Vaneri LADON Ovi

370,00 

Luonnollisen kaunis vaneri LADON Ovi tuo modernin tuulahduksen kotiisi! Mattamusta kiskomekanismi luo upean kontrastin vaaleaa koivuvaneria vasten. Kisko on varustettu hidastimilla, joilla ovia avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Voit valita vetimeksi yksipuolisen LADON Ovi -vetimen tai kaksipuolisen vetimen, joilla oven saa kätevästi auki molemmin puolin. 

Ei mitään LADON Ovi -vedin +11,00 € Kaksipuolinen vedin +25,00 €

Kun kaksi LADON Ovea halutaan yhdistää esimerkiksi parioviksi, voi kiskojen liitoskohtaan asentaa kiskoliittimen. Kiskoliitin helpottaa kahden kiskon asentamista vierekkäin.

LADON Ovi -kiskopaketit ja -ovipaketit sisältävät yhden lattiakiinnitteisen alaohjurin. Mikäli lattiakiinnitys ei onnistu, tarvitset seinäkiinnitteisen alaohjurin pitämään ovea paikoillaan alareunasta.

Tuotteen kuvaus
Uutuustuotteemme vaneri LADON Ovi on modernin sisustajan valinta. Kauniista, luonnollisen sävyisestä koivuvanerista valmistettu LADON Ovi yhdistettynä rouheaan mattamustaan kiskomekanismiin luo upean kontrastin!

Vaneri LADON Ovi on modernimpi versio suuren suosion saavuttaneesta LADON Ovesta. Valmistamme ovet käsityönä Etelä-Pohjanmaalla koivuvanerista. Se sopii esimerkiksi skandinaaviseen sisustukseen, mutta käy upeasti myös mustan värin kaveriksi. Tämä ovi on takuuvarmasti kotisi katseenkääntäjä!

Kaunis luonnollinen sävy ei vaadi maalia päälleen, mutta suosittelemme käsittelyä esimerkiksi Supi-saunavahalla. Vanerilla on huokoinen pinta, joten likaantumisen estämiseksi pinta on syytä hioa ja suojata. Vaneri LADON Ovi valmistetaan laadukkaasta ristiinliimatusta koivuvanerista.
Tuotteen ominaisuudet
Materiaali: 18 mm koivuvaneri
Paino: 28-32 kg
Leveys: 914 mm tai 1067 mm
Korkeus: 2134 mm
Kiskon pituus:
- 2000 mm (914 mm ovi)
- 2130 mm (1067 mm ovi)
Korokelauta kiskon alle asennettavaksi
- Pituus: 2 x 1035 mm leveydessä 914 mm
- Pituus: 2 x 1100 mm leveydessä 1067 mm
Korkeus: 140 mm
Kokonaiskorkeus 2277 mm
Huonekorkeuden oltava vähintään 2290 mm
Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskikohtaan)
Ennen asennusta ovi tulee säilyttää lappeellaan tasaisella alustalla siinä huonetilassa, jonne ovi tullaan asentamaan. Vaneri LADON Ovi toimitetaan lavalla, jota ei ole tarkoitettu pitkäaikaissäilytykseen.

Kaunis luonnollinen sävy ei vaadi maalia päälleen, mutta suosittelemme käsittelyä esimerkiksi Supi-saunavahalla. Vanerilla on huokoinen pinta, joten likaantumisen estämiseksi pinta on syytä hioa ja suojata. Vaneri LADON Ovi valmistetaan laadukkaasta ristiinliimatusta koivuvanerista.

Leikkaustavasta johtuen vaneri LADON Oveen jää tummempi viiru oven sivuun.
Toimitus
Toimitusaika 2-5 arkipäivää
Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.
Asennus
LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina.

LADON Oven toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa. Toimitus sisältää siis: valitsemasi värisen oven, pyörästömekanismin, korokelaudan, 2 kpl soft close -hidastimia, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.