Ladon ovi logo valkoinen tausta

LADON Ovi

Design-liukuovipaketti mattamustalla pyörästömekanismilla

LADON Ovi – Liukuovi toiseen maailmaan

Mirror Linen design-uutuus LADON Ovi on rouhea sisustusovipaketti, jonka liukuovimekanismi ja muotokieli ovat tuttuja suomalaisesta maaseutumaisemasta. Tämä upea ovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. Lue lisää LADON Ovi -toteutuksista blogistamme!

Laadultaan ensiluokkainen, näyttävällä pyörästömekanismilla varustettu sisustusovi on helppo asentaa niin olohuoneen katseenvangitsijaksi, kodin toimivaksi tilanjakajaksi kuin vaatehuoneen oviaukkoon. LADON Oven rustiikkinen liukuovimekanismi on ajaton klassikko ja juuri siksi loistava valinta moderniin interiööriin. Liukuoven saumattoman toimivuuden takaavat soft close -hidastinmekanismit.

Verkkokaupastamme LADON Ovia löytyy kahdessa leveydessä: 914 mm tai 1067 mm. Vakiomittaisen LADON Oven korkeus on 2134 mm. Mikäli valmisovet eivät kohteeseenne sovi, on meiltä tilattavissa LADON Ovia myös omien mittojen mukaan.

Valikoimastamme löytyy myös tavallisia liukuovia. Tutustu niihin lisää täällä >>

ladon ovi asennus

Valkoinen, Kaskisavu, Hiekkakivi tai Käsittelemätön DIY-ovi

Valkoinen 914 & 1067 mm
Valkoinen 914 & 1067 mm

Valkoisen LADON Oven näyttävä mattamusta pyörästömekanismi ja vedin luovat vahvaa kontrastia valkoiseen oven pintaan ja kiskopalkkiin. Valkoinen vaihtoehto on remontoijien suosikki, joka luo ajatonta linjakkuutta loft-kotiin.

Kaskisavu 914 & 1067 mm
Kaskisavu 914 & 1067 mm

Tumman harmaa kaskisavu LADON Ovi on huomiota herättävä design-ovi rohkealle sisustajalle. Kaskisavun sävyinen jämerä liukuovi sulkee taakseen niin miesluolan kotiteatterin kuin kokonaisen vaatehuoneen.

Hiekkakivi 914 & 1067 mm
Hiekkakivi 914 & 1067 mm

Hiekkakivi on sävyltään moniin sisustustyyleihin sopiva, ripauksen rustiikkinen design-ovi. Näyttävällä, hiekkakiven sävyisellä LADON Ovella tuot tuulahduksen maaseutumaisemasta skandinaaviseen sisustukseesi.

Käsittelemätön 914 & 1067 mm
Käsittelemätön 914 & 1067 mm

DIY LADON Ovi -mallin käsittelemätön, aito puinen pinta houkuttelee nikkaroijaa tekemään ovesta uniikin ja oman näköisen. Maalaa, vahaa tai koristele kuten haluat – yksilöllinen LADON Ovi ei jää huomaamatta! Saatavilla nykyään K-kuviolla.

hopekelo+saluuna

Rajoitettu erä LADON Ovia uutuusväreissä!

Valikoimistamme löytyy kaksi uutta LADON Ovi -väriä: hopeakelo ja saluuna. Näitä ihania uusia sävyjä on myynnissä vain rajoitettu erä!

Hopeakelon kauniin vaaleassa sävyssä on ripaus harmaata ja beigeä. Se sopii upeasti esimerkiksi skandinaaviseen sisustukseen ja ylipäätänsä vaaleiden sävyjen ystäville.

Saluunassa on persoonallinen x-kuviointi tuplana. Sen kauniin ruskea sävy johdattaa menneiden aikojen saluunoiden tunnelmaan. Tämä on oiva valinta maanläheisistä väreistä pitäville sisustajille.

 

Uutuus: Vaneri LADON Ovi

Tätä on odotettu – modernimpi versio suuren suosion saaneesta LADON Ovesta! Vaneri LADON Ovessa yhdistyy kauniin luonnollisen sävyinen koivuvaneri ja rouhea LADON Ovi -kiskomekanismi. Valmistamme ovet käsityönä Etelä-Pohjanmaalla koivuvanerista. Se sopii esimerkiksi skandinaaviseen sisustukseen, mutta käy upeasti myös mustan värin kaveriksi.

Voit tilata Vaneri LADON Oven suoraan verkkokaupastamme kahdessa vakiomitassa (914 mm/1067 mm x 2134 mm) tai mittatilauksena.

 

Modernit LADON Ovet

LADON Ovi valikoimamme laajeni jälleen astetta modernimpaan suuntaa. Nimittäin nyt saatavilla on kolme modernia LADON Ovea, joissa yhdistyy alumiinikehyksinen ovi ja LADON Ovi -kisko. Voit valita omiin tarpeisiisi ja tyyliisi sopivan oven peilillä, ruudukolla tai opaalilla lasilla. 

Lue lisää moderneista LADON Ovista ja ennakkotilaa! 

LADON Ovi – helposti asennettava valmispaketti

Helppona valmispakettina toimitettavaa LADON Ovea on saatavilla kahta eri kokoa. Kahdella ovella loihdit kotiisi näyttävät rustiikkiset pariovet esimerkiksi olohuoneen oviaukon komeiksi kehyksiksi. Tämä upea barn door luo kotiisi avaraa loft-ilmettä ja ovi ei avattunakaan vie tilaa, kuten perinteiset saranaovet. Se sopii erinomaisesti vaikkapa lastenhuoneen oveksi, koska se liikkuu kevyesti ja pehmeästi kiskoillaan. Huipputyylikkään design-oven miellyttävä soft close -hidastusmekanismi saa LADON Oven sulkeutumaan lähes äänettömästi. Tyylistä on moneksi ja väreistä löytyy vaihtoehdot niin romanttiseen, klassiseen, moderniin kuin teolliseenkin sisustustyyliin.

Kuva: IG – Remppafriidut

Käsittelemätön 914 mm LADON Ovi on upea sisustuselementti sellaisenaan.
LADON Ovi -liukuovikisko mahdollisti vanhan pappilan henkeen sopivan liukuoviratkaisun.

Tuunaa uusi elämä vanhalle ovellesi

Löysitkö upean antiikkioven huutokaupasta? Onko vintilläsi vanha ovi tai puulevy, jonka haluaisit tuunata osaksi omaa sisustustasi? Luo yksilöllinen ilme kotiisi pelkistetyllä ja ajattomalla liukuovimekanismilla, joita on saatavilla eri kokoisina alkaen 199,00 €.

Saatavilla myös pelkkä liukuovimekanismi helposti suoraan verkkokaupasta! Tuunaa omasta ovestasi sisustuksen katseenvangitsija.

Kiskosarja 1530 mm 199,00 €
Kiskosarja 2000 mm 228,00 €
Kiskosarja 2130 mm 239,00 €
Kiskosarja 2438 mm 259,00 €

Tuotteen ominaisuudet
  • Ovi toimitetaan kätevänä valmispakettina, joka tekee asentamisesta helppoa ja nopeaa.
  • Materiaali laadukasta ja kestävää pinnoitettua MDF-levyä, DIY-ovi höylättyä Uuden-Seelannin mäntyä.
  • Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Ovessa mattamusta vedin
Mitat
  • Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
  • Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
  • LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm)
  • Oven paksuus: 35 mm
  • Oven paino: Käsittelemätön aitopuu 24 kg, Valkoinen leveä malli 45 kg.

Sinua saattaisi kiinnostaa nämä julkaisut LADON Ovesta

Nyt LADON Ovi helposti suoraan verkkokaupasta

Vakiomittaiset LADON Ovet ja kiskomekanismit voit tilata suoraan verkkokauppamme kautta

Tilaa verkkokaupasta!