LADON Ovi -liukuovipaketti käsittelemätön

443,00 

LADON Ovi -liukuovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. LADON Oven mattamusta kiskomekanismi on varusteltu hidastimilla, jotka takaavat oven saumattoman toiminnan. Ovipaketissa on mukana yksi vedin, joka sopii kauniisti LADON Oven maalaisromanttiseen ilmeeseen.

Kun kaksi LADON Ovea halutaan yhdistää esimerkiksi parioviksi, voi kiskojen liitoskohtaan asentaa kiskoliittimen. Kiskoliitin helpottaa kahden kiskon asentamista vierekkäin.

LADON Ovi -kiskopaketit ja -ovipaketit sisältävät yhden lattiakiinnitteisen alaohjurin. Mikäli lattiakiinnitys ei onnistu, tarvitset seinäkiinnitteisen alaohjurin pitämään ovea paikoillaan alareunasta.

Tuotteen kuvaus
LADON Ovi käsittelemätön on muokattavissa täysin sisustukseesi sopivaksi - juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Upea LADON Ovi käsittelemätön on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. LADON Oven saumattoman toimivuuden takaavat soft close -hidastinmekanismit. LADON Oven yksilöllinen ilme tuo kotiisi säväyksen modernia heinälatoromantiikkaa.
Tuotteen ominaisuudet
Paketin sisältö:

- Materiaali Uuden-Seelannin mäntyä
- Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
- Mattamusta vedin
- Oven alaosaan asennettava alaohjuri
- Kiskon alle asennettava korokelauta

Mitat:

- Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
- Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
- LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
- Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
- Oven paksuus: 35 mm.
- Oven paino 32-34 kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.

HUOM. Käsittelemätön LADON Ovi on aitoa puuta, joka kuivuessaan elää huoneen lämpötilan mukaisesti. Tasaiset kokopuiset pinnat voivat vinoutua, kaareutua tai lommoutua. Ovi voi kaareutua tai vinoutua +/- 10 mm, mutta se ei vaikuta oven toimivuuteen tai käytettävyyteen. Suuria kosteus- ja lämpötilaeroja tulisi välttää. Kun olet avannut oven muovikääreistään, anna sen tekeentyä siinä huonetilassa mihin aiot oven asentaa, vähintään 24 tuntia ja enintään 48 tuntia ennen kuin käsittelet ja asennat sen paikoilleen. Ole tarkkana, ettei ovi pääse kaareutumaan säilytyksessä ennen asennusta.
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.
Asennus
LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 45-52kg.

LADON Oven toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa. Toimitus sisältää siis: valitsemasi värisen oven, pyörästömekanismin, korokelaudan, 2 kpl soft close -hidastin, 1 kpl vedin, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.