Ilmoitustaulu Huvi

84,00 

Ilmoitustaulu Huvi on kätevä säilytystaulu vaikkapa eteiseen tai työhuoneeseen. Huvi on leikkisä vaaleanvihreä sävy, joka tuo ihanasti väriä sisustukseen.

Huvi-säilytystaulu on saatavilla koossa 608 mm x 800 mm. Säilytystaulun mukaan voit valita maalatut hyllyt uralla tai valkoiset sileät hyllyt ilman uraa.

Tuotteen kuvaus
Säilytystaulu kokoaa lempikoristeesi kauniiksi sisustuselementiksi. Ilmoitustaulu Huvi on tarpeidesi mukaisesti säilytystaulu eteiseen tai työhuoneeseen, muistitaulu keittiöön tai vaikkapa inspiraatiota kokoava moodboard olohuoneeseen.

Säilytystaulussa pysyy kauniisti järjestyksessä pienet esineet. Ilmoitustaulun mukana tulee valitsemasi hyllysetti ja puutappeja, joiden lisäksi voit valita nuppeja ja paperipuristimia säilytystarpeidesi mukaisesti. Se muuntuu halutessasi fiilisten, vuodenaikojen tai vaikkapa juhlapyhien mukaan.

Pohjoisen Harmonia -sävykokoelmasta löytyvä Huvi on tämän hetken trendikkäimpiä sävyjä! Säilytystaulu valmistetaan laadukkaasta MDF-levystä, johon on tehty rei’itykset tarvikkeita varten. Ilmoitustaulu Huvi on Suomessa valmistettu ja maalattu Avainlippu-tuote.
Tuotteen ominaisuudet
Materiaali:
10 mm maalattu MDF-levy

Ilmoitustaulun koko:
608 mm x 800 mm
Voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon.

Väri:
Huvi
Väri voi näyttää erilaiselta tietokoneen näytöllä kuin luonnossa. Mallipalojen avulla voit tutustua väreihin oman kotisi valaistuksessa.

Paketissa mukana:
Ilmoitustaulu
Kiinnitysruuvit ja korokeholkit
Peitetarrat ruuveille
Puutappeja 15 kpl
2 hyllyä (kiinnitys puutapeilla)
- Materiaalivaihtoehdot: valkoinen sileä 16 mm melamiinilevy tai taulun värinen maalattu 16 mm MDF-levy uralla
- L: 272 mm ja S: 80 mm
- L: 400 mm ja S: 80 mm

Lisätarvikkeet:
Nuppipaketti (sis. 2 nuppia)
- Leveys 40 mm – syvyys 20 mm
- Ruuvikiinnitys
- Värit valkoinen / musta
Paperipuristimet (sis. 2 puristinta)
- Leveys 50 mm
- Ruuvikiinnitys
- Väri kromi
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Toimitus kotipakettina 15 €

Asennus
Ilmoitustaulu kiinnitetään ruuveilla seinään. Seinän kantavuus pitää varmistaa ennen ilmoitustaulun. Mukana tulee korokepalat, joilla taulu jää n. 10 mm irti seinästä.
Hyllyt kiinnitetään puutapeilla tauluun. Nupeissa ja paperipuristimissa on ruuvikiinnitys, joten ne tulee kiinnittää tauluun ennen kuin se kiinnitetään seinään.
Kiinnitysruuvien päät saa peitettyä mukana tulevilla peitetarroilla.
Lue lisää ilmoitustauluista