Liukuovet

Kestävillä kotimaisilla liukuovilla uusi ilme kotiisi

Liukuovet mittojen mukaan millintarkasti

Liukuovet voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti, jopa kolmen metrin korkeuteen saakka ja tarvittaessa myös koko huoneen leveydeltä. Meiltä saat liukuovet mittojen mukaan millintarkasti. Kauttamme onnistuvat myös pienet ovet. Valmistamme liukuovet tilasi mitoilla millin tarkkuudella, siispä löydät meiltä varmasti sopivan ratkaisun!

Liukuovet tarjoavat vaivattoman ja edullisen vaihtoehdon kodin sisustuksen piristämiseen. Ne ovat moderni ja pitkäikäinen ratkaisu, jolla päivität kotisi ulkonäön ja jotka nostavat kiinteistösi arvoa. Ne luovat viimeistellyn, yhtenäisen ilmeen ja antavat tyylikkään ensivaikutelman vieraillesi. Pelkkien liukuovien asennus onnistuu helposti myös olemassa olevan kaapiston eteen. Vaaleat peili- ja lasipinnat heijastavat valoa ja avartavat pieniä tiloja. Myös kapeat käytävät, joissa saranaovet eivät mahdu aukeamaan, voidaan helposti toteuttaa peililiukuovilla.

Yksilölliset liukuovet monipuolisesta materiaalivalikoimasta

Valmistamme näyttävät ja kotisi tyyliin sopivat liukuovet, kuten lasiset liukuovet, tilanjako-ovet ja liukupeiliovet, täysin sinulle räätälöityinä. Jokainen toteuttamamme kohde on uniikki – mittatilauskokonaisuus, jonka sinä olet suunnitellut.

Liukuovien värit ja materiaalit voit valita makusi mukaan laajasta valikoimastamme. Peili-, lasi- ja levyvärejä on kymmeniä erilaisia, ja niitä täydentävät maalatut MDF-värit. Materiaalivalinnat vaikuttavat tottakai olennaisesti liukuovien hintaan: esimerkiksi 910×2500 liukuovi teräskehyksellä alkaen 182€/kpl.

Oli sisustustyylisi sitten moderni, maalaisromanttinen, retro tai jotain aivan muuta, löydät meiltä varmasti sinua miellyttävän ratkaisun! Tutustu väri- ja materiaalivalikoimaamme sivuillamme tai lähimmän jälleenmyyjämme luona.

Nyt voit myös tilata materiaalimallit kotiisi juuri oikean sävyn pohdintaa varten. Tilauksen voit tehdä verkkokaupassamme.

Liukuovien uniikki kehysvalikoima

Kehysvalikoimamme koostuu yhdeksästä profiilista, joissa on yhteensä 13 erilaista värivaihtoehtoa. Liukuovien pintamateriaalina voidaan käyttää kaikkia levy-, lasi- ja peilivärejä, ja voit yhdistellä niitä mieltymystesi mukaan erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Ovia voidaan jakaa jakolistoilla sekä pysty- että vaakasuunnassa. Liukuovien mekanismit vaativat syvyyssuunnassa tilaa noin 10 cm. Pääset tutustumaan eri materiaalivaihtoehtoihin tästä linkistä.

Jälleenmyyjiemme luona pääset testaamaan oviemme kevyttä liukua ja valitsemaan värit sekä materiaalit paikan päällä.

Liukuovet mittojen mukaan

Suunnittele omat liukuovet

Suunnitelmissa liukuovet? Mitä pitää ottaa huomioon? Paljonko liukuovet tarvitsevat tilaa? Vastaukset näihin kysymyksiin ja moniin muihin, löydät liukuoven ostajan oppaasta. Oppaassa kerromme, kuinka liukuovien hankinnassa kannattaa edetä ja mitä suunnittelussa on hyvä huomioida. Mittaus, liukuovimateriaalien ja -kehysten valinta ja lisävarusteiden tarve ovat käytännönläheisen oppaamme keskeisimpiä aiheita, joita käsitellään esimerkein ja ammattilaisvinkeillä ryyditettynä.

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Seuraa meitä sosiaalisen median puolella facebookissa tai instagramissa.

Asiakastarinan on toteuttanut puolueettomasti Trustmary Finland Oy.

Liukuovet nopeasti ja luotettavasti

Toimitusaikamme ovat nopeat, keskimäärin kaksi viikkoa tilauksesta ja oma kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen vaikka suoraan kotipihaasi. Palvelemme myyntiverkostomme kautta vuosikymmenten ammattitaidon ja kokemuksen turvin, niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

Liukuovien turvallinen mekanismi

Liukuovet rullaavat kevyesti ja lähes äänettömästi ja niiden rakenne kestää kovemmassakin käytössä. Ovimekanismeille myönnämme 10 vuoden takuun, eikä pyörästöjä tarvitse öljytä tai kiristää. Turvallisuuden takaavat lasien ja peilien taakse liimattu turvakalvo sekä pyörästöissä oleva hypynesto; siksi Mirror Line -liukuovet ovat mainio valinta myös lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Kauttamme voit tilata pelkät liukuovet mutta suunnittelemme ja toteutamme myös kokonaisvaltaiset säilytysratkaisut räätälöityinä haluamiesi mittojen mukaan.

Mirror Line esite 2020

Lataa uusi päivitetty esitteemme!

Lataa ilmainen kuvastomme ja tutustu liukuovien eri kehys- ja materiaalivaihtoehtoihin.

Liukuovien hinta?

Liukuovet valmistetaan mittatilaustyönä, asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Liukuoven hinta muodostuu monista asioista, joihin vaikuttaa seuraavat tekijät:

  • Oven leveys ja korkeus
  • Ovien määrä aukossa
  • Oviaukon koko
  • Oven profiilimateriaali
  • Oven täytemateriaali (kalustelevy, peili tai lasi)
  • Lisävarusteiden määrä (esim. soft close -hidastimet)

Tässä kuitenkin muutama hintaesimerkki:

Liukuovet
Teräskehys, kirkas peili L1200xK2125, 2 ovea              Hinta 388,00€
Liukuovet
Teräskehys, Puht.valk lasi ja kirkas peili L1900xK2650,    3 ovea Hinta 762,00€
Liukuovet
MDF-liukuovet Puht.valk lasi L2000xK2550, 2 ovea              Hinta 1170,00
lasiseinä

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu!

Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen!

Sekä teräs että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on jatkossa 25 vuotta! 

Liukuovet mittojen mukaan Mirror Line jälleenmyyjät

Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme palveluksessasi!

Tarvitsetko mittausta, suunnittelua tai asennusta? Jälleenmyyjäverkostomme palvelee sinua paikallisesti ympäri Suomea. Sinun suunnittelemasi ja jälleenmyyjän kanssa mietitty liukuovikokonaisuus tarkistetaan aina tehtaallamme toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi.

Jälleenmyyjämme tarjoavat myös asennusta tuotteillemme!

Sinua voisi kiinnostaa seuraavat kirjoitukset liukuovista

Kokemuksia Mirror Line liukuovista

Arvostelut

 

Todella tyytyväisiä ollaan tähän uuteen kylppärin oveen! Liukuu kuin unelma!                             –Asiakas Länsi-Suomesta

Nopea toimitus, ehjänä ja suoraan kotiin kannettuna                                                                           -Asiakaskommentti Salon seudulta.

Erittäin ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu!                                                                           -Asiakkaamme Etelä-Suomesta

★★★★★

 

Mittatarkat, helpot asentaa ja näyttää hyvältä!                                                                                    – Kommentti asiakkaaltamme Sysmästä

Toimii kuin unelma.                                                                                                                                        – Kommentoi asiakkaamme Etelä-Pohjanmaalta

Kaikki toimii hienosti!                                                                                                                                    – Kommentti Jyväskylään toimitetuista liukuovista

Liukuovet mittojen mukaan

”Mirror Linen kanssa toimiessa tuli heti niin hyvä fiilis”

”Mirror Linen kanssa toimiessa tuli meille heti niin hyvä fiilis. Siellä osattiin antaa vastauksia ja ratkaisuja juuri meidän talomme aiheuttamiin haasteisiin. Mirror Linelle ne eivät olleet ongelmia, eikä haasteita. Heille ne asiat olivat jokapäiväisiä asioita, joihin löydettiin suunnittelemalla täydelliset ratkaisut.” – Kommentoi Tuija ja Pasi yhteistyötään Mirror Linen kanssa.

Kiinnostuitko liukuovista?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous