Ilmoitustaulu Vilja

79,00 

Ilmoitustaulu Vilja pitää kotisi pienet esineet tyylikkäästi esillä. Viljan kaunis vaaleanbeige sävy tuo harmonista tunnelmaa sisustukseen. 

Ilmoitustaulun mukaan voit valita maalatut hyllyt uralla tai valkoiset sileät hyllyt ilman uraa. Pieneen tauluun tulee mukaan kaksi hyllyä ja isoon kolme.

Tuotteen kuvaus
Ilmoitustaulu osaksi sisustusta? Ilmoitustaulun ei tarvitse olla vain papereita pursuava taulu, vaan se voi olla myös sisustuselementti. Mirror Linen ilmoitustaulu mahdollistaa sen, että saat kotiisi kauniin säilytystilan itsellesi tärkeille asioille.

Ilmoitustaulua voi käyttää niin käytännöllisenä muistitauluna kuin fiiliksiä kuvaavana moodboardina. Voit mielesi, juhlapyhän tai vuodenajan mukaan vaihdella ilmoitustaulun tavaroita. Taulun tavaroiden vaihtelu on tapa kerätä inspiraatiota ja kauneutta arkeen.

Taulu on Pohjoisen Harmonia -sävykokoelmasta löytyvällä Vilja-sävyllä maalattua rei’itettyä MDF-levyä, joka on laadultaan ensiluokkaista. Mukana tulee reikiin sopivia puutappeja, joihin saa pieniä esineitä kätevästi roikkumaan sekä valitsemasi hyllypaketti. Lisäksi voit tilata lisätarvikkeina ilmoitustauluun nuppeja ja paperipuristimia. Ilmoitustaulu Vilja on kotimainen Avainlippu-tuote.
Tuotteen ominaisuudet
Materiaali:
10 mm maalattu MDF-levy

Ilmoitustaulun koko:
500 mm x 692 mm
608 mm x 1000 mm
Voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon.

Väri:
Vilja
Väri voi näyttää erilaiselta tietokoneen näytöllä kuin luonnossa. Mallipalojen avulla voit tutustua väreihin oman kotisi valaistuksessa.

Paketissa mukana:
Ilmoitustaulu
Kiinnitysruuvit ja korokeholkit
Peitetarrat ruuveille
Puutappeja 15 kpl
Hyllypaketti (kiinnitys puutapeilla)
- Materiaalivaihtoehdot: valkoinen sileä 16 mm melamiinilevy tai taulun värinen maalattu 16 mm MDF-levy uralla
- 2 kpl pienemmässä taulussa
- L: 272 mm ja S: 80 mm
- L: 400 mm ja S: 80 mm

- 3 kpl isommassa taulussa
- L: 272 mm ja S: 80 mm
- L: 400 mm ja S: 80 mm
- L: 464 mm ja S: 80 mm

Lisätarvikkeet:
Nuppipaketti (sis. 2 nuppia)
- Leveys 40 mm – syvyys 20 mm
- Ruuvikiinnitys
- Värit valkoinen / musta
Paperipuristimet (sis. 2 puristinta)
- Leveys 50 mm
- Ruuvikiinnitys
- Väri kromi
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Toimitus kotipakettina 15 €
Asennus
Ilmoitustaulu kiinnitetään ruuveilla seinään. Seinän kantavuus pitää varmistaa ennen ilmoitustaulun. Mukana tulee korokepalat, joilla taulu jää n. 10 mm irti seinästä.
Hyllyt kiinnitetään puutapeilla tauluun. Nupeissa ja paperipuristimissa on ruuvikiinnitys, joten ne tulee kiinnittää tauluun ennen kuin se kiinnitetään seinään.
Kiinnitysruuvien päät saa peitettyä mukana tulevilla peitetarroilla.
Lue lisää ilmoitustauluista