Liukuovet

Kestävillä kotimaisilla liukuovilla uusi ilme kotiisi

Liukuovet millilleen tilasi mittojen mukaisesti

Liukuovet voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti, jopa kolmen metrin korkeuteen saakka ja tarvittaessa myös koko huoneen leveydeltä. Toki myös pienet ovet onnistuvat. Valmistamme liukuovet tilasi mitoilla millin tarkkuudella, siispä löydät meiltä varmasti sopivan ratkaisun!

Liukuovet tarjoavat vaivattoman ja edullisen vaihtoehdon kodin sisustuksen piristämiseen. Ne ovat moderni ja pitkäikäinen ratkaisu, jolla päivität kotisi ulkonäön ja jotka nostavat kiinteistösi arvoa. Ne luovat viimeistellyn, yhtenäisen ilmeen ja antavat tyylikkään ensivaikutelman vieraillesi. Pelkkien liukuovien asennus onnistuu helposti myös olemassa olevan kaapiston eteen. Vaaleat peili- ja lasipinnat heijastavat valoa ja avartavat pieniä tiloja. Myös kapeat käytävät, joissa saranaovet eivät mahdu aukeamaan, voidaan helposti toteuttaa peililiukuovilla.

Yksilölliset liukuovet monipuolisesta materiaalivalikoimasta

Valmistamme näyttävät ja kotisi tyyliin sopivat liukuovet täysin sinulle räätälöityinä. Jokainen toteuttamamme kohde on uniikki – mittatilauskokonaisuus, jonka sinä olet suunnitellut.

Liukuovien värit ja materiaalit voit valita makusi mukaan laajasta valikoimastamme. Peili-, lasi- ja levyvärejä on kymmeniä erilaisia, ja niitä täydentävät maalatut MDF-värit. Materiaalivalinnat vaikuttavat tottakai olennaisesti liukuovien hintaan: esimerkiksi 910×2500 liukuovi teräskehyksellä alkaen 182€/kpl.

Oli sisustustyylisi sitten moderni, maalaisromanttinen, retro tai jotain aivan muuta, löydät meiltä varmasti sinua miellyttävän ratkaisun! Tutustu väri- ja materiaalivalikoimaamme sivuillamme tai lähimmän jälleenmyyjämme luona.

Nyt voit myös tilata materiaalimallit kotiisi juuri oikean sävyn pohdintaa varten. Tilauksen voit tehdä verkkokaupassamme.

Liukuovien uniikki kehysvalikoima

Kehysvalikoimamme koostuu yhdeksästä profiilista, joissa on yhteensä 13 erilaista värivaihtoehtoa. Liukuovien pintamateriaalina voidaan käyttää kaikkia levy-, lasi- ja peilivärejä, ja voit yhdistellä niitä mieltymystesi mukaan erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Ovia voidaan jakaa jakolistoilla sekä pysty- että vaakasuunnassa. Liukuovien mekanismit vaativat syvyyssuunnassa tilaa noin 10 cm.

Jälleenmyyjiemme luona pääset testaamaan oviemme kevyttä liukua ja valitsemaan värit sekä materiaalit paikan päällä.

Suunnitteluohjelma liukuoville

Suunnittele omat liukuovet

Haluatko suunnitelman kokonaisuudestasi?

Jälleenmyyjillämme on käytössä 3D-suunnitteluohjelma, jonka avulla voit testata omien liukuoviesi toimivuutta ja ulkonäköä.

Liukuovet nopeasti ja luotettavasti

Toimitusaikamme ovat nopeat, keskimäärin kaksi viikkoa tilauksesta ja oma kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen vaikka suoraan kotipihaasi. Palvelemme myyntiverkostomme kautta vuosikymmenten ammattitaidon ja kokemuksen turvin, niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

Liukuovien turvallinen mekanismi

Liukuovet rullaavat kevyesti ja lähes äänettömästi ja niiden rakenne kestää kovemmassakin käytössä. Ovimekanismeille myönnämme 10 vuoden takuun, eikä pyörästöjä tarvitse öljytä tai kiristää. Turvallisuuden takaavat lasien ja peilien taakse liimattu turvakalvo sekä pyörästöissä oleva hypynesto; siksi Mirror Line -liukuovet ovat mainio valinta myös lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Kauttamme voit tilata pelkät liukuovet mutta suunnittelemme ja toteutamme myös kokonaisvaltaiset säilytysratkaisut räätälöityinä haluamiesi mittojen mukaan.

Liukuovet ja säilytysjärjestelmät

Lataa Liukuovet ja säilytysjärjestelmät -tuotekuvasto

Lataa ilmainen kuvastomme ja tutustu liukuovien eri kehys- ja materiaalivaihtoehtoihin.

Sinua voisi kiinnostaa seuraavat kirjoitukset liukuovista

Kiinnostuitko liukuovista?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous