Lasiseinät

Mirror Line valikoimasta löydät lasiseinät ja ruudukko tilanjako-ovet mittatilaustyönä, toiveidesi mukaan toteutettuna. Valikoimastamme mustan kehyksen lisäksi myös valkoinen ja hopea.

Lasiseinät tilanjakajana 

Mustalla tai valkoisella kehyksellä varustettu lasiseinä ja ruudukkoseinä ovat löytäneet tiensä suomalaisten sisustajien sydämiin ja koteihin. Tämän tyyppisissä lasiseinissä ja tilanjako-ovissa ei haeta näköestettä tai tilan täydellistä eristämistä, vaan kyseessä on trendikäs sisustuselementti, joka rajaa tilan pitäen näkymän ilmavana ja harmonisena. Yksityisyyttä lasiliukuovien yhteyteen voi luoda esimerkiksi verhoilla.

Lasiseinät ja ruudukko-ovet valmistetaan kestävästä ja jämäkästä alumiiniprofiilista. Alumiiniprofiilina käytämme 28mm leveää Classic Mini -kehystämme. Käyttämämme lasi on rakenteellisen turvalasin määritelmän täyttävää laminoitua lasia. Tuotetta on siis turvallista käyttää, ja mahdollisessa rikkoutumistapauksessa kahden lasin välissä oleva kalvo pitää lasinsirpaleet yhdessä.

Tutustu lisää lasiseinätoteutuksiimme!

Älä huoli, jos et löydä juuri etsimäsi kokoista tai kaltaista lasiseinätoteutusta: kaikki kuvamme ovat asiakaskohteista, heidän yksilöllisiin tarpeisiinsa suunniteltuja ja mitoitettuja. Ota rohkeasti yhteyttä!

ruudukko lasiseinä

Millaiset lasiseinätoteutukset ovat mahdollisia?

Mirror Linen valikoimasta löydät mittatilaustyönä tehdyt lasiseinät, lasiliukuovet, ruudukkoseinät ja tilanjako-ovet. Osa aukkoon tulevista lasielementeistä voi olla kiinteitä ja osa liukuvia, valintasi mukaan. Ruutujen koko määräytyy ovien ja aukon koon mukaan, mutta jakolistojen tiheyden voit valita itse. Visuaalisesti vasta noin 80 cm leveisiin oviin / seinäkkeisiin suosittelemme pystyjakoa (kuten oheisessa kuvassa). Erilaisiin tilanjakajavaihtoehtoihin voit tutustua myös blogissamme.

Lasiseinillä ja lasiliukuovilla voidaan toteuttaa alakantoisina isojakin kokonaisuuksia: ovi voi olla jopa 3 metriä korkea ja aukon kokonaisleveys vaikkapa 5 metriä. Yksittäisen lasiseinäoven maksimileveytenä on 1400mm.

Yksittäiset tilanjako-ovet pystymme toteuttamaan myös yläkantoisina, ilman lattiakiskoa.

Mitä lasiseinät ja ruudukko-ovet maksavat?

Koska kaikki tuotteemme valmistetaan mittatilauksena, määräytyy hinta aina tapauskohtaisesti tuotteen mittojen ja materiaalien mukaan. Suuntaa-antava lasisen pystyjaollisen ruudukko-oven ja/tai tilanjakoseinän alkaen-hinta on noin 400€. Annamme mieluusti tarjouksen juuri sinulle toteutettavasta tuotteesta, kohteesi oikeilla mitoilla. Tarjouksen pyytäminen on helppoa, tarvitsemme vain seuraavat tiedot:

  • Aukon leveys
  • Aukon korkeus
  • Ovien lukumäärä
  • Miten ovet jaetaan
  • Ovien materiaali
  • Haluatko hidastimet?

Ps. Ruudukko-oven saat viimeisteltyä upeasti Soft Close -hidastimien avulla. Nykyään jo yli 70% toimittamistamme liukuovista myydään hidastimilla.

Lisää hinta esimerkkejä löydät tästä, lasiseiniä ja ruudukko-ovia koskevasta blogikirjoituksesta.

lasiseinä

Toteuttamiamme lasiseiniä ja tilanjako-ovia mittojen mukaan

Kotimaiset lasiseinät ja ruudukko-ovet

Mirror Linen lasiseinät valmistetaan kotimaisena käsityönä tehtaallamme Karijoella, Etelä-Pohjanmaalla. Kotimaisuus viestii yrityksellemme tärkeistä tekijöistä: laadusta, luotettavuudesta, turvallisuudesta ja kestävyydestä.

Toimitusaika lasiseinille on noin 3 viikkoa, sillä materiaalit tuotteeseen on saatavilla suoraan varastostamme.

Avainlippu

 

Hidastimilla lisää käyttömukavuutta ja turvallisuutta lasiliukuoviin

Soft close -hidastimet ovat peililiukuovien haluttu lisävaruste. Samanlaiset hidastimet ovat saatavilla myös lasiliukuoviin ja ruudukko-oviin. Hidastimia voit valita liukuoviin haluamasi määrän. Paras ratkaisu on esimerkiksi kahden liukuoven ryhmässä käyttää neljää hidastinta, jolloin molemmat ovet hidastavat molempiin reunoihin. Suosittu vaihtoehto on myös asettaa hidastimet ovissa vain ulkokulmiin, tällöin kahden oven ryhmässä tarvitaan kaksi hidastinta.

Soft close -hidastimen hinta on 38,00€/kpl

 

Asiakastarinoita ja kokemuksia lasiseinistä

Peililiukuovet - pyörästön takuu

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu!

Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen!

Sekä teräs- että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on 25 vuotta! 

Miellyttääkö lasiseinä, mutta sille ei ole paikkaa?

Ei hätää! Voit valita ruudukko-ovet kaikkiin liukuovikaapistoihimme sekä teräs- että alumiiniprofiilillamme. Kuvassa toteutus pelkillä jakolistoilla, ilman ruudukolle ominaista pystylistaa. Erilaiset toteutukset onnistuvat helposti  ja liukuoven materiaali voi olla peilin lisäksi vaikkapa valkoinen lasi.

Lue lisää kuvan kaapistosta!

Ruudukko ovet mirrorline lasiseinä

Sinua saattaisi kiinnostaa seuraavat kirjoitukset lasiseinistä

Kiinnostuitko lasiseinistä ja ruudukko tilanjako-ovista?

Jätä meille tarjouspyyntö mittatilauksena tehtävistä lasiseinistä ja ruudukko tilanjako-ovista. Se ei sido sinua mihinkään!

Jätä tarjouspyyntö