LADON Ovi -kiskot + pyörästö kahdelle ovelle

Haaveissa pariovet LADON Ovi -tyyliin? Tähän kiskopakettiin kuuluu 3500mm pitkä kiskomekanismi ja kahden oven pyörästöt. Tuote on siis valmis paketti tuplaovien toteutukseen.


320,00 

10 varastossa

Saatavuus

2-5 arkipäivää

Kuvaus

Kiskopaketti kahdelle ovelle on valmis kokonaisuus isompien oviaukkojen toteutukseen kahdella liukuovella. Molemmin puolin aukkoa avautuvat pariovet on helppo toteuttaa kahden oven kiskopaketilla. Tällä kiskopaketilla rustiikkista maalaistunnelmaa voi luoda isoihinkin oviaukkoihin. 

Perinteisestä maalaismaisemasta muotokielensä ammentava ladonovimekanismi on edullinen ja helppo tapa luoda yksilöllinen ja liikuteltava ovi, tilanjakaja tai muu sisustuselementti vanhasta ovesta, ikkunasta, puu- tai metallilevystä tai esimerkiksi palasta vanhaa lauta-aitaa. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Paketti pitää sisällään 2 x 1750 mm kiskot, kiskoliittimen, hidastimet ja pyörästöt kahdelle ovelle. 

 

 

 

Tuotetiedot

Kiskopaketti sisältää 2 x 1750  mm kiskot, pyörästöt kahdelle ovelle, hidastimet ja kaikki tarvittavat ruuvit asennusta varten.
Paketissa on mukana kaksi lattiakiinnitteistä alaohjuria. Vetimet tulee ostaa erikseen.

Kiskon mitat:
Pituus 3500 mm = 2 x 1750 mm
Korkeus 40 mm

Materiaali:
Mattamusta rautakisko + pyörästömekanismit soft close -hidastimilla KAHTEEN o-veen.

Mekanismiin soveltuu 35-40mm paksu materiaali. Ideaali ovileveys 3500 mm kiskolle on 800-875 mm / ovi. Tarvittaessa kisko on helppo lyhentää esim. rautasahalla tai kulmahiomakoneella, jolloin kiskolle saa kapeammatkin ovet. Lattiakiinnitteistä alaohjuria varten oven alareunaan tulee tehdä 7 mm leveä ja 20 mm syvä ura. Alaohjuri pitää oven paikoillaan alareunasta.

Kiskon asennuskorkeus on oven korkeus + 45 mm (lattiasta kiskon ruuvien keskikohtaan)
Huonekorkeuden on oltava väh. oven korkeus + 154 mm

Mekanismilla 5 vuoden takuu.

Tuote toimitetaan kotipakettina (postituskulut 15,00€)

Asennus

Kiskopaketti sisältää 3500 mm kiskon, pyörästöt kahdelle ovelle, hidastimet ja kaikki tarvittavat ruuvit asennusta varten.
Lattiakiinnitteistä alaohjuria varten oven alareunaan tulee tehdä 7 mm leveä ja 20 mm syvä ura. Alaohjuri pitää oven paikoillaan alareunasta.

Kiskon asennuskorkeus on oven korkeus + 45 mm (lattiasta kiskon ruuvien keskikohtaan)
Huonekorkeuden on oltava väh. oven korkeus + 154 mm

Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta! Max. paino pyörästömekanismeille sekä hidastimille on 60 kiloa.

LADON Ovi -kiskon asennusohje

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Saatat myös pitää näistä