Peililiukuovet kahdella ovella

556,00 

Liukuovet peilillä suunnitelmissa? Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa kaksioviselle peililiukuovikokonaisuudelle. Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat, materiaalit ja ovimäärä ovat mahdollisia!
Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat ja toivomasi ovien määrä. 

25 vuoden takuu liukuovimekanismille

Hinta on laskettu Classic Mini -kehyksellä. Valitse haluamasi väri.

Musta 0,00 € Valkoinen 0,00 € Hopea 0,00 € Grafiitti 0,00 €
Kirkas 0,00 € Pronssi +25,00 € Harmaa +25,00 €

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minua kiinnostaa:
Max. tiedoston koko: 10 MB.
Tähän voit ladata hahmottelemasi luonnoksen tai kuvan nykytilanteesta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Etkö ole varma mikä sopisi kotiisi parhaiten?
Tuotteen kuvaus
Liukuovet peilillä tuovat valoisuutta ja tilantuntua pieniin ja kapeisiin tiloihin ja vievät vain vähän tilaa aukon edestä. Siksi ne ovatkin paras valinta esimerkiksi eteiseen. Peililiukuovet valmistetaan toiveidesi ja tilojesi mittojen mukaisesti. Suosituin valinta peililiukuoviin on kirkas peili, mutta valikoimastamme löytyy kaksi muutakin peiliväriä: harmaa ja pronssi. Kaunis ja tukeva Classic Mini -alumiinikehys tuo ilmettä eleettömään liukuoveen. Classic Mini -kehystä saa mustana, valkoisena, hopeana ja grafiittina.

Liukuovet peilillä saavat ripauksen luksusta, kun ne varustetaan hidastimilla. Niiden avulla ovet avautuvat ja sulkeutuvat pehmeästi. Varsinkin lapsiperheessä tämä on ehdoton lisävaruste, mutta toki ne tuovat muissakin tapauksissa lisää käytännöllisyyttä peililiukuoviin.

Ovien määrään vaikuttaa aukon koko, mutta otamme huomioon myös toiveesi ovien määrästä. Kahdella ovella aukosta saa aina puolet auki, jolloin kaapiston sisältöä on helppo tarkastella.
Tuotteen ominaisuudet
Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa kaksioviselle peililiukuovikokonaisuudelle. Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat, materiaalit ja ovimäärä ovat mahdollisia!
Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat ja toivomasi ovien määrä. 

Laskurin hinnat on laskettu käyttäen Classic Mini -alumiinikehystä. Peililiukuovien kehysprofiiliksi voit valita minkä tahansa alumiini- tai teräskehyksistämme haluamassasi värissä.
Ovien peilimateriaali on saatavana kirkkaana sekä kahdessa sävytetyssä sävyssä: pronssi ja harmaa. Peili on 4 mm paksuista, ja sen taakse kiinnitetään turvakalvo, joka pitää lasin kasassa mahdollisen rikkoutumisen yhteydessä.

Oviin voidaan halutessasi lisätä jakolistoja. Niiden avulla oviin voidaan yhdistellä eri materiaaleja, kuten vaikkapa peiliä ja lasia.

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi. Ne lisäävät myös käyttöturvallisuutta esimerkiksi lapsiperheissä.
Asennus
Peililiukuovien asennus ei vaadi erityisosaamista, joten voit halutessasi asentaa tuotteet itse selkeiden asennusohjeiden ja -videoiden avulla. Tarvitset asennukseen vain kaverin ja muutamia perustyökaluja.

Moni jälleenmyyjistämme tarjoaa myös asennuspalvelua. Tarjouspyyntöä jättäessä voit pyytää jälleenmyyjäämme huomioimaan tarjouksessa myös asennuksen.
Toimitus
Liukuoviemme toimitusaika on 2-4 viikkoa. Tuotteet voidaan toimittaa suoraan kotipihaasi.