Ladon ovi logo valkoinen tausta

LADON Ovi

Design-liukuovipaketti mattamustalla pyörästömekanismilla

Liukuovi toiseen maailmaan

Mirror Linen design-uutuus LADON Ovi on rouhea sisustusovipaketti, jonka liukuovimekanismi ja muotokieli ovat tuttuja suomalaisesta maaseutumaisemasta. Upea LADON Ovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja.

Laadultaan ensiluokkainen, näyttävällä pyörästömekanismilla varustettu sisustusovi on helppo asentaa niin olohuoneen katseenvangitsijaksi, kodin toimivaksi tilanjakajaksi kuin vaatehuoneen oviaukkoon. LADON Oven rustiikkinen liukuovimekanismi on ajaton klassikko ja juuri siksi loistava valinta moderniin interiööriin. LADON Oven saumattoman toimivuuden takaavat soft close -hidastinmekanismit.

ladon ovi asennus

Valkoinen, Kaskisavu, Hiekkakivi tai Käsittelemätön DIY-ovi

Valkoinen
Valkoinen

Valkoisen LADON Oven näyttävä mattamusta pyörästömekanismi ja vedin luovat vahvaa kontrastia valkoiseen oven pintaan ja kiskopalkkiin. Valkoinen LADON Ovi on remontoijien suosikki, joka luo ajatonta linjakkuutta loft-kotiin.

Valkoinen LADON Ovi 449,00 €

Kaskisavu
Kaskisavu

Tumman harmaa kaskisavu LADON Ovi on huomiota herättävä design-ovi rohkealle sisustajalle. Kaskisavun sävyinen jämerä LADON Ovi sulkee taakseen niin miesluolan kotiteatterin kuin kokonaisen vaatehuoneen.

Kaskisavu LADON Ovi 449,00 €

Hiekkakivi
Hiekkakivi

Hiekkakivi on sävyltään moniin sisustustyyleihin sopiva, ripauksen rustiikkinen design-ovi. Näyttävällä, hiekkakiven sävyisellä LADON Ovella tuot tuulahduksen maaseutumaisemasta skandinaaviseen sisustukseesi.

Hiekkakivi LADON Ovi 449,00 €

Käsittelemätön
Käsittelemätön

DIY LADON Ovi -mallin käsittelemätön, aito mäntylautainen pinta houkuttelee nikkaroijaa tekemään ovesta uniikin ja oman näköisen. Maalaa, vahaa tai koristele kuten haluat – yksilöllinen LADON Ovi ei jää huomaamatta!

Käsittelemätön LADON Ovi 519,00 €

Helposti asennettava design-ovipaketti

Helppona valmispakettina toimitettavaa LADON Ovea on saatavilla kahta eri kokoa. Kahdella LADON Ovella loihdit kotiisi näyttävät rustiikkiset pariovet esimerkiksi olohuoneen oviaukon komeiksi kehyksiksi. LADON Ovi luo kotiisi avaraa loft-ilmettä ja ovi ei avattunakaan vie tilaa, kuten perinteiset saranaovet.

LADON Ovi sopii erinomaisesti vaikkapa lastenhuoneen oveksi, koska se liikkuu kevyesti ja pehmeästi kiskoillaan. Huipputyylikkään design-oven miellyttävä soft close -hidastusmekanismi saa LADON Oven sulkeutumaan lähes äänettömästi.

LADON Ovista löytyy vaihtoehdot niin romanttiseen, klassiseen, moderniin kuin teolliseenkin sisustustyyliin.

Ladon ovet: käsittelemätön
Mirror Line Ladon ovi pariovi

Tuunaa uusi elämä vanhalle ovellesi

Löysitkö upean antiikkioven huutokaupasta? Onko vintilläsi vanha ovi tai puulevy, jonka haluaisit tuunata osaksi omaa sisustustasi? Luo yksilöllinen ilme kotiisi pelkistetyllä ja ajattomalla liukuovimekanismilla, joka on saatavana 1981 mm tai 2438 mm kiskopituudella.

Nyt myös LADON Ovi -liukuovimekanismi helposti suoraan verkkokaupasta! Tuunaa omasta ovestasi sisustuksen katseenvangitsija.

Kiskosarja 1981 mm 228,00 €

Kiskosarja 2438 mm 259,00 €

Tuotteen ominaisuudet
  • LADON Ovi toimitetaan kätevänä valmispakettina, joka tekee asentamisesta helppoa ja nopeaa.
  • Materiaali laadukasta ja kestävää pinnoitettua MDF-levyä, DIY-ovi höylättyä Uuden-Seelannin mäntyä.
  • Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Ovessa mattamusta vedin
Mitat
  • Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
  • Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
  • LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm)
  • Oven paksuus: 35 mm
  • Oven paino: Käsittelemätön aitopuu 24 kg, Valkoinen leveä malli 45 kg.
Mittamuuttuva LADON Ovi

LADON Ovet saatavilla nyt myös mittatilaustyönä!

Asiakkaillamme on hyvin erilaisia tarpeita ja erikokoisia oviaukkoja. Uutuustuotteemme mittamuuttuvan LADON Oven avulla voimme tarjoita jokaiseen tilaan ja sisustustyyliin sopivia rouheita liukuovia.

Mittatilaus LADON Ovet toimitetaan lähtökohtaisesti käsittelemättöminä, jolloin sisustaja voi itse käsitellä ovensa haluamallaan tavalla. Tuote voidaan kuitenkin asiakkaan toiveesta myös maalata valmiiksi jo tehtaalla.

Mittaa oviaukko, valitse oma suosikkisi neljästa mallista ja pyydä tarjous.

Sinua saattaa kiinnostaa nämä julkaisut aiheesta

Nyt LADON Ovi helposti suoraan verkkokaupasta

Vakiomittaiset LADON Ovet ja kiskomekanismit voit tilata suoraan verkkokauppamme kautta

Tilaamaan