Ilmoitustaulu Usva

79,00 

Ilmoitustaulu Usva pitää kotisi pienet esineet tyylikkäästi esillä. Usvassa on kaunis vaaleanharmaa sävy, joka sopii moneen sisustustyyliin.

Muistitaulun mukaan voit valita maalatut hyllyt uralla tai valkoiset sileät hyllyt ilman uraa. Pieneen tauluun tulee mukaan kaksi hyllyä ja isoon kolme.

Tuotteen kuvaus
Muistitaulu tuo kotisi sisustukseen ripauksen järjestystä. Siihen tärkeät asiat saa muistiin kauniisti. Ilmoitustaulu Usva mahdollistaa sen, että muistettavat asiat ovat esillä tyylikkäästi.

Muistitaulu sisältää valitsemasi hyllypaketin ja taulun reikiin sopivia puutappeja. Voit valita ilmoitustauluun lisäksi nuppeja ja paperipuristimia tarpeidesi mukaisesti. Näihin saat esille itsellesi tärkeät asiat. Se toimii samalla oman elämäsi moodboardina, johon voit omien fiiliksien, vuodenaikojen tai juhlapyhien mukaisesti valita sinua juuri sinua eniten inspiroivimmat asiat.

Taulun materiaalina on 10 mm maalattua ja rei’itettyä, laadukasta MDF-levyä. Ilmoitustaulu Usvan kauniin vaalea harmaan sävy on tuttu Pohjoisen Harmonia -sävykokoelmasta. Muistitaulu tehdään ja maalataan Suomessa Etelä-Pohjanmaalla, joten kyseessä on kotimainen Avainlippu-tuote
Tuotteen ominaisuudet
Materiaali:
10 mm maalattu MDF-levy

Ilmoitustaulun koko:
500 mm x 692 mm
608 mm x 1000 mm
Voidaan asentaa pysty- tai vaaka-asentoon.

Väri:
Usva
Väri voi näyttää erilaiselta tietokoneen näytöllä kuin luonnossa. Mallipalojen avulla voit tutustua väreihin oman kotisi valaistuksessa.

Paketissa mukana:
Ilmoitustaulu
Kiinnitysruuvit ja korokeholkit
Peitetarrat ruuveille
Puutappeja 15 kpl
Hyllypaketti (kiinnitys puutapeilla)
- Materiaalivaihtoehdot: valkoinen sileä 16 mm melamiinilevy tai taulun värinen maalattu 16 mm MDF-levy uralla
- 2 kpl pienemmässä taulussa
- L: 272 mm ja S: 80 mm
- L: 400 mm ja S: 80 mm

- 3 kpl isommassa taulussa
- L: 272 mm ja S: 80 mm
- L: 400 mm ja S: 80 mm
- L: 464 mm ja S: 80 mm

Lisätarvikkeet:
Nuppipaketti (sis. 2 nuppia)
- Leveys 40 mm – syvyys 20 mm
- Ruuvikiinnitys
- Värit valkoinen / musta
Paperipuristimet (sis. 2 puristinta)
- Leveys 50 mm
- Ruuvikiinnitys
- Väri kromi
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää.
Toimitus kotipakettina 15 €
Asennus
Ilmoitustaulu kiinnitetään ruuveilla seinään. Seinän kantavuus pitää varmistaa ennen ilmoitustaulun. Mukana tulee korokepalat, joilla taulu jää n. 10 mm irti seinästä.
Hyllyt kiinnitetään puutapeilla tauluun. Nupeissa ja paperipuristimissa on ruuvikiinnitys, joten ne tulee kiinnittää tauluun ennen kuin se kiinnitetään seinään.
Kiinnitysruuvien päät saa peitettyä mukana tulevilla peitetarroilla.
Lue lisää ilmoitustauluista