Liukuovi väliovena – 3 eri tyyliä

Perinteiset saranalliset väliovet aiheuttavat monissa kodeissa harmaita hiuksia. Auki ollessaan ne vievät yllättävänkin suuren osan huoneen neliömäärästä, eikä niiden ulkonäkökään ole yleensä päätä huimaava. Siksi olemmekin jo pitkään liputtaneet tilanjakajina toimivien liukuovien puolesta. 
26.10.2021

Väliovi on yleinen joka kodin ratkaisu. Mutta mitä jos vaihtaisitkin osan ovista kauniisiin ja käytännöllisiin tilanjako-oviin?  Tässä blogissa olemme listanneet 3 tämän hetkistä suosikkiamme. Toimisiko sinunkin kodissasi liukuovi väliovena?

1. Lasinen tilanjako-ovi

Liukuovi väliovena

Mustat yksityiskohdat ja suorat, industriaaliset linjat kuuluvat tämän hetken ykköstrendeihin. Näiden yhdistelmästä syntyy myös näyttävät  lasiset tilanjako-ovet. Tämä upea liukuovi lisää mielenkiintoa tilaan, ja kerää taatusti ihastuneita katseita puoleensa.

Lasiset tilanjako-ovet sopivat tyyliltään erityisen hyvin skandinaaviseen sisustukseen. Ne jakavat tilaa kauniisti tinkimättä  kummankaan huoneen valoisuudesta. Kuvan liukuovessa materiaaleina toimii yksi asiakkaidemme suosikkiyhdistelmistä: Kirkas  laminoitu lasi ja mattamusta Classic Mini kehys. Valmistamme tilanjako-ovet mittatilaustyönä, joten erikoisen kokoinen oviaukko ei ole esteenä haaveellesi!

2. Vaneri LADON Ovi

Vaneri LADON Ovi yhdessä mattamustan kiskomekanismin kanssa on upea yhdistelmä

Tyylikäs vaneri LADON Ovi on Mirror Linen LADON Ovi -malliston uusin jäsen. Ulkonäöltään ovi on sirompi ja pelkistetympi kuin perinteisemmät LADON Ovet, jonka vuoksi se istuu kauniisti myös moderniin tyyliin sisustettuun kotiin. Vaneri LADON Ovessa yhdistyy rouhea musta kiskomekanismi sekä upea koivuvanerinen liukuovi. Saumattoman ulkonäön takaa se, että ovessa ei ole lainkaan lattiakiskoa. Ovi ei kuitenkaan pääse heilumaan käytössä, sillä siihen kuuluu pieni lattiaan kiinnitettävä alaohjuri. Valmispakettiimme kuuluvat hidastimet tuovat kokonaisuudelle ripauksen luksusta.

Vaneri LADON Oven löydät nyt verkkokaupastamme kahdessa vakiokoossa tai mittatilauksena.  Valmispaketista löydät kaiken mitä tarvitset oveesi. Valittavissa on myös kaksi eri vedinvaihtoehtoa.

3. Liukuovi väliovena – peiliovet

Liukuovi peilillä on kaunis valinta välioveksi
Kuva: Unique Home ja Rabbit Visuals

Liukuovi väliovena säästää tilaa perinteiseen saranaoveen verrattuna. Varsinkin pienissä kodeissa tilankäytön merkitys korostuu. Esimerkiksi makuuhuoneessa ja eteisessä peili sijaitsee usein välioven läheisyydessä. Valitsemalla tilanjako-oven materiaaliksi peilin lyöt kaksi kärpästä yhdellä iskulla, ja säästät tilaa entisestään. Erillistä peiliä ei tarvita, eikä myöskään haittaa, jossei liukuoven takana oleva tila ihan aina ole viimeisen päälle järjestyksessä. Peiliovien lisäksi teemme liukuovia monista eri materiaaleista ja väreistä, esimerkiksi maalatuista laseista ja maanläheisistä puun sävyistä.  Mahdollisuudet ovat rajattomat! 

Löysitkö jo oman suosikkisi? Etsi lähin jälleenmyyjäsi, niin toteutamme sinullekin unelmien mittaiset liukuovet! Vaneri LADON Ovi on ostettavissa suoraan verkkokaupastamme.