Opaali LADON Ovi

Opaali LADON Ovi on osa modernia LADON Ovi -valikoimaa, jossa rouheaan LADON Ovi -kiskoon on yhdistetty opaali lasiovi mustalla Classic Maksi -alumiinikehyksellä.

Varmista tilauksesi ensimmäisten joukossa - tee nyt ennakkotilaus elokuun toimitukseen!


Alk. 734.00 €

Poista
Saatavuus

Ennakkotilaus. Toimitus elokuulla viikosta 33 eteenpäin.

Kuvaus

Opaali LADON Ovessa yhdistyy rouhea LADON Ovi -kisko ja moderni opaali lasi. Opaalin vaalea sävy tuo mukavasti kontrastia muuten mattamustaan kokonaisuuteen! Se on todella käytännöllinen vaihtoehto esimerkiksi kodinhoitohuoneen oveksi, sillä materiaali on peittävää mutta kuitenkin valoa lävitseen päästävää. Näin valoisuus ja tilantuntu eivät kärsi, vaikka ovi on suljettuna. Opaali LADON Ovi on oiva valinta vaikkapa lapsiperheeseen, jossa tarvetta voi olla peittävämmälle tilanjakoratkaisulle.

Liukuovipaketti sisältää kaiken tarvittavan: ovilehden, pyörästön, kiskomekanismin kiinnitystarpeineen, alaohjurin sekä hidastimet, joilla ovi avautuu ja sulkeutuu kevyesti. Halutessasi voit tilata oveen LADON Ovi -vetimen tai kaksipuolisen vetimen, mutta silloin vedinporaukset kehykseen tulee tehdä itse. 

Tuotetta saatavilla myös mittatilauksena – ota yhteyttä osoitteeseen mirror@mirrorline.fi, niin saat tarjouksen.

Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.

Tuotetiedot

  • Leveys: 914 mm tai 1067 mm
  • Korkeus: 2134 mm
  • Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismilla 2277 mm
  • Huonekorkeuden oltava vähintään 2290 mm
  • Kiskon pituus: kapeammassa ovessa 2000 mm ja leveämmässä 2130 mm
  • Materiaalit:
    • Opaali lasi
    • Classic Maksi musta -alumiinikehys 70 mm

Asennus

Modernit LADON Ovi -liukuovet toimitetaan helppona asennuspakettina.

Toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Toimitus sisältää oven, pyörästömekanismin, 2 kpl soft close -hidastimia,  alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.  Vetimen voi tilata halutessaan, mutta tällöin rei'itykset kehykseen tulee tehdä itse. 

Lataa Opaali LADON Oven asennusohje:
Opaali LADON Oven asennusohje

Saatat myös pitää näistä