Opaali LADON Ovi

Opaali LADON Ovi on osa modernia LADON Ovi -valikoimaa, jossa rouheaan LADON Ovi -kiskoon on yhdistetty opaali lasiovi mustalla Classic Maksi -alumiinikehyksellä.


Alk. 734.00 €

Poista
Saatavuus

N. 3 viikkoa

Kuvaus

Opaali LADON Ovessa yhdistyy rouhea LADON Ovi -kisko ja moderni opaali lasi. Opaalin vaalea sävy tuo mukavasti kontrastia muuten mattamustaan kokonaisuuteen! Se on todella käytännöllinen vaihtoehto esimerkiksi kodinhoitohuoneen oveksi, sillä materiaali on peittävää mutta kuitenkin valoa lävitseen päästävää. Näin valoisuus ja tilantuntu eivät kärsi, vaikka ovi on suljettuna. Opaali LADON Ovi on oiva valinta vaikkapa lapsiperheeseen, jossa tarvetta voi olla peittävämmälle tilanjakoratkaisulle.

Liukuovipaketti sisältää kaiken tarvittavan: ovilehden, pyörästön, kiskomekanismin kiinnitystarpeineen, alaohjurin sekä hidastimet, joilla ovi avautuu ja sulkeutuu kevyesti. Halutessasi voit tilata oveen LADON Ovi -vetimen tai kaksipuolisen vetimen, mutta silloin vedinporaukset kehykseen tulee tehdä itse. 

914 mm leveä ovi sopii parhaiten alle 810 mm aukkoon ja 1067 mm 810-960 mm:n aukkoon. Yläkantoisissa ovissa on aina alaohjain, joka rajoittaa oven liikkumista jonkin verran. Tämän vuoksi ovi jää oviaukon eteen n. 100 mm sen ollessa auki. Mikäli tarvitset leveämmän/kapeamman oven tai haluat oven menevän kokonaan pois aukon edestä, ota yhteyttä osoitteeseen mirror@mirrorline.fi.

Verkkokaupasta tilatuille Moderneille LADON Oville ilmainen toimitus kotipihaan/kadunvarteen!

Haluatko modernin LADON Oven omilla mitoilla tai eri materiaaleilla? Pyydä tarjous!

Tuotetiedot

 • Leveys: 914 mm tai 1067 mm
 • Korkeus: 2134 mm
 • Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismilla 2277 mm
 • Huonekorkeuden oltava vähintään 2290 mm
 • Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
 • Kiskon pituus: kapeammassa ovessa 2000 mm ja leveämmässä 2130 mm
 • Materiaalit:
  • Opaali lasi
  • Classic Maksi musta -alumiinikehys 70 mm

914 mm leveä ovi sopii parhaiten alle 810 mm aukkoon ja 1067 mm 810-960 mm:n aukkoon. Yläkantoisissa ovissa on aina alaohjain, joka rajoittaa oven liikkumista jonkin verran. Tämän vuoksi ovi jää oviaukon eteen n. 100 mm sen ollessa auki.

Asennus

Modernit LADON Ovi -liukuovet toimitetaan helppona asennuspakettina.

Toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Toimitus sisältää oven, pyörästömekanismin, 2 kpl soft close -hidastimia,  alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.  Vetimen voi tilata halutessaan, mutta tällöin rei'itykset kehykseen tulee tehdä itse. 

Lataa Opaali LADON Oven asennusohje:
Opaali LADON Oven asennusohje

Saatat myös pitää näistä