LADON Ovi -liukuovipaketti Hiekkakivi

395,00 

LADON Ovi -liukuovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. LADON Oven mattamusta kiskomekanismi on varusteltu hidastimilla, jotka takaavat oven saumattoman toiminnan. Ovipaketissa on mukana yksi vedin, joka sopii kauniisti LADON Oven maalaisromanttiseen ilmeeseen.

Kun kaksi LADON Ovea halutaan yhdistää esimerkiksi parioviksi, voi kiskojen liitoskohtaan asentaa kiskoliittimen. Kiskoliitin helpottaa kahden kiskon asentamista vierekkäin.

LADON Ovi -kiskopaketit ja -ovipaketit sisältävät yhden lattiakiinnitteisen alaohjurin. Mikäli lattiakiinnitys ei onnistu, tarvitset seinäkiinnitteisen alaohjurin pitämään ovea paikoillaan alareunasta.

Tuotteen kuvaus
Tämä upea ovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. Tämä rouhea sisustusovi on laadukas, mutta ennen kaikkea persoonallinen valinta kodin välioveksi. Mattamusta pyörästömekanismi on saanut inspiraationsa ihan aidoista, maalaismaisemastamme tutuista ladon ovista.

LADON Ovi Hiekkakivi on sävyltään moniin sisustustyyleihin sopiva, ripauksen rustiikkinen design-ovi. Näyttävällä, hiekkakiven sävyisellä LADON Ovella tuot tuulahduksen maaseutumaisemasta skandinaaviseen sisustukseesi. Sen vaaleanbeige väri ripauksella vaaleanharmaata tuo lämpöä tilaan. Tässä LADON Ovessa on tyylikäs K-kuvio.
Tuotteen ominaisuudet
Paketin sisältö:

- Oven materiaali laadukasta ja kestävää, pinnoitettua MDF-levyä.
- Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
- 1 kpl mattamusta vedin
- Oven alaosaan asennettava lattiakiinnitteinen alaohjuri
- Kiskon alle asennettava korokelauta

Mitat:

- Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
- Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
- LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
- Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
- Oven paksuus: 35 mm.
- Oven paino 42-45 kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.
Asennus
LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 45-52kg.

LADON Oven toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa. Toimitus sisältää siis: valitsemasi värisen oven, pyörästömekanismin, korokelaudan, 2 kpl soft close -hidastin, 1 kpl vedin, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.
Lue lisää LADON ovista