinen ruudukkolasiseinä. Myös lasiseinät valkoisilla kehyksillä ovat kasvattaneet suosiotaan tilanjakajana, sillä ne sopivat täydellisesti vaaleampien sisustussävyjen ystäville. 

Lasiseinät ja ruudukko-ovet valmistetaan kestävästä ja jämäkästä alumiiniprofiilista. Käyttämämme lasi on rakenteellisen turvalasin määritelmän täyttävää laminoitua lasia. Tuotetta on siis turvallista käyttää, ja mahdollisessa rikkoutumistapauksessa kahden lasin välissä oleva kalvo pitää lasinsirpaleet yhdessä.

Tutustu lisää lasiseinätoteutuksiimme!

Älä huoli, jos et löydä juuri etsimäsi kokoista tai kaltaista lasiseinätoteutusta: kaikki kuvamme ovat asiakaskohteista, heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa suunniteltuja ja mitoitettuja. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ruudukko-ovi

Millaiset lasiseinätoteutukset ovat mahdollisia?

Mirror Linen lasiseinät, liukuovet, ruudukkoseinät ja tilanjakajat valmistetaan aina mittatilaustyönä. Osa lasielementeistä voi olla kiinteitä ja osa liukuvia, valintasi mukaan. Ruutujen koko määräytyy ovien ja aukon koon mukaan, mutta jakolistojen tiheyden voit valita itse. Pystyjakolistaa (kuten oheisessa kuvassa) suosittelemme vasta noin 80 cm leveisiin oviin / seinäkkeisiin. Erilaisiin tilanjakajavaihtoehtoihin voit tutustua myös blogissamme.

Lasiseinillä ja lasiliukuovilla voidaan toteuttaa alakantoisina isojakin kokonaisuuksia. Mittatilaustuotteilla on mahdollista tehdä hyvin monenlaisia ratkaisuja tilasta riippuen, joten kannattaa aina pyytää tarjous kohteen mittojen mukaan.

Yksittäiset tilanjako-ovet pystymme toteuttamaan myös yläkantoisina, ilman lattiakiskoa.

Mitä lasiseinät ja ruudukko-ovet maksavat?

Koska kaikki tuotteemme valmistetaan mittatilauksena, määräytyy hinta aina tapauskohtaisesti tuotteen mittojen ja valittujen materiaalien mukaan.  Annamme mieluusti tarjouksen juuri sinulle toteutettavasta tuotteesta kohteesi oikeilla mitoilla. Tarjouksen pyytäminen on helppoa, tarvitsemme vain seuraavat tiedot:

  • Aukon leveys
  • Aukon korkeus
  • Ovien lukumäärä
  • Millaiset jakolistat oviin halutaan
  • Ovien materiaali
  • Halutaanko liukuoviin hidastimet

Lisää hintaesimerkkejä löydät  lasiseiniä ja ruudukko-ovia koskevasta blogikirjoituksesta.

Naantalin Asuntomessut Rauhalanrinne - Mustaraaminen Mirror Line lasiseinä
Mirror Line lasiseinäesite

Lataa lasiseinäesitteemme

Uudessa lasiseinäesitteessämme kerromme lisää erilaisista lasiseinä- ja tilanjakoratkaisuista. Esite sisältää inspiraatiokuvia tilanjakototeutuksista erilaisilla materiaaleilla, sekä vinkkejä omiin tarpeisiin  sopivan lasiseinäkokonaisuuden suunnitteluun!

Toteuttamiamme lasiseiniä ja tilanjakajia

Tehty Suomessa

Mirror Linen lasiseinät ja tilanjakajat valmistetaan kotimaisena käsityönä tehtaallamme Karijoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kotimaisuus viestii yrityksellemme tärkeistä tekijöistä: laadusta, luotettavuudesta, turvallisuudesta ja kestävyydestä.

Toimitusaika lasiseinillemme on noin 3 viikkoa, sillä materiaalit on saatavilla suoraan varastostamme.

Avainlippu

 

Hidastimilla lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta lasiliukuoviin

Ruudukko-oven saat viimeisteltyä upeasti Soft close -hidastimien avulla. Hidastimia voit valita liukuoviin haluamasi määrän. Paras ratkaisu esimerkiksi kahden liukuoven ryhmässä on käyttää neljää hidastinta, jolloin molemmat ovet hidastavat molempiin reunoihin. Suosittu vaihtoehto on myös asettaa hidastimet ovissa vain ulkokulmiin, tällöin kahden oven ryhmässä tarvitaan kaksi hidastinta. 

Nykyään jo yli 70% toimittamistamme liukuovista myydään hidastimilla.

Soft close -hidastimen hinta on 40,00€/kpl

 

Asiakastarinoita ja kokemuksia lasiseinistä

Peililiukuovet - pyörästön takuu

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu!

Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen!

Sekä teräs- että alumiinikehysliukuoviemme pyörästön takuuaika on 25 vuotta! 

Miellyttääkö ruudukkolasiseinä, mutta sille ei ole paikkaa?

Ei hätää! Voit valita ruudukko-ovet kaikkiin liukuovikaapistoihimme sekä teräs- että alumiiniprofiilillamme. Kuvassa toteutus pelkillä jakolistoilla, ilman ruudukolle ominaista pystylistaa. Erilaiset toteutukset onnistuvat helposti  ja liukuoven materiaali voi olla peilin lisäksi vaikkapa valkoinen lasi.

Tutustu lisää eri materiaalivaihtoehtoihin!

Peililiukuovet eteiseen

Sinua saattaisi kiinnostaa seuraavat kirjoitukset lasiseinistä

Kiinnostuitko lasiseinistä tai ruudukko-ovista?

Jätä meille tarjouspyyntö mittatilauksena tehtävistä lasiseinistä ja ruudukkotilanjako-ovista. Se ei sido sinua mihinkään!

Jätä tarjouspyyntö