Ruudukko LADON Ovi

927,00 

Ruudukko LADON Ovi on osa modernia LADON Ovi -valikoimaa, jossa rouheaan LADON Ovi -kiskoon on yhdistetty ruudukkolasiovi mustalla Classic Maksi -alumiinikehyksellä.

Tuotteen kuvaus
Ruudukko LADON Ovi on trendikäs valinta tilanjako-oveksi! Siinä yhdistyy rouhea LADON Ovi -kisko ja suosittu ruudukkolasiovi. Tällä modernilla LADON Ovella rajaat vaikkapa etätyöpisteen tyylikkäästi! Ruudukko LADON Ovi on kehystetty mustalla Classic Maksi -alumiinikehyksellä. Ovessa on kuusi ruutua kirkasta, laminoitua lasia. Kiskona on LADON Ovi -kiskot, jotka tuovat rustiikkista vivahdetta oveen.
Tuotteen ominaisuudet
- Leveys: 914 mm tai 1067 mm
- Korkeus: 2134 mm
- Kiskon pituus: kapeammassa ovessa 2000 mm ja leveämmässä 2130 mm
- Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismilla 2277 mm
- Huonekorkeuden oltava vähintään 2290 mm
- Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)

Materiaalit:
- Kirkas 6 mm laminoitu lasi
- Classic Maksi musta -alumiinikehys 70 mm
- Kuusi ruutua: yksi pystyjako ja kaksi vaakajakoa

914 mm leveä ovi sopii parhaiten alle 810 mm aukkoon ja 1067 mm 810-960 mm:n aukkoon. Yläkantoisissa ovissa on aina alaohjain, joka rajoittaa oven liikkumista jonkin verran. Tämän vuoksi ovi jää oviaukon eteen n. 100 mm sen ollessa auki.
Toimitus
Toimitusaika n. 3 viikkoa.
Verkkokaupasta tilatuille Moderneille LADON Oville ilmainen toimitus kotipihaan/kadunvarteen!
Asennus
Liukuovipaketti sisältää kaiken tarvittavan: ovilehden, pyörästön, kiskomekanismin kiinnitystarpeineen, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä hidastimet, joilla ovi avautuu ja sulkeutuu kevyesti. Halutessasi voit tilata oveen LADON Ovi -vetimen tai kaksipuolisen vetimen, mutta silloin vedinporaukset kehykseen tulee tehdä itse.
Lue lisää LADON Ovista