Hidastimet LADON Ovi -kiskolle

60,00 

Hidastimet LADON Ovi -kiskolle lisäävät liukuovesi käytännöllisyyttä, sillä niiden avulla ovi sulkeutuu ja avautuu pehmeästi.

Tuotteen kuvaus
Hidastimet LADON Ovi -kiskolle tuovat käytännöllisyyttä ja ylellisyyttä liukuovitoteutuksellesi. Hidastimet vaimentavat liukuoven liikettä niin, että liukuovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Hidastimet tulevat kiskon taustapuolelle, joten ne ovat huomaamattomat. Yksi hidastinpaketti sisältää hidastimet kiskon molempiin päihin. Voit tilata nämä hidastimet lisävarusteeksi LADON Ovi -kiskopakettiin, jossa ei ole mukana hidastimia. LADON Ovi -liukuovipaketeissa on aina hidastimet mukana. Myynnissä on myös LADON Ovi -kisko hidastimilla.
Tuotteen ominaisuudet
Pakkaus sisältää 2 kpl hidastimia (vasen ja oikea), oveen kiinnitettävät vastakappaleet sekä tarvittavat ruuvit. Pariovitoteutukselle tarvitset kaksi hidastinpakettia.

Liukuoven maksimipaino hidastimille on 60 kg. Tätä painavimmissa ovissa emme pysty varmuudella takaamaan hidastinten oikeanlaista toimintaa.
Hidastinten takuu on 2 vuotta.

Kaikissa LADON Ovi -liukuovipaketeissa on valmiina hidastimet. Erikseen tilattavat hidastimet on tarkoitettu kiskopaketteihin, jotka eivät sisällä hidastimia.
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Toimitus postipakettina 10 €.
Ladattavat materiaalit
Lue lisää LADON Ovista ja lisätarvikkeista