Ovi sisustusunelmiisi
Unelmiesi mittaiset liukuovet, kaapistot ja lasiseinät

Mirror Line valmistaa liukuovet, vaatekaapit ja lasiseinät mittatilaustyönä. Suomen kattavin materiaalivalikoima mahdollistaa sen, että kotiisi tuleva liukuovi, vaatehuone tai lasiseinä on sinun näköisesi. Mirror Line on kotimainen perheyritys, joten ostamalla meiltä ostat työtä Suomeen!

Mirror Line on kotimainen perheyritys.

Mirror Line – perheeltä perheille jo vuodesta -94

Mirror Line liukuovet ja säilytysratkaisut valmistetaan 25 vuoden kokemuksella piskuisessa Karijoen kunnassa, Etelä-Pohjanmaalla. Tulipalossa tuhoutuneen sikalan kivijalalle nousseessa tehtaassa, tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä, kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä. Kauniissa kodissa voit antaa mielesi levätä.

Miksi valita Mirror Line? Asiakkaamme kertovat!

Liukuovet mittojen mukaan Mirror Line jälleenmyyjät

Onko haaveissasi liukuovet, lasiseinä tai kaapisto? 

Jälleenmyyjämme ympäri Suomen auttavat tuotteidemme suunnittelussa, mittaamisessa ja asentamisessa. Katso lähin jälleenmyyjäsi!

Toteuta sisustusunelmasi kanssamme

Toteutamme kaikki tuotteemme mittatilaustyönä. Suomen laajimmasta materiaalivalikoimasta löydät varmasti omaan makuusi sopivan ratkaisun.

Pyydä tarjous

Lue lisää toteutuksistamme