Säilytystaulu, jossa on taulun väriset maalatut hyllyt uralla

Ilmoitustaulu kokoaa lempitavarasi kauniiksi sisustuselementiksi

Ilmoitustaulun ei tarvitse olla vain papereita pursuava taulu, vaan se voi olla myös kaunis sisustuselementti. Valikoimaamme on nimittäin uutuutena tulleet persoonalliset ilmoitustaulut! Verkkokaupastamme löydät nämä upeat rei’itetystä MDF-levystä valmistetut ilmoitustaulut, joihin saat lempiesineesi arvoisellaan tavalla esille. Värit ovat tuttuja trendikkäästä Pohjoisen Harmonia -sävykokoelmasta. 

Lue lisää

Ovi sisustusunelmiisi
Unelmiesi mittaiset liukuovet, kaapistot ja lasiseinät

Tuotteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä millimetrin välein niin syvyyden, korkeuden kuin leveydenkin osalta. Kutsut sitä sitten komeroksi, vaatekaapiksi tai säilytysjärjestelmäksi, me toteutamme sen ammattitaidolla.

Perheyritys Mirror Line

Perheeltä perheille jo vuodesta -94

Mirror Line liukuovet ja säilytysratkaisut valmistetaan 25 vuoden kokemuksella piskuisessa Karijoen kunnassa, Etelä-Pohjanmaalla. Tulipalossa tuhoutuneen sikalan kivijalalle nousseessa tehtaassa, tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä, kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä. Kauniissa kodissa voit antaa mielesi levätä.

Miksi valita Mirror Line? Brand Repimme kertovat!

Mirror Line esite

Lataa esitteemme!

Lataa ilmainen kuvastomme ja tutustu liukuovien eri kehys- ja materiaalivaihtoehtoihin.

Blogi

Kiinnostuitko tuotteesta?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous