LADON Ovi -liukuovipaketti Hopeakelo

395,00 

LADON Ovi -liukuovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. LADON Oven mattamusta kiskomekanismi on varusteltu hidastimilla, jotka takaavat oven saumattoman toiminnan. Ovipaketissa on mukana yksi vedin, joka sopii kauniisti LADON Oven maalaisromanttiseen ilmeeseen. Nyt saatavilla rajoitetun erän kaunis, vaaleanharmaaseen taittava LADON Ovi hopeakelo -liukuovipaketti. 

Kun kaksi LADON Ovea halutaan yhdistää esimerkiksi parioviksi, voi kiskojen liitoskohtaan asentaa kiskoliittimen. Kiskoliitin helpottaa kahden kiskon asentamista vierekkäin.

LADON Ovi -kiskopaketit ja -ovipaketit sisältävät yhden lattiakiinnitteisen alaohjurin. Mikäli lattiakiinnitys ei onnistu, tarvitset seinäkiinnitteisen alaohjurin pitämään ovea paikoillaan alareunasta.

Tuotteen kuvaus
LADON Ovi -liukuovi on paitsi väliovi myös kaunis sisustuselementti kotiisi. Nyt LADON Ovia on saatavilla rajoitettu erä uutuusvärissä Hopeakelo – vaaleiden sävyjen ystävät varmasti pitävät tästä uutuudesta! Hopeakelo on kauniin vaaleanharmaa LADON Ovi, joka sopii niin teolliseen kuin maalaisromanttiseen sisustukseen. Ovessa on klassinen maalaismaisemasta tuttu K-kuvio. Tämä ovi ei jää huomaamatta!

Hopeakelosta on saatavana vain kapeampi 914 mm leveä koko.
Tuotteen ominaisuudet
Paketin sisältö:

- Materiaali laadukasta ja kestävää, pinnoitettua MDF-levyä.
- Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
- Mattamusta vedin
- Oven alaosaan asennettava alaohjuri
- Kiskon alle asennettava korokelauta

Mitat:

- Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
- LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
- Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskikohtaan)
- Oven paksuus: 35 mm.
- Oven paino 42 kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.
Asennus
LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 45 kg.

LADON Oven toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa. Toimitus sisältää siis: valitsemasi värisen oven, pyörästömekanismin, korokelaudan, 2 kpl soft close -hidastin, 1 kpl vedin, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.
Lue lisää LADON Ovista