Tilanjako-ovet mittatilaustyönä

Liukuovi tilanjakoon uuteen tai vanhaan kohteeseen

Liukuovi kaksipuolisena rajaa näyttävästi huoneet toisistaan tai toimivat tavallisen välioven kauniina korvikkeena. Tilanjako-oviin voit halutessasi valita eri materiaalit oven kummallekin puolelle, jolloin kumpikin puoli ovea vastaa kyseisen huoneen tyyliä ja tarvetta.

Liukuovi sopii erinomaisesti niin uusiin kuin vanhoihinkin kohteisiin. Se voi avautua seinän viertä pitkin tai ne voidaan rakentaa liukumaan seinän sisälle. Kaikkiin kehysprofiileihimme saatavilla soft close -hidastinmekanismi.

Kaipaatko inspiraatiota tilanjako-oven suunnitteluun? Tutustu lisää erilaisiin tilanjakajavaihtoehtoihin!

Kiinnostuitko tilanjako-ovista?

Pyydä tarjous, niin me autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous

Laajasta materiaalivalikoimasta yksilölliset tilanjako-ovet

Kehysprofiileistamme Aalto, Classic Mini, Classic Maksi ja Twin soveltuvat tilanjako-oviksi. Niissä pyörästö jää piiloon listan sisälle ja ovi on tyylikäs molemmin puolin.

Valikoimastamme löytyy sekä yläkantoisia että alakantoisia tilanjako-ovia. Alakantoisissa liukuovissa lattiaan sijoitettava liukukisko on erittäin huomaamaton, vain 5 mm korkea.

Myös tilanjako-oviin on käytettävissä kaikki valikoimamme värit ja materiaalit. Jakolistoilla voit jakaa ovea haluamallasi tavalla sekä pysty- että vaakasuunnassa. Jakolistat tulevat automaattisesti molemmin puolin ovea.

Mallistostamme löytyy myös tavallisia liukuovia, joihin pääset tutustumaan tästä linkistä >>

Modernit mustat lasiset ruudukkoseinät

Mirror Linen valikoimasta löydät myös lasiset ruudukkoseinät liukuovina, mittatilaustyönä. Osa aukon lasielementeistä voi olla kiinteitä ja osa liukuvia, valintasi mukaan. Ruutujen koko määräytyy ovien ja aukon koon mukaan, mutta jakolistojen tiheyden voit valita itse. Tällä hetkellä suosituin materiaali on kirkas laminoitu lasi. Valikoimistamme löytyy laminoituina laseina myös pronssi ja harmaa. Myös opaali on suosittu materiaali: se on kaunis läpikuultava lasi, joka tarjoaa myös näköesteen, mutta päästää valoa lävitseen.

Lasiseiniin pääset tutustumaan täältä.

Tilanjakaja, jossa neljä ruudukkoliukuovea
Peililiukuovet - pyörästön takuu

⭐Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu!⭐⁠

Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen!

Sekä teräs- että alumiinikehysliukuoviemme pyörästön takuuaika on 25 vuotta! 

Sinua saattaisi kiinnostaa seuraavat kirjoitukset tilanjako-ovista