Tilanjako-ovet

Tilanjakajat sopivat erinomaisesti niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Oviin voit halutessasi valita eri materiaalit oven kummallekin puolelle.

Tarvitsetko apua suunnittelussa? Jätä yhteystietosi tarjouslomakkeen kautta niin autamme!

Pyydä tarjous

Tilanjako-ovet uuteen tai vanhaan kohteeseen

Kaksipuoliset tilanjako-ovet rajaavat näyttävästi huoneet toisistaan tai toimivat tavallisen välioven kauniina korvikkeena. Tilanjako-oviin voit halutessasi valita eri materiaalit oven kummallekin puolelle, jolloin kumpikin puoli ovea vastaa kyseisen huoneen tyyliä ja tarvetta.

Tilanjakajat sopivat erinomaisesti niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Ne voivat avautua seinän viertä pitkin tai ne voidaan rakentaa liukumaan seinän sisälle. Kaikkiin kehysprofiileihimme saatavilla soft-close hidastinmekanismi.

Kaipaatko inspiraatiota tilanjakajan suunnitteluun? Tutustu blogissamme erilaisiin tilanjakajavaihtoehtoihin!

Laajasta materiaalivalikoimasta yksilölliset tilanjako-ovet

Kehysprofiileistamme Aalto, Classic Mini, Classic Maksi ja Twin soveltuvat tilanjako-oviksi. Niissä pyörästö jää piiloon listan sisälle ja ovi on tyylikäs molemmin puolin.

Kauttamme saatavilla sekä yläkantoisia että alakantoisia tilanjako-ovia. Alakantoisissa liukuovissa lattiaan sijoitettava liukukisko on erittäin huomaamaton, vain 5 mm korkea.

Myös tilanjako-oviin käytettävissäsi on kaikki valikoimamme värit ja materiaalit. Jakolistoilla voit jakaa ovea haluamallasi tavalla sekä pysty- että vaakasuunnassa. Jakolistat tulevat automaattisesti molemmin puolin ovea.

Mallistostamme löytyy myös tavallisia peililiukuovia, joihin pääset tutustumaan tästä linkistä >>

Modernit mustat lasiset ruudukkoseinät

Mirror Line valikoimasta löydät lasiset ruudukkoseinät liukuovina, mittatilaustyönä. Aukossa osa ovista voi olla kiinteitä ja osa liukuvia, valintasi mukaan. Ruutujen koko määräytyy ovien ja aukon koon mukaan, mutta jakolistojen tiheyden voit valita itse. Tällä hetkellä suosituin materiaali on kirkas lasi. Valikoimistamme löytyy laminoituina laseina myös pronssi ja harmaa. Tämän lisäksi opaali on suosittu materiaali; se on kaunis läpikuultava lasi, joka antaa myös näköesteen, mutta päästää valoa lävitseen.

Tarkemmin tuotteeseen pääset tutustumaan täältä.

Lasiset ruudukkoseinät
Terassilasitus liukuovilla

Kestävät tilanjako-ovet myös ulkotiloihin

Alumiini on kestävä ja ruostumaton materiaali, mikä mahdollistaa sen käytön myös ulkotiloissa tai kylpyhuoneissa. Toteutamme antamiesi mittojen mukaan myös terassillesi upeat tilanjako-ovet. Laminoidut 6 mm lasit löydät valikoimastamme kirkkaan-, harmaan- ja pronssinsävyisenä.

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu!

Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen!

Sekä teräs että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on jatkossa 25 vuotta! 

Peililiukuovet - pyörästön takuu

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous