LADON Ovi -liukuovipaketti Valkoinen

395,00  355,50 

LADON Ovi -liukuovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. LADON Oven mattamusta kiskomekanismi on varusteltu hidastimilla, jotka takaavat oven saumattoman toiminnan. Ovipaketissa on mukana yksi vedin, joka sopii kauniisti LADON Oven maalaisromanttiseen ilmeeseen.

Kun kaksi LADON Ovea halutaan yhdistää esimerkiksi parioviksi, voi kiskojen liitoskohtaan asentaa kiskoliittimen. Kiskoliitin helpottaa kahden kiskon asentamista vierekkäin.

LADON Ovi -kiskopaketit ja -ovipaketit sisältävät yhden lattiakiinnitteisen alaohjurin. Mikäli lattiakiinnitys ei onnistu, tarvitset seinäkiinnitteisen alaohjurin pitämään ovea paikoillaan alareunasta.

Tuotteen kuvaus
LADON Ovi -liukuovi valkoisena on laadultaan ensiluokkainen kodin katseenvangitsija. LADON Ovi on helppo asentaa niin olohuoneen huomion herättäjäksi, kodin toimivaksi tilanjakajaksi kuin vaatehuoneen oviaukkoon. Se tuo sopivaa rouheutta sisustukseen ja on aina ajaton klassikko!

Valkoisen LADON Oven näyttävä mattamusta pyörästömekanismi ja vedin luovat vahvaa kontrastia valkoiseen oven pintaan. Valkoinen vaihtoehto on remontoijien suosikki, joka luo ajatonta linjakkuutta kotiin. Valkoisen värin etu on se, että se on aina trendikäs valinta. Se sopii upeasti vaikkapa osaksi skandinaavista sisustusta. Sen kaunis K-kuviointi on saanut inspiraationsa maalaismaisemastamme.
Tuotteen ominaisuudet
Paketin sisältö:

- Oven materiaali laadukasta ja kestävää, pinnoitettua MDF-levyä.
- Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
- 1 kpl mattamusta vedin
- Oven alaosaan asennettava lattiakiinnitteinen alaohjuri
- Kiskon alle asennettava korokelauta

Mitat:

- Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
- Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
- LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
- Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
- Oven paksuus: 35 mm.
- Oven paino 42-45 kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.
Toimitus
Toimitusaika 7-10 arkipäivää.
Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.
Asennus
LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 45-52kg.
Paketissa on kaikki tarvittava helppoon asennukseen. Jokainen LADON Ovi on varusteltu soft-close-hidastimilla, joiden avulla ovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Tilauksessa on mukana LADON Ovi, kiskomekanismi hidastimilla, korokelauta, vedin, lattiakiinnitteinen alaohjuri sekä tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Kipsilevyseinälle tulee hankkia sopivat kiinnitysruuvit ja kipsilevyankkurit itse.
Ladattavat materiaalit
Lue lisää LADON Ovista