Lasiliukuovet kahdella ovella

610,00 

Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa kaksioviselle lasiliukuovikokonaisuudelle. Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat, materiaalit ja ovimäärä ovat mahdollisia!
Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat ja toivomasi ovien määrä. 

25 vuoden takuu liukuovimekanismille

Hinta on laskettu Classic Mini -kehyksellä. Valitse haluamasi väri.

Musta 0,00 € Valkoinen 0,00 € Hopea 0,00 € Grafiitti 0,00 €
Puhdas valkoinen 0,00 € Satiini puhdas valkoinen +216,00 € Hopea 0,00 € Musta 0,00 € Satiini musta +216,00 € Tähtitaivas 0,00 € Helmi 0,00 € Beige 0,00 € Satiini beige +216,00 € Satiini nude +216,00 € Satiini safari +216,00 € Oliivi 0,00 € Satiini atlantis +216,00 € Sininen 0,00 € Terrakotta 0,00 € Punainen 0,00 €

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minua kiinnostaa:
Max. tiedoston koko: 10 MB.
Tähän voit ladata hahmottelemasi luonnoksen tai kuvan nykytilanteesta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tuotteen kuvaus
Liukuovet lasilla päivittävät kauniisti vanhan kaapistosi tai peittävät vaikka teknisen tilan koneet ja putket! Liukuovet lasilla ovat monipuolisesti räätälöitävissä: voit valita lasiksi joko kiiltävän maalatun lasin mattapintaisen satiinilasin. Lasien värivalikoimasta löytyy vaihtoehdot niin hillitympään kuin värikkääseenkin sisustukseen.

Lasiliukuovet voidaan mitoittaa millin tarkkuudella tilasi mittojen mukaisesti. Ovien määrään vaikuttaa aukon koko, mutta otamme huomioon myös toiveesi ovien määrästä.
Tuotteen ominaisuudet
Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa kaksioviselle lasiliukuovikokonaisuudelle. Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat, materiaalit ja ovimäärä ovat mahdollisia!
Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat ja toivomasi ovien määrä. 

Laskurin hinnat on laskettu käyttäen Classic Mini -alumiinikehystä. Liukuovien kehysprofiiliksi voit valita minkä tahansa alumiini- tai teräskehyksistämme haluamassasi värissä.
Ovien lasimateriaalista löytyy useita eri sävyjä sekä kiiltävällä pinnalla että mattapintaisena satiinilasina. Lasit ovat 4 mm paksuisia, ja niiden taakse kiinnitetään turvakalvo, joka pitää lasin kasassa mahdollisen rikkoutumisen yhteydessä.

Oviin voidaan halutessasi lisätä jakolistoja. Niiden avulla oviin voidaan yhdistellä eri materiaaleja, kuten vaikkapa peiliä ja lasia.

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi. Ne lisäävät myös käyttöturvallisuutta esimerkiksi lapsiperheissä.
Asennus
Liukuovien asennus ei vaadi erityisosaamista, joten voit halutessasi asentaa tuotteet itse selkeiden asennusohjeiden ja -videoiden avulla. Tarvitset asennukseen vain kaverin ja muutamia perustyökaluja.

Moni jälleenmyyjistämme tarjoaa myös asennuspalvelua. Tarjouspyyntöä jättäessä voit pyytää jälleenmyyjäämme huomioimaan tarjouksessa myös asennuksen.
Toimitus
Liukuoviemme toimitusaika on 2-4 viikkoa. Tuotteet voidaan toimittaa suoraan kotiisi.