Tue yrittäjää ostamalla kotimaista

Aikaa laittaa kotia <3

Kotimaisen tuotannon tukeminen on erityisen tärkeää vallitsevassa tilanteessa. Meillä Mirror Linella myynti palvelee normaalisti ja auttaa sinua mielellään puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Toimitusaikamme on tällä hetkellä 3-4 viikkoa. Kuskimme on ohjeistettu pitämään etäisyyttä tavaraa toimittaessa, ja huolehdimme hygieniasta asianmukaisesti.

LADON Ovia ja kenkätelineitä voit ostaa helposti ja luotettavasti verkkokaupastamme. Mittatilaustuotteitamme; liukuovia, kaapistoja ja lasiseiniä saat ympäri Suomea jälleenmyyjiemme kautta, jotka myös palvelevat sinua vaivattomasti nettiyhteyden välityksellä. Tue paikallista!

Jos tilanteeseen tulee muutoksia, jotka vaikuttavat tuotantoomme ja/tai toimituksiimme, olemme sinuun välittömästi yhteydessä. Tilauksesi toimitusta voidaan myös siirtää joustavasti!

Ota yhteyttä

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät räätälöitynä jokaiseen tarpeeseen

Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Kutsut sitä sitten komeroksi, vaatekaapiksi tai säilytysjärjestelmäksi, me toteutamme sen ammattitaidolla.

Perheyritys Mirror Line

Perheeltä perheille jo vuodesta -94

Mirror Line liukuovet ja säilytysratkaisut valmistetaan 25 vuoden kokemuksella piskuisessa Karijoen kunnassa, Etelä-Pohjanmaalla. Tulipalossa tuhoutuneen sikalan kivijalalle nousseessa tehtaassa, tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä, kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä. Kauniissa kodissa voit antaa mielesi levätä.

Kokemuksia Mirror Line tuotteista

Mirror Line esite

Lataa uusi esitteemme!

Lataa ilmainen kuvastomme ja tutustu liukuovien eri kehys- ja materiaalivaihtoehtoihin.

Blogi

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous