Levyliukuovet kahdella ovella

444,00 

Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa kaksioviselle liukuovikokonaisuudelle levymateriaalilla. Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat, materiaalit ja ovimäärä ovat mahdollisia!
Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat ja toivomasi ovien määrä. 

25 vuoden takuu liukuovimekanismille

Hinta on laskettu Classic Mini -kehyksellä. Valitse haluamasi väri.

Musta 0,00 € Valkoinen 0,00 € Hopea 0,00 € Grafiitti 0,00 €
Valkoinen sileä 0,00 € Valkoinen väre 0,00 € Valkoinen WL +26,00 € Betoni +50,00 € Vaaleanharmaa +26,00 € Pellava +26,00 € Kashmir +26,00 € Liuskeenharmaa +26,00 € Puuteri +50,00 € Hiekka +50,00 € Savunharmaa +26,00 € Grafiitti väre +26,00 € Jade +50,00 € Musta WL +26,00 € Musta väre +26,00 € Antrasiitti raita +50,00 € Barokkitammi +26,00 € Kastanja +50,00 € Pähkinä +26,00 € Hunajatammi +50,00 € Vaalea tammi +26,00 € Vaalea hikkori +50,00 € Vaalea saarni +26,00 €

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi.

"*" näyttää pakolliset kentät

Minua kiinnostaa:
Max. tiedoston koko: 10 MB.
Tähän voit ladata hahmottelemasi luonnoksen tai kuvan nykytilanteesta.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.
Tuotteen kuvaus
Liukuovet mittatilaustyönä on helppo ja edullinen tapa päivittää vanhan vaatekaapistosi ilmettä! Liukuovet ovat oiva ratkaisu myös siistimpään eteisen yleisilmeeseen, sillä ne voi asentaa esimerkiksi avohyllyjen eteen. Levypinta on ajaton ja helposti puhtaana pidettävä vaihtoehto, ja laajasta materiaalivalikoimasta löydät varmasti sisustukseesi sopivan sävyn: voit valita aina tyylikästä valkoista, tummaa tai vaaleaa puukuosia tai jonkin muun kauniin kotiisi sopivan sävyn.

Liukuovet mittatilaustyönä voidaan mitoittaa millin tarkkuudella tilasi mittojen mukaisesti. Ovien määrään vaikuttaa aukon koko, mutta otamme huomioon myös toiveesi ovien määrästä.
Tuotteen ominaisuudet
Tällä laskurilla voit tarkastella hintaa kaksioviselle liukuovikokonaisuudelle levymateriaalilla. Kaikki tuotteemme tehdään mittatilauksena, joten myös muut mitat, materiaalit ja ovimäärä ovat mahdollisia!
Pyytäessäsi tarjousta muistathan ilmoittaa tarkat aukkomitat ja toivomasi ovien määrä. 

Laskurin hinnat on laskettu käyttäen Classic Mini -alumiinikehystä. Liukuovien kehysprofiiliksi voit valita minkä tahansa alumiini- tai teräskehyksistämme haluamassasi värissä.
Ovien levymateriaaleista löytyy useita eri sävyjä - niin puukuoseja kuin yksivärisiäkin levyjä. Levyt ovat 16 mm paksuisia. Käyttämämme kalustelevymateriaali kuuluu rakennusmateriaalien parhaaseen M1-päästöluokkaan.

Oviin voidaan halutessasi lisätä jakolistoja. Niiden avulla oviin voidaan yhdistellä eri materiaaleja, kuten vaikkapa levyä ja peiliä.

Hidastimien avulla liukuovet sulkeutuvat pehmeästi. Ne lisäävät myös käyttöturvallisuutta esimerkiksi lapsiperheissä.
Asennus
Liukuovien asennus ei vaadi erityisosaamista, joten voit halutessasi asentaa tuotteet itse selkeiden asennusohjeiden ja -videoiden avulla. Tarvitset asennukseen vain kaverin ja muutamia perustyökaluja.

Moni jälleenmyyjistämme tarjoaa myös asennuspalvelua. Tarjouspyyntöä jättäessä voit pyytää jälleenmyyjäämme huomioimaan tarjouksessa myös asennuksen.
Toimitus
Liukuoviemme toimitusaika on 2-4 viikkoa. Tuotteet voidaan toimittaa suoraan kotiisi.