LADON Ovi -liukuovipaketti Kaskisavu

395,00 

LADON Ovi -liukuovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. LADON Oven mattamusta kiskomekanismi on varusteltu hidastimilla, jotka takaavat oven saumattoman toiminnan. Ovipaketissa on mukana yksi vedin, joka sopii kauniisti LADON Oven maalaisromanttiseen ilmeeseen.

Kun kaksi LADON Ovea halutaan yhdistää esimerkiksi parioviksi, voi kiskojen liitoskohtaan asentaa kiskoliittimen. Kiskoliitin helpottaa kahden kiskon asentamista vierekkäin.

LADON Ovi -kiskopaketit ja -ovipaketit sisältävät yhden lattiakiinnitteisen alaohjurin. Mikäli lattiakiinnitys ei onnistu, tarvitset seinäkiinnitteisen alaohjurin pitämään ovea paikoillaan alareunasta.

Tuotteen kuvaus
LADON Ovi on rouhea sisustusovipaketti, jonka liukuovimekanismi ja muotokieli ovat tuttuja suomalaisesta maaseutumaisemasta. Ovi on laadultaan ensiluokkainen, ja se on helppo asentaa itse. LADON Oven mattamusta kisko pyörästöineen tekee ovesta persoonallisen välioven, joka varmasti huomataan.

Tummanharmaa kaskisavu LADON Ovi on huomiota herättävä design-ovi rohkealle sisustajalle. Kaskisavun sävyinen jämerä liukuovi sulkee taakseen niin miesluolan kotiteatterin kuin kokonaisen vaatehuoneen. Tummanpuhuva Kaskisavu LADON Ovi sopii kontrastiksi vaaleaan sisustukseen tai katseenkääntäjäksi värien keskelle. Siinä on kauniin yksinkertainen Z-kuviointi, joka vie maalaistunnelmaan.
Tuotteen ominaisuudet
Paketin sisältö:

- Materiaali laadukasta ja kestävää, pinnoitettua MDF-levyä.
- Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
- Mattamusta vedin
- Oven alaosaan asennettava alaohjuri
- Kiskon alle asennettava korokelauta

Mitat:

- Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
- Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
- LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
- Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
- Oven paksuus: 35 mm.
- Oven paino 42-45 kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.
Asennus
LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 45-52kg.

LADON Oven toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa. Toimitus sisältää siis: valitsemasi värisen oven, pyörästömekanismin, korokelaudan, 2 kpl soft close -hidastin, 1 kpl vedin, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.
Lue lisää LADON Ovista