Säilytystaulu, jossa on taulun väriset maalatut hyllyt uralla

Ilmoitustaulu kokoaa lempitavarasi kauniiksi sisustuselementiksi

Ilmoitustaulun ei tarvitse olla vain papereita pursuava taulu, vaan se voi olla myös kaunis sisustuselementti. Valikoimaamme on nimittäin uutuutena tulleet persoonalliset ilmoitustaulut! Verkkokaupastamme löydät nämä upeat rei’itetystä MDF-levystä valmistetut ilmoitustaulut, joihin saat lempiesineesi arvoisellaan tavalla esille. Värit ovat tuttuja trendikkäästä Pohjoisen Harmonia -sävykokoelmasta. 

Lue lisää

Ovi sisustusunelmiisi
Unelmiesi mittaiset liukuovet, kaapistot ja lasiseinät

Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Kutsut sitä sitten komeroksi, vaatekaapiksi tai säilytysjärjestelmäksi, me toteutamme sen ammattitaidolla.

Perheyritys Mirror Line

Perheeltä perheille jo vuodesta -94

Mirror Line liukuovet ja säilytysratkaisut valmistetaan 25 vuoden kokemuksella piskuisessa Karijoen kunnassa, Etelä-Pohjanmaalla. Tulipalossa tuhoutuneen sikalan kivijalalle nousseessa tehtaassa, tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä, kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä. Kauniissa kodissa voit antaa mielesi levätä.

Miksi valita Mirror Line? Asiakkaamme kertovat!

Liukuovet mittojen mukaan Mirror Line jälleenmyyjät

Onko haaveissasi liukuovet, lasiseinä tai kaapisto? 

Jälleenmyyjämme ympäri Suomen auttavat tuotteidemme suunnittelussa, mittaamisessa ja asentamisessa. Katso lähin jälleenmyyjäsi!

Toteuta sisustusunelmasi kanssamme

Toteutamme kaikki tuotteemme mittatilaustyönä. Suomen laajimmasta materiaalivalikoimasta löydät varmasti omaan makuusi sopivan ratkaisun.

Pyydä tarjous

Lue lisää toteutuksistamme