Liukuovet

Kestävillä kotimaisilla liukuovilla uusi ilme kotiisi

Liukuovet mittojen mukaan millintarkasti

Liukuovet voidaan toteuttaa huoneen kattoon asti, jopa kolmen metrin korkeuteen saakka ja tarvittaessa myös koko huoneen leveydeltä. Meiltä saat liukuovet mittojen mukaan millintarkasti. Kauttamme onnistuvat myös pienet ovet. Valmistamme mittatilausliukuovet millilleen mittojesi mukaan, siispä löydät meiltä varmasti sopivan ratkaisun!

Liukuovet mittatilaustuotteena tarjoavat vaivattoman ja edullisen vaihtoehdon kodin sisustuksen piristämiseen. Ne ovat moderni ja pitkäikäinen ratkaisu, jolla päivität kotisi ulkonäön ja jotka nostavat kiinteistösi arvoa. Ne luovat viimeistellyn, yhtenäisen ilmeen, ja antavat tyylikkään ensivaikutelman vieraillesi. Pelkkien liukuovien asennus onnistuu helposti myös olemassa olevan kaapiston eteen. Vaaleat peili- ja lasipinnat heijastavat valoa ja avartavat pieniä tiloja. Myös kapeat käytävät, joissa saranaovet eivät mahdu aukeamaan, voidaan helposti toteuttaa peililiukuovillaTutustu tarkemmin erilaisiin liukuovitoteutuksiin täällä!

Pyydä tarjous sinun kotiisi sopivista liukuovista!

Yksilölliset liukuovet mittojen mukaan monipuolisesta materiaalivalikoimasta

Valmistamme näyttävät ja kotisi tyyliin sopivat mittatilausliukuovet, kuten lasiset liukuovet, tilanjako-ovet ja peililiukuovet, täysin sinulle räätälöityinä. Jokainen toteuttamamme kohde on uniikki mittatilauskokonaisuus, jonka sinä olet suunnitellut.

Katso suunnittelun tueksi kuvia tekemistämme toteutuksista!

Liukuovien värit ja materiaalit voit valita makusi mukaan laajasta valikoimastamme. Peili-, lasi- ja levyvärejä on kymmeniä erilaisia, ja niitä täydentävät maalatut MDF-värit. Materiaalivalinnat vaikuttavat luonnollisesti osaltaan liukuovien hintaan.

Oli sisustustyylisi sitten moderni, maalaisromanttinen, retro tai jotain aivan muuta, löydät meiltä varmasti sinua miellyttävän ratkaisun! Tutustu väri- ja materiaalivalikoimaamme sivuillamme tai lähimmän jälleenmyyjämme luona.

Nyt voit myös tilata materiaalimallit kotiisi juuri oikean sävyn pohdintaa varten. Tilauksen voit tehdä verkkokaupassamme.

Mittatilausliukuovien uniikki kehysvalikoima

Kehysvalikoimamme koostuu yhdeksästä profiilista, joissa on yhteensä 13 erilaista värivaihtoehtoa. Liukuovien pintamateriaalina voidaan käyttää kaikkia levy-, lasi- ja peilivärejä, ja voit yhdistellä niitä mieltymystesi mukaan erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Ovia voidaan jakaa jakolistoilla sekä pysty- että vaakasuunnassa. Liukuovien mekanismit vaativat syvyyssuunnassa tilaa noin 10 cm. Pääset tutustumaan eri materiaalivaihtoehtoihin tästä linkistä.

Jälleenmyyjiemme luona pääset testaamaan oviemme kevyttä liukua ja valitsemaan värit sekä materiaalit paikan päällä.

Liukuovet mustilla kehyksillä tuovat ilmettä vaaleaan sisustukseen.

Liukuoven ostajan opas

Suunnitelmissa liukuovet mittatilauksena? Mitä pitää ottaa huomioon? Kattavassa liukuoven ostajan oppaassa autamme mm. seuraavien asioiden suhteen:

 • Kuinka mitata tila, johon liukuoven tulisi asentaa?
 • Paljonko liukuovet tarvitsevat tilaa?
 • Asennetaanko liukuovet seinästä seinään vai päätylevyllä rajaten?
 • Kuinka monta ovea tarvitset – kaksi, kolme vai neljä?
 • Valitako liukuovien kehyksiksi alumiinia vai terästä?
 • Onnistuuko asennus itse vai onko syytä käyttää asennuspalvelua?

Vastaukset näihin kysymyksiin ja moniin muihin löydät liukuoven ostajan oppaasta. Oppaassa kerromme, kuinka liukuovien hankinnassa kannattaa edetä ja mitä suunnittelussa on hyvä huomioida. Mittaus, liukuovimateriaalien ja -kehysten valinta ja lisävarusteiden tarve ovat käytännönläheisen oppaamme keskeisimpiä aiheita, joita käsitellään esimerkein ja ammattilaisvinkeillä ryyditettynä.

Asiakastarinan on toteuttanut puolueettomasti Trustmary Finland Oy.

Liukuovet mittojen mukaan nopeasti ja luotettavasti

Toimitusaikamme ovat nopeat, keskimäärin kaksi viikkoa tilauksesta ja oma kuljetuskalustomme takaa luotettavan toimituksen vaikka suoraan kotipihaasi. Palvelemme myyntiverkostomme kautta vuosikymmenten ammattitaidon ja kokemuksen turvin, niin pienessä kuin suuressakin tarpeessa!

Liukuovien turvallinen mekanismi

Liukuovet rullaavat kevyesti ja lähes äänettömästi, ja niiden rakenne kestää kovemmassakin käytössä. Ovimekanismeille myönnämme 25 vuoden takuun, eikä pyörästöjä tarvitse öljytä tai kiristää. Turvallisuuden takaavat lasien ja peilien taakse liimattu turvakalvo sekä pyörästöissä oleva hypynesto; siksi Mirror Line -liukuovet ovat mainio valinta myös lapsi- ja lemmikkiperheisiin. Kauttamme voit tilata pelkät liukuovet mutta suunnittelemme ja toteutamme myös kokonaisvaltaiset säilytysratkaisut mittatilaustyönä.

Mirror Line esite 2020

Lataa uusi päivitetty esitteemme!

Lataa ilmainen kuvastomme ja tutustu mittatilausliukuovien eri kehys- ja materiaalivaihtoehtoihin.

Liukuovet mittojen mukaan – mitä ne maksavat?

Liukuovet valmistetaan mittatilaustyönä, asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan. Liukuoven hinta muodostuu monista asioista, joihin vaikuttaa seuraavat tekijät:

 • Oven leveys ja korkeus
 • Ovien määrä aukossa
 • Oviaukon koko
 • Oven profiilimateriaali
 • Oven täytemateriaali (kalustelevy, peili tai lasi)
 • Lisävarusteiden määrä (esim. soft close -hidastimet)

Tässä kuitenkin muutama hintaesimerkki:

Liukuovet
Teräskehys, puhdas valk. lasi ja kirkas peili L1900xK2650, 3 ovea                                                    Hinta n. 870,00€
Liukuovet makuuhuoneessa kahdella vaakajaolla.
2 kpl liukuovia Classic Mini -kehyksellä ja kirkkaalla peilillä. L: 1600 mm x K: 2465 mm. Hinta n. 990 €.
Liukuovet mittatilauksena
2 kpl liukuovia leveällä pronssilla teräskehyksellä. Toisessa ovessa helmi lasi ja toisessa kirkas peili. L: 1700 mm ja K: 2680 mm. Hidastimet. Hinta n. 770 €.

Peililiukuovet - pyörästön takuu

Liukuovien pyörästöillä 25 vuoden takuu!

Korkealaatuiset tuotteet, kestävät materiaalit ja raaka-aineet sekä 25 vuoden kokemus takaavat sen, että luotamme tuotteemme kestävyyteen yhtä vahvasti, kuin mitä uskomme tulevaisuuteen!

Sekä teräs- että alumiinikehys liukuoviemme pyörästön takuuaika on  25 vuotta! 

Liukuovet mittojen mukaan Mirror Line jälleenmyyjät

Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme palveluksessasi!

Tarvitsetko mittausta, suunnittelua tai asennusta? Jälleenmyyjäverkostomme palvelee sinua paikallisesti ympäri Suomea. Sinun suunnittelemasi ja jälleenmyyjän kanssa mietityt liukuovet mittatilauksena tarkistetaan aina tehtaallamme toimivaksi ja kestäväksi kokonaisuudeksi.

Jälleenmyyjämme tarjoavat myös asennusta tuotteillemme!

liukuoven asennus

Mittatilausliukuovien asennus itse

Ammattitaitoiset jälleenmyyjämme tekevät liukuovien asennuksia ympäri Suomen, mutta niiden asennus onnistuu myös itse – mitään erityistä osaamista tai eriskummallisia työkaluja ei tarvita. Tutustumalla tarkasti asennusohjeisiimme ja katsomalla asennusvideomme onnistut takuulla!

Etsitkö kotiisi uniikkia liukuovea?

LADON Ovi -liukuovi on monipuolinen sisustuselementti, josta löytyy vaihtoehdot niin romanttiseen, klassiseen, moderniin kuin teolliseenkin sisustustyyliin. Rouhea liukumekanismi antaa tilalle luonnetta.

Myymme LADON Ovet ja kiskomekanismit suoraan verkkokaupastamme!

Käsittelemätön ladon ovi

Sinua saattaisi kiinnostaa seuraavat kirjoitukset liukuovista

Liukuovet mittojen mukaan - asikkaidemme kokemuksia

Arvostelut

 

Todella tyytyväisiä ollaan tähän uuteen kylppärin oveen! Liukuu kuin unelma!
Asiakas Länsi-Suomesta

Nopea toimitus, ehjänä ja suoraan kotiin kannettuna
-Asiakaskommentti
Salon seudulta.

Erittäin ystävällinen, asiantunteva ja nopea palvelu!
-Asiakkaamme Etelä-Suomesta

★★★★★

 

Mittatarkat, helpot asentaa ja näyttää hyvältä!
– Kommentti asiakkaaltamme Sysmästä

Toimii kuin unelma.
– Kommentoi asiakkaamme Etelä-Pohjanmaalta

Kaikki toimii hienosti!
– Kommentti Jyväskylään toimitetuista liukuovista

Peililiukuovikaappi mustilla kehyksillä, kirkkaalla peilillä ja vaalealla tammilevyllä

”Mirror Linen kanssa toimiessa tuli heti niin hyvä fiilis”

”Mirror Linen kanssa toimiessa tuli meille heti niin hyvä fiilis. Siellä osattiin antaa vastauksia ja ratkaisuja juuri meidän talomme aiheuttamiin haasteisiin. Mirror Linelle ne eivät olleet ongelmia, eikä haasteita. Heille ne asiat olivat jokapäiväisiä asioita, joihin löydettiin suunnittelemalla täydelliset ratkaisut.”
– Kommentoivat Tuija ja Pasi yhteistyötään Mirror Linen kanssa.

Kiinnostuitko liukuovista?

Ota meihin yhteyttä niin autamme sinua eteenpäin toiveidesi kanssa!

Pyydä tarjous