Peililiukuovet

Peililiukuovet mittatilauksena niin eteiseen kuin makuuhuoneeseen

Peililiukuovikaappi tilaan kuin tilaan

Peililiukuovien käyttökohteita on yhtä monta kun on asennuskohdettakin. Tuotteemme on erinomainen vaihtoehto lähes jokaiselle, sillä se on monipuolinen ja sopii upeasti tilaan kuin tilaan. Peililiukuovet tuovat ahtaaseen tilaan avaruutta, esimerkiksi tavallisiin saranaoviin verrattuna: liukuovet eivät avautuessaan tarvi lattiatilaa. Peililiukuovet tuovat myös valoisuutta ja tilan tuntua muutoin ehkä pimeään ja kapeaan tilaan. Peililiukuovet sopivat eteiseen, makuuhuoneeseen, olohuoneeseen, työhuoneeseen tai vaikka kodinhoitohuoneeseen. Kirjaimellisesti siis tilaan kuin tilaan! Puhutaan siis täysin ”salonkikelpoisesta” tuotteesta.

Peililiukuovien kiskomekanismi vie syvyyttä 85 mm, joka tulee huomioida liukuovien ostamista ja asentamista mietittäessä.

Onko sinulla tarvetta peililiukuoville? Pyydä tarjous!

Peililiukuovet makuuhuoneeseen

Sopivatko peililiukuovet makuuhuoneeseen? Miksi eivät sopisi?

Kun puhutaan liukuovista, peililiukuovista tai liukuvista peiliovista, ei se välttämättä tarkoita aina sitä että ovi tulisi olla varustettuna nimenomaisesti peilillä. Peilin käyttämistä makuuhuoneen liukuovissa silti arastellaan suotta. Peilipintojen käyttö on laajentunut kaikkiin kodin isoihin pintoihin. Esimerkiksi peililukuovet ikkunan vastaisella seinällä luovat illuusion jatkuvuudesta. Peili- ja lasipinnat heijastavat auringonvaloa upeasti, luoden sisustukseen moniulotteisia valaistuksia ja varjoja. Vuodenaikojen väriloisto toistaa itseään peilien kautta upeasti asunnossasi. Värilliset peilit isoina pintoina tekevät nyt kovaa tuloaan sisustukseen. Värillinen peili mielletään arvokkaaksi ja elegantiksi yksityiskohdaksi, jolla saadaan tehtyä helposti upeita kokonaisuuksia. Valikoimastamme löytyy kirkkaan peilin lisäksi harmaa ja pronssi peili. Läpinäkyviä lasivärejä on myös useita. Peililiukuovet yhdistetään usein isommissa kokonaisuuksissa myös lasin kanssa. Kaikki ovissa käytetyt materiaalit löydät täältä.

Peililiukuovet makuuhuoneeseen
Peililiukuovet eteiseen

Peililiukuovet eteiseen

Eteisessä peililiukuovilla saadaan aikaan paljon! Eteistilat ovat useimmissa Suomalaiskodeissa se vähiten huomiota saava osa-alue sisustuksen puolella. Silti eteinen on aina ensimmäinen asia, jonka kotiisi tulevat vieraat näkevät. Eteinen on kotisi käyntikortti! Minkälaisen kuvan sinä haluat antaa vieraillesi?

Eteisessä peililiukuovien käyttökohteena on lähes poikkeuksetta peililiukuovikaapistot. Kaapistot suunnitellaan aina käyttötarpeen mukaan, juuri kyseiseen tilaan sopivaksi. Minkälaiset peililiukuovet sopivat parhaiten eteistilaan? Asiantuntijamme suosittelevat eteistiloihin kirkasta peiliä, joko koko oven pituudelta tai kauniina yksityiskohtana. Kuten aikaisemmin kerroimme, tuo kirkas peili valoisuutta ja avaruutta tilaan. Eteisen peililiukuovet ovat yleisellä tasolla se kohta, jossa vielä tarkastetaan oma ulkoasu, meikki tai hiukset ennen ulos lähtemistä. Nykypäivän kiireisen elämänrytmin todelliseksi arjen sankariksi ovatkin osoittautuneet eteisen isot kirkkaat peililiukuovet!

Haluatko nähdä lisää eteiskohteista? Esimerkkihintoja ja muutoskohteita pääset katsomaan tästä linkistä.

Hidastimilla peililiukuoviin käyttömukavuutta ja turvallisuutta

Soft-close hidastimet ovat peililiukuovien haluttu lisävaruste. Hidastin on saatavilla kauttamme kaikkiin kehysprofiileihin. Hidastimia voi liukuoviin valita itse tarvitsemansa määrän. Paras ratkaisu on esimerkiksi kahden peililiukuoven ryhmässä käyttää neljää hidastinta, jolloin molemmat ovet hidastavat molempiin reunoihin. Suosittu vaihtoehto on myös asettaa hidastimet ovissa vain ulkokulmiin, tällöin kahden oven ryhmässä tarvitaan kaksi hidastinta.

Soft-close hidastimen hinta on 38,00€/kpl

Toteuttamiamme peililiukuovia mittojen mukaan

Peililiukuovet mittojen mukaan

Mittatilaustyönä tehdyn peililiukuovikaapiston avulla voit saada lisätilaa myös paikkoihin, joihin et uskonutkaan saavasi säilytystilaa. Vaikka tilasi olisi liian pieni standardikokoisille kaapeille, voit saada kaivattua lisätilaa mittatilauskaapiston avulla. Mittatilaustyönä tehdyt peililiukuovet ovat erityisen tyylikkäät, sillä katosta lattiaan ylettyvät peilipinnat luovat saumattoman lopputuloksen. Tämä voidaan saavuttaa standardimitoilla vain erittäin harvoin.

Mittatilaus sanalla on turhaan negatiivinen sävy. Mittatilaustuotteita pidetään yleisesti ottaen kalliina ja hintavina. Kuitenkin tehostetun ja nykyaikaisen tuotantomme ansiosta, pystymme valmistamaan mittatilauksella valmistettavat tuotteet erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Mikäli standardikokoinen kaapisto toimii sinun kohteessasi parhaiten, on se varmasti järkevä vaihtoehto, mikäli et kaipaa kaapistollesi sen erikoisempaa ulkonäköä tai käyttömukavuutta. Kokemuksemme mukaan, nykyisillä asuntojen neliöhinnoilla on jokainen sentti ja milli otettava huomioon, kun suunnitellaan säilytysratkaisuja ja asunnon muita toimintoja. Jos tuotteeseen saa paljon enemmän ominaisuuksia, paljon enemmän tilaa ja tehokkaamman käyttömukavuuden sijoittamalla siihen muutaman kympin vakiomittaista kaapistoa enemmän, on se raha sijoittamisen arvoinen.

Toimintamme on täysin asiakaslähtöistä ja jokainen tuotteemme valmistetaan asiakkaan toivomuksien ja antamien mittojen mukaan. Yli 200 ammattitaitoista jälleenmyyjäämme ympäri Suomea palvelee sinua. Sinua lähimmän jälleenmyyjän löydät kätevästi tästä linkistä.  Mikäli et löydä sopivaa jälleenmyyjää listalta, ota rohkeasti yhteyttä meille suoraan tänne tehtaalle ja jätä tarjouspyyntö meille niin etsitään yhdessä sinulle sopiva yhteistyökumppani peililiukuovia suunnitellessa. Tarjouspyynnön pääset jättämään vaikka tästä linkistä.

Liukuovet ostajan opas

Lataa peililiukuovien ostajan opas

Voit tutustua tuotteisiimme lataamalla Liukuovet – Ostajan oppaan. Oppaasta löydät muun muassa erilaisten toteuttamiemme peililiukuovien ja muiden kokonaisuuksien hintoja.

Peililiukuovien materiaalit

Peililiukuovien materiaaleja ja toteutuksia on lukuisia. Laaja mallistomme takaa myös sen, että löydämme juuri sinun kohteeseesi ja mieltymyksiisi sopivan kokonaisuuden. Peililiukuovia hankkiessa on hyvä miettiä sitä, mitä oviltaan haluaa ja mihin käyttötarkoitukseen ne ovat tulossa? Mallistostamme löytyy sekä teräskehysprofiilisia kehyksiä, että myös alumiinista valmistettuja kehyksiä. Teräskehyksiset peililiukuovet ovat materiaaliltaan profiloitua terästä. Teräskehyksiset peililiukuovet soveltuvat erinomaisesti lähes jokaiseen käyttökohteeseen, jossa on tarve liukuoville. Teräskehysovet kuitenkin edustavat liukuovituoteperheemme basic-tasoa, joten jos haluat hieman panostaa säilytysjärjestelmääsi enemmän, on valintasi alumiinikehys. Alumiinikehyspeilioven erot teräskehyksellä varustettuihin oviin ovat selkeät. Alumiinikehysovien pyörästöt liikkuvat höyhenen kevyesti, ja onhan alumiini materiaaliltaan paljon jäykempää ja jämäkämpää käsitellä. Alumiinikehysprofiilisia peililiukuovia voidaan myös huoletta käyttää kodinhoitohuoneissa tai pesuhuoneiden yhteydessä olevissa tiloissa, kunhan oven muu materiaali on kehyksen ohella vedenkestävää.

Alumiinikehysovistamme voidaan tarpeen vaatiessa valmistaa vaikka terassiliukuovia ja 2-puolisia tilanjako-ovia. Tämä kertoo jotain tuotteen laadusta ja materiaalien kestävyydestä. Jos tuote kestää ulkona kovaa pakkasta, vesisadetta ja auringonpaistetta, miksei se kestäisi vaikka teidän eteisessä?

Kehysten lisäksi liukuoviin valitaan tietenkin materiaali oven sisälle. Sinulla on valittavana mallistostamme 3 eri väristä peiliä, 10 erilaista värillistä taustamaalattua lasia ja 27 erilaista varastotavarana löytyvää kalustelevyväriä. Näiden loputtomista erilaista yhdistelmistä, löydät varmasti sinun kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Pääset tutustumaan tarkemmin mallistoomme tästä linkistä.

Voit myös tilata verkkokaupastamme mallipaloja, joiden avulla voit tutustua materiaali- ja värivaihtoehtoihimme oman kotisi rauhassa juuri sillä paikalla, johon suunnittelet asentavasi peililiukuovet. Hyvitämme mallipalojen hinnan tilauksen yhteydessä!

Mallipaloja odotellessasi, voit lukea lisää liukuovistamme tästä linkistä >>

Peililiukuovet - pyörästön takuu

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu!

Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen!

Sekä teräs että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on jatkossa 25 vuotta! 

Peililiukuovien tekniset tiedot

Teräsprofiili

Maksimi ovikorkeus: 2750mm

Maksimi ovileveys: 1200mm

Maksimi oviaukon leveys: 5400mm (Yhtenäisellä kiskolla)

Alumiiniprofiili

Maksimi ovikorkeus: 3250mm (lasimateriaalilla) 3100mm (levymateriaalilla)

Maksimi ovileveys: 1400mm

Maksimi oviaukon leveys: 5700mm (Yhtenäisellä kiskolla)

Miten asennan tilatut peililiukuovet – Asennusohje

Peililiukuovien asentaminen on helppoa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan asentaminen tapahtuu seuraavasti:

Yläkisko kattoon kiinni, alakisko lattiaan kiinni ja ovet paikoilleen.

Mikäli tunnet, että peililiukuovien asentaminen on sinulle liian haasteellista, muista kysyä asennuspalvelustamme! Suurin osa jälleenmyyjistämme tarjoaa asiakkaillensa asennuspalveluita. Tiesithän, että asennuksen osuudesta 40% on kotitalousvähennyskelpoista. Käyttämällä ammattitaitoista asentajaa tuet suomalaista työtä ja työllisyyttä, ja ehkäiset harmaata taloutta.

Peililiukuovet asennusvideo

Miksi valitsisit Mirror Linen peililiukuovet?

Oletko hankkimassa peililiukuovikaapistoa? Mietityttääkö jokin kaapiston hankinnassa? Mitä jos pyytäisit meiltä apua?  Ammattitaitoinen henkilökuntamme tehtaalla ja toimistossa, sekä sadat jälleenmyyjät ympäri Suomea ovat valmiina auttamaan sinua tarpeittesi kanssa. Ottamalla ammattitaitoisen suunnittelijan mukaan jo projektin alkuvaiheessa, voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta.

Mirror Linen peililiukuovi mallistossa on varaa mistä valita. Olkoon sitten valintakriteerinäsi tuotteen ulkonäkö, hinta tai käytettävyys. Jokaiselle löytyy aina jotakin.  Mallistostamme löytyy sekä pyöreämpää kehystä, että kantikasta. Löytyy massiivista ja jämäkkää kehystä, tai sitten erittäin kapeaa ja minimalistista. Löytyyhän mallistostamme myös niin kutsuttu kehyksetön / piilokehys peililiukuovi.  Laajan valikoiman avulla valittavanasi on mieletön määrä eri yhdistelmiä, joita voit muokata mielesi mukaan.

Peililiukuovien käytettävyys on erinomainen. Olemme mallistoamme kehittäessä kiinnittäneet huomiota tuotteen käyttöergonomiaan. Tuotetta on pystyttävä käsittelemään helposti, eikä oven liikuttaminen saa olla epäluontevaa. Ammattimielessä tuota seikkaa kutsutaan ”käteen sopivaksi” kehykseksi. Peililiukuovien matala alakisko on myös saanut kiitosta asiakkailtamme, sillä matala alakisko on helppo pitää puhtaana. Matala alakisko myös kerää vähemmän pölyä, hiekkaa tai esimerkiksi kotieläimien karvoja itseensä. Myös pyöreä muotoilu alakiskossa on asiakaspalautteen mukaan ollut erityisen onnistunut.

 

Peililiukuovien käyttömukavuuden kruunaa soft-close hidastin. Noin 70% peililiukuovistamme myydään hidastimella varustettuna. Tämä kasvava trendi on noussut myös muihin kiinto- ja säilytyskalusteisiin, niiden keittiössä yleistymisen myötä. Peililiukuovien hidastin myydään lisävarusteena, hinta 38€/kpl.

”Pieni panostus hintaan ja hidastimet oviin. Päätös jota en kadu!” – Lapsiperheen Isä Tampereelta.

Laatu ja turvallisuus peililiukuovissa

Tuotteidemme turvallisuus on meille tärkeää. Kaikki valmistamamme peili- ja lasiliukuovet ovat turvakalvoitettuja. Turvakalvo asennetaan peililiukuoven peilin taustapuolelle koneellisesti, koko oven matkalle. Turvakalvo pitää peililiukuoven peilin kasassa, oven mahdollisesti rikkoutuessa. Turvakalvo estää vakavampien henkilö- ja omaisuusvahinkojen syntymistä. Kaikissa peililiukuovissamme on myös pyörästössä sijaitseva hypynestin. Hypynestin kiinnittää peililiukuoven liukuoven alakiskoon kiinni, ja näin ollen se estää ovea hyppäämästä / pomppaamasta pois kiskolta. Hypynestin estää myös sen, ettei perheen pienimmät saa nostettua ovea paikaltaan. Tuotteemme on siis erittäin lapsiystävällinen. Lisävarusteena myytävä soft-close hidastin lisää käyttömukavuutta, mutta myös turvallisuutta.

Valmistamillamme peililiukuovilla on 10 vuoden takuu. Tuotteidemme laadukkaat materiaalit ja hyvät raaka-aineet takaavat sen, että tuotteesi täyttää sille asetetut laatuvaatimukset. Jokainen valmistamamme tuote tarkastetaan tuotteen kasaajan toimesta, ennen sen lähettämistä asiakkaalle.

Peililiukuovien kotimaisuus on meille ylpeyden aihe. Kaikki peililiukuovemme valmistetaan Suomessa, Etelä-Pohjanmaalla sijaitsevassa tehtaassamme Karijoella. Peiliukuovillamme ja kaapistoillamme on Avainlippu -tunnus Suomalaisen työn liiton myöntämänä, jo vuodesta 2014. Toimitusvarmuutemme on yksi suurimmista vahvuuksistamme. Toimitamme lähes kaikki peililiukuovet asiakkaillemme suoraan kotipihalle asti, tehtaan omilla kuorma-autoilla.  Tiesithän että meiltä saa peililukuovet 1-2viikon toimitusajalla.

Peililiukuovien hinta – Paljonko räätälöidyt peililiukuovet maksavat?

Yksiselitteistä vastausta tuohon kysymykseen ei pysty suoralta kädeltä antamaan. Peililiukuovien hinta muodostuu monesta tekijästä. Peililiukuoven hintaan vaikuttavat seuraavat tekijät:

  • Oven leveys ja korkeus
  • Ovien määrä aukossa
  • Oviaukon koko
  • Oven profiilimateriaali
  • Oven täytemateriaali (kalustelevy, peili tai lasi)
  • Lisävarusteiden määrä (esim. soft close -hidastimet)

Kuitenkin perusliukuovien hinnat lähtevät reippaasti alle 200€/kpl, mutta helpoiten hinnan omalle tuotteelleen saa pyytämällä tarjouspyynnön meiltä! Tarjouspyyntö ei sido sinua mihinkään ja tarjouksessa ilmoitettu hinta on sen mikä pitää. Ei yllättäviä lisämaksuja tai kuluja!

Peililiukuovet

Haluatko oman peililiukuovikaapin mittojen mukaan?  Ota yhteyttä!

Oletko hankkimassa peililiukuovikaapistoa? Mietityttääkö jokin kaapiston hankinnassa? Mitä jos pyytäisit meiltä apua?  Ammattitaitoinen henkilökuntamme tehtaalla, sekä sadat jälleenmyyjät ympäri Suomea ovat valmiina auttamaan sinua tarpeittesi kanssa. Ottamalla ammattitaitoisen suunnittelijan mukaan jo projektin alkuvaiheessa, voit olla varma onnistuneesta lopputuloksesta! Olkoon kohteesi uudisrakennus tai saneerauskohde, on ammattilaisen asiantuntemuksesta apua.

Ota rohkeasti meihin yhteyttä niin laitetaan teidänkin kohteen peililiukuovet ja kaapistot kuntoon.

Kiinnostuitko peililiukuovista?

Jälleenmyyjämme auttavat sinua täydellisen ratkaisun löytämisessä

Etsi lähin jälleenmyyjäsi