Pikkupolku_Retro_lasiseinä

Mirror Line Tuusulan Asuntomessuilla

Elokuun ajan on täydellinen mahdollisuus inspiroitua Tuusulan Asuntomessuilla toinen toistaan upeammista sisustusratkaisuista. Asuntomessut järjestetään tänä vuonna 3.-30.8.2020.

Me saimme olla mukana toteuttamassa viittä mieletöntä kohdetta. Mirror Linen tuotteita löytyy Pikkupolku Modernista ja Retrosta (2), Dekotalo Ruudista (8), Uudesta Unelmasta (39), Illyriasta (40) sekä Villa Lakka Kivitalosta, joka ei ole avoinna yleisölle. Nähtävillä on erilaisia liukuoviratkaisuja, käytännöllisiä säilytysjärjestelmiä sekä ihasteltuja lasiseiniä.

Tutustu kohteisiin

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät räätälöitynä jokaiseen tarpeeseen

Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Kutsut sitä sitten komeroksi, vaatekaapiksi tai säilytysjärjestelmäksi, me toteutamme sen ammattitaidolla.

Perheyritys Mirror Line

Perheeltä perheille jo vuodesta -94

Mirror Line liukuovet ja säilytysratkaisut valmistetaan 25 vuoden kokemuksella piskuisessa Karijoen kunnassa, Etelä-Pohjanmaalla. Tulipalossa tuhoutuneen sikalan kivijalalle nousseessa tehtaassa, tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä, kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä. Kauniissa kodissa voit antaa mielesi levätä.

Kokemuksia Mirror Line tuotteista

Mirror Line esite

Lataa uusi esitteemme!

Lataa ilmainen kuvastomme ja tutustu liukuovien eri kehys- ja materiaalivaihtoehtoihin.

Blogi

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous