Kehyksettömät RAJATON-liukuovet kahdella ovella

990,00 

Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa kaksioviselle, kehyksettömälle RAJATON-liukuovikokonaisuudelle. Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat ja ovimäärä ovat mahdollisia!
Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat ja toivomasi ovien määrä. 

Liukuoviemme pyörästöillä on 25 vuoden takuu!

RAJATON-liukuovet maalataan valitsemallasi sävyllä. Pohjoisen Harmonia -kokoelmassamme on kahdeksan luonnonläheistä sävyä. RAJATON-liukuovet on mahdollista maalata myös muulla
valitsemallasi värillä, vaikkapa kotisi seinien väriin sopivaksi.

Uni NCS S 0500-N 0,00 € Usva NCS S 1500-N 0,00 € Aamu NCS S 2002-Y 0,00 € Savi NCS S 1502-Y 0,00 € Vilja NCS S 2005-Y50R 0,00 € Huvi NCS S 3005-G20Y 0,00 € Aava NCS S 4010-B50G 0,00 € Ilta NCS S 5010-B10G 0,00 € Oma sävy +200,00 €

Valitse vetimen malli. Jos haluat oviin hidastimet, tulee niissä olla vetimet, jotta ovi ei ole liian raskas avata. Laskuri laskee mukaan 4 kpl vetimiä.

Pyöreä +72,00 € Soikio +72,00 € Suorakaide +72,00 € Ei vedintä 0,00 €

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi. RAJATON-liukuovissa hidastimien kanssa tulee olla vetimet.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minua kiinnostaa:
Max. tiedoston koko: 10 MB.
Tähän voit ladata hahmottelemasi luonnoksen tai kuvan nykytilanteesta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tuotteen kuvaus
Kehyksetön liukuovi sulautuu upeasti huoneen muuhun sisustukseen! Kehyksetön liukuovi on erityisesti esteettisen sisustajan ratkaisu: sen voi sävyttää tilan seinien sävyiseksi, jolloin liukuovi uppoutuu kauniisti muihin seinäpintoihin. Liukuovilla voit peittää esimerkiksi vaatekaapiston tai vaikkapa avohyllyt tai teknisen tilan.

Liukuovien lisäksi myös kaapiston runko voidaan maalata ovien kanssa saman sävyisiksi. Toteutamme myös matalampia senkkejä ja kaapistoja saranaovilla!

RAJATON-liukuovet voidaan mitoittaa millin tarkkuudella tilasi mittojen mukaisesti. Ovien määrään vaikuttaa aukon koko, mutta otamme huomioon myös toiveesi ovien määrästä.
Tuotteen ominaisuudet
Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa kaksioviselle, kehyksettömälle RAJATON-liukuovikokonaisuudelle. Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat ja ovimäärä ovat mahdollisia!
Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat ja toivomasi ovien määrä. 

RAJATON-liukuovet valmistetaan maalatusta MDF-levystä, eikä niissä ole lainkaan kehyksiä. Levy on 22 mm paksua, ja sen taakse kiinnitetään tukiraudat, jotka ehkäisevät korkeiden ovien kaareutumisen. RAJATON-ovet eivät tästä syystä sovellu tilanjako-oviksi, sillä tukiraudat ovat näkyvillä ovien taustapuolella.

Liukuovien lisäksi myös kaapiston runko voidaan maalata ovien kanssa saman sävyisiksi. RAJATON-liukuoville olemme suunnitelleet oman Pohjoisen Harmonia -sävykokoelman, joka sisältää kahdeksan luonnonläheistä sävyä. Kokoelman rauhallinen, maanläheinen sävymaailma on saanut inspiraationsa suomalaisista metsistä, järvistä ja kauniin utuisista kesäöistä. RAJATON-liukuovet ja kaapistot on mahdollista maalata myös muulla valitsemallasi värillä, vaikkapa kotisi seinien väriin sopivaksi.

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi. Ne lisäävät myös käyttöturvallisuutta esimerkiksi lapsiperheissä. Paksumman levymateriaalin vuoksi RAJATON-ovet ovat normaaliovea painavammat, ja siksi hidastimien kanssa suosittelemme aina oviin vetimiä käyttömukavuuden vuoksi. Vetimistä löytyy kolme eri vaihtoehtoa: pyöreä, soikio ja suorakaide. Ellet halua oviin vetimiä, emme suosittele hidastimien lisäämistä oviin.
Asennus
RAJATON-liukuovien asennus ei vaadi erityisosaamista, joten voit halutessasi asentaa tuotteet itse selkeiden asennusohjeiden ja -videoiden avulla. Tarvitset asennukseen vain kaverin ja muutamia perustyökaluja.

Moni jälleenmyyjistämme tarjoaa myös asennuspalvelua. Tarjouspyyntöä jättäessä voit pyytää jälleenmyyjäämme huomioimaan tarjouksessa myös asennuksen.
Toimitus
RAJATON-liukuovien toimitusaika on 5-6 viikkoa. Tuotteet voidaan toimittaa suoraan kotiisi.