Opaali LADON Ovi

734,00 

Opaali LADON Ovi on osa modernia LADON Ovi -valikoimaa, jossa rouheaan LADON Ovi -kiskoon on yhdistetty opaali lasiovi mustalla Classic Maksi -alumiinikehyksellä.

Tuotteen kuvaus
Opaali LADON Ovessa yhdistyy rouhea LADON Ovi -kisko ja moderni opaali lasi. Opaalin vaalea sävy tuo mukavasti kontrastia muuten mattamustaan kokonaisuuteen! Se on todella käytännöllinen vaihtoehto esimerkiksi kodinhoitohuoneen oveksi, sillä materiaali on peittävää mutta kuitenkin valoa lävitseen päästävää. Näin valoisuus ja tilantuntu eivät kärsi, vaikka ovi on suljettuna. Opaali LADON Ovi on oiva valinta vaikkapa lapsiperheeseen, jossa tarvetta voi olla peittävämmälle tilanjakoratkaisulle.
Tuotteen ominaisuudet
- Leveys: 914 mm tai 1067 mm
- Korkeus: 2134 mm
- Kiskon pituus: kapeammassa ovessa 2000 mm ja leveämmässä 2130 mm
- Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismilla 2277 mm
- Huonekorkeuden oltava vähintään 2290 mm
- Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskikohtaan)

Materiaalit:
- Opaali lasi
- Classic Maksi musta -alumiinikehys 70 mm

914 mm leveä ovi sopii parhaiten alle 810 mm aukkoon ja 1067 mm 810-960 mm:n aukkoon. Yläkantoisissa ovissa on aina alaohjain, joka rajoittaa oven liikkumista jonkin verran. Tämän vuoksi ovi jää oviaukon eteen n. 100 mm sen ollessa auki.
Toimitus
Toimitusaika n. 3 viikkoa.
Verkkokaupasta tilatuille Moderneille LADON Oville ilmainen toimitus kotipihaan/kadunvarteen!
Asennus
Liukuovipaketti sisältää kaiken tarvittavan: ovilehden, pyörästön, kiskomekanismin kiinnitystarpeineen, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä hidastimet, joilla ovi avautuu ja sulkeutuu kevyesti. Halutessasi voit tilata oveen LADON Ovi -vetimen tai kaksipuolisen vetimen, mutta silloin vedinporaukset kehykseen tulee tehdä itse.
Lue lisää LADON Ovista