Kiskopaketti + pyörästö kahdelle ovelle

Haaveissa pariovet LADON Ovi -tyyliin? Tähän kiskopakettiin kuuluu 3500mm pitkä kiskomekanismi ja kahden oven pyörästöt. Tuote on siis valmis paketti tuplaovien toteutukseen.

320,00 

2 varastossa

Kategoriat: LADON Ovi
Saatavuus

2-5 arkipäivää


Kuvaus

Kiskopaketti kahdelle ovelle pitää sisällään 3500mm pitkän kiskon ja pyörästöt kahdelle ovelle: valmis kokonaisuus isompien oviaukkojen toteutukseen kahdella liukuovella. Molemmin puolin aukkoa avautuvat pariovet on helppo toteuttaa kahden oven kiskopaketilla. Tällä kiskopaketilla rustiikkista maalaistunnelmaa voi luoda isoihinkin oviaukkoihin.

Perinteisestä maalaismaisemasta muotokielensä ammentava ladonovimekanismi on edullinen ja helppo tapa luoda yksilöllinen ja liikuteltava ovi, tilanjakaja tai muu sisustuselementti vanhasta ovesta, ikkunasta, puu- tai metallilevystä tai esimerkiksi palasta vanhaa lauta-aitaa. Vain mielikuvituksesi on rajana!

Kiskopaketti sisältää 3500 mm kiskon, pyörästöt kahdelle ovelle, hidastimet ja kaikki tarvittavat ruuvit asennusta varten.

Kiskon mitat:
Pituus 3500 mm
Korkeus 40 mm

Materiaali:
Mattamusta rautakisko + pyörästömekanismit soft close -hidastimilla KAHTEEN oveen.

Mekanismiin soveltuu 35-40mm paksu materiaali.

Mekanismilla 5 vuoden takuu.

Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta! Max. paino pyörästömekanismeille sekä hidastimille on 60 kiloa.

Paketissa on mukana kaksi lattiakiinnitteistä alaohjuria. Vetimet tulee ostaa erikseen.

Tuote toimitetaan postipakettina (postituskulut 15,00€)

Lisätiedot

Paino 10 kg
Mitat 350 x 4cm

Saatat myös pitää näistä