Käsittelemätön DIY LADON Ovi

5 asiakkaiden arvostelu(a)

DIY-liukuovipaketti mattamustalla pyörästömekanismilla

LADON Ovi -malliston tee-se-itse-malli, jonka voit pintakäsitellä oman sisustustyylisi mukaan. Täysin yksilöllisen DIY-mallin voit pintakäsitellä kuten haluat – maalaa, vahaa, koristele mielikuvituksesi mukaan.


Alk. 543.00 €

Poista
Saatavuus

2-5 arkipäivää

Kuvaus

Käsittelemätön DIY LADON Ovi on muokattavissa täysin sisustukseesi sopivaksi, juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi.

Upea LADON Ovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. LADON Oven saumattoman toimivuuden takaavat soft close -hidastinmekanismit. LADON Oven yksilöllinen ilme tuo kotiisi säväyksen modernia heinälatoromantiikkaa.

 • Materiaali Uuden-Seelannin mäntyä
 • Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
 • Mattamusta vedin

Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.

Tuotetiedot

Mitat:

 • Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
 • Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
 • LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
 • Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
 • Oven paksuus: 35 mm.
 • Oven paino 24 kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.

HUOM. Käsittelemätön LADON Ovi on aitoa puuta, joka kuivuessaan elää huoneen lämpötilan mukaisesti. Tasaiset kokopuiset pinnat voivat vinoutua, kaareutua tai  lommoutua. Ovi voi kaareutua tai vinoutua +/- 10 mm, mutta se ei vaikuta oven toimivuuteen tai käytettävyyteen. Suuria kosteus- ja lämpötilaeroja tulisi välttää. Kun olet avannut oven muovikääreistään, anna sen tekeentyä siinä huonetilassa mihin aiot oven asentaa, vähintään 24 tuntia ja enintään 48 tuntia ennen kuin käsittelet ja asennat sen paikoilleen. Ole tarkkana, ettei ovi pääse kaareutumaan säilytyksessä ennen asennusta.

Asennus

LADON Ovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Kokonaispaino n. 30 kg.

LADON Oven toimituksessa on mukana tarvittavat ruuvit ja mutterit, joka tekee asentamisesta nopeaa ja helppoa. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa (tukevoittaa kiinnitystä!).

Anna oven tekeytyä lappeellaan vähintään 24 tuntia ennen asennusta siinä huonetilassa, jonne ovea ollaan asentamassa!

LADON Ovi -asennusohje
Käyttö ja huolto

5 arviota tuotteelle Käsittelemätön DIY LADON Ovi

 1. Liisa (varmistettu kirjoittaja)

  Hieno on!

 2. Elina Roikonen (varmistettu kirjoittaja)

  Ovi oli huonolaatuinen. Pinnassa oli vihertäviä länttejä, jotka näyttivät siltä, että ovi olisi saanut kosteutta jossain vaiheessa. Oven pinnassa oli myös paksuja liimaroiskeita ja valumia. Päädyin siihen, että maalasin oven kokonaan peittävällä maalilla. Asennusohjeet oli huonot.
  Kisko ja helat olivat mattamustat, mutta kiinnitysruuvit kiiltävän mustat. Mattamustan kiskon ja ovihelan kanssa olisin odottanut myös mattaisia ruuveja. Laatuunsa nähden aika arvokas ovi.
  Kiinnityskisko on jämerä ja hidastimet toimivat hyvin.
  Nopea toimitus.

  • Laura Saaranluoma

   Kiitos palautteestasi Elina ja pahoittelut, että tuote ei vastannut odotuksiasi. Tämän tyyppisissä tapauksissa kehoitamme aina olemaan yhteydessä ja tekemään reklamaation tuotteesta, mikäli tuotteessa on virhe tai se ei vastaa verkkokaupassa ilmoitettuja ominaisuuksia. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeä asia. Valitettavasti emme ole saaneet tämän tilauksen kohdalla reklamaatiota tai valokuvia virheellisestä tuotteesta, jotta olisimme voineet toimittaa teille virheettömän tuotteen. Kuitenkin, vihertävät läntit ovessa eivät ole homeutta, eivätkä johdu kosteudesta. Se on luontaista kyseiselle puumateriaalille ja oven pinnan hionta vaalentaa läiskiä. Olet oikeassa, että kisko ja ruuvit ovat sävyltään hieman eroavia ja sävyero saattaa korostua kirkkaassa valaistuksessa. Asennuksen jälkeen eroa ei juuri huomaa. Toivottavasti ovesta on sinulle vielä myös iloa 🙂

 3. Lissu

  Täydellinen valinta meille! Tuli makuuhuoneen ja olohuoneen väliin.

 4. Riia

 5. TN

  Täyttää laatuvaatimukset Täydellisesti

Saatat myös pitää näistä