Lasiliukuovi kuin kaunis koriste

Sarah kaipasi eteisen ja aulan välille lasiliukuovea, joka ei veisi liikaa tilaa. Yläkantoinen tilanjako-ovi sopi täydellisesti talon muuhun sisustukseen ja on hyvä ratkaisu tilankin kannalta.
17.11.2020

Syksyllä 2020 valitsimme Mirror Linen historian ensimmäiset Brand Repit.  He saivat toivomansa tuotteet kotiinsa. Yhteistyön aikana he esittelevät tuotteitamme Instagramissa ja kertovat ajatuksia yrityksestämme. Yhteistyökumppanuuksien myötä tutustutaan enemmän materiaalien valintaan, tilausprosessiin ja asentamiseen.  Myös asennusvideomme uudistetaan samalla!

Sarah (IG: sarahkhomes) asustaa Nurmijärvellä puolisonsa ja viiden lapsensa kanssa. Perheen koti on sisustettu skandinaaviseen tyyliin: paljon valkoista pintaa kontrastinaan mustaa ja luonnonmateriaaleja. Erityisen paljon Sarah pitää tanskalaistyylisistä kodeista, joiden tyyliä hän on tuonut myös omaan kotiinsa. Brand Rep -valintoja tehdessämme huomiomme kiinnittyi Sarahin kauniiseen Instagram-fiidiin ja kekseliäisiin sisustusideoihin.

Kotiinsa Sarah kaipasi lasiliukuovea kuraeteisen ja aulan välille. Toiveena oli käytännöllinen ratkaisu, joka olisi myös kaunis. Mirror Linen ratkaisut hän löysi Instagramin kautta.
”Ihastuin Mirror Linen lasiliukuoviin ja lasiseiniin. Niissä pidin erityisesti selkeälinjaisista ja siroista kehyksistä. Ajattelin, että tällainen lasiliukuovi sopisi täydellisesti kotiimme tyyliin ja meidän tarpeeseen.” – Sarah kertoo.

Lasiliukuovi jatkaa kodin muuta tyyliä

Lasiliukuovet ovat kaunis ratkaisu tilanjakoon

Sarah valitsi mustaraamisen tilanjako-oven. Tilassa oli omanlaisensa haasteet: ovi ei saanut aueta kuraeteiseen tilanpuutteen vuoksi, mutta sen ei myöskään haluttu vievän paljoa tilaa aulasta. Liukuovi olikin täydellinen ratkaisu tilaan, sillä seinälle avautuva lasiliukuovi mahtuu kapeaankin kohtaan.

Ongelmana oli myös se, ettei kuraeteistä saanut aiemmin erotettua omaksi tilakseen. Sarah toivoi, että uusi liukuovi selkeyttäisi tiloja enemmän, ja tämä toive toteutui.
”Ovella saamme kuraeteisen erotettua omaksi tilakseen, jolloin äänet ja sotkut jäävät oven taakse. Nyt aulakin tuntuu kodikkaammalta.” – pohtii Sarah.

Aulatilan avaruuden takia haasteena oli se, että tila oli hieman koruton. Lasiliukuovelta hän toivoi myös, että ovi toisi ilmettä muuten vaaleaan tilaan ja se olisi myös kaunis
”Kaipasin tilaan sitä jotain, mitä tämä lasiliukuovi sitten toi.” – Sarah miettii.
Tyyliksi valikoitui suosittu ruudukko, joka toistuu kodissa kauniisti myös ikkunoissa. Lasiliukuovet  kirkkaalla lasilla ja Classic Mini -kehyksellä ovat nyt suosituin yhdistelmä – aivan kuten Sarahin kodissa.

Lue lisää erilaisista tilanjako-ovista!

Lasiliukuoven turvallisuus tärkeää lapsiperheessä

Sarahilla on kaksi päiväkoti-ikäistä lasta ja kolme koululaista, joten kodin kauneuden lisäksi käytännöllisyys ja turvallisuus määrittävät paljon sisustusvalintoja. Lasiliukuovi on laminoitua lasia eli turvalasia, joten jos lasi menisi rikki, lasinsirut jäisivät kalvoon kiinni. Ovessa on myös soft close -hidastimet, joiden ansiosta ovi sulkeutuu pehmeästi, eivätkä sormet jää oven väliin. Hidastinten avulla ovea ei myöskään pysty paiskomaan, mikä sekin on tärkeä ominaisuus lapsiperheessä.
”Pidämme erityisesti oven hidastusmekanismista! Se toimii paremmin kuin mitä olisin ajatellut, eli ovi liukuu pehmeästi auki ja kiinni.” – Sarah sanoo.

Käytännössä liukuovi on toiminut todella hyvin. Kaikkien perheenjäsenten on helppo käyttää ovea, eikä turvallisuudestakaan ole tarvinnut tinkiä.
”Oven takana on hauska pelleilläkin! Tällaisetkin asiat merkitsevät lapsiperheessä.” Sarah hymyilee.

Asiakkaat usein miettivät, kuinka oven avaaminen onnistuu toiselta puolelta. Sarahin mukaan tämä sujuu helposti kuraeteisen puolella niin, että ovea työnnetään sivulle ristikon kohdalta.

Lasiliukuovi ruudukolla on trendikäs valinta kotiin

Yhteistyö Mirror Linen kanssa mutkatonta

Sarah kokee, että on saanut alusta asti ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua. Myös tuotteen suunnittelu oli helppoa.
”Mittausohjeet olivat loistavat ja mallikuvat tuotteesta kätevät. Pystyin miettimään tarkasti mm. ruudukoiden määrän.” – Sarah kehuu.

Mittojen mukaan tehty tuote istuu Sarahin mukaan täydellisesti sille varatulle paikalle, eikä asentaessa tullut mitään yllätyksiä. Hän kokee, että asennus oli nopeaa ja ammattimaista, ja muutenkin koko prosessista on jäänyt hyvä maku.
”Suosittelisen lämpimästi Mirroa Linea, koska heillä on ystävällistä, nopeaa ja asiantuntevaa palvelua. Heidän tuote on loistava ja  laadukas kokonaisuus, joka ylitti odotukseni.” toteaa Sarah lopuksi.

Onko sinulla tarvetta tilanjako-ovelle? Jätä tarjouspyyntö!

Katso kuinka Sarahin tilanjako-oven asennus tapahtui!