LADON Ovi -liukuovipaketti

19 asiakkaiden arvostelu(a)

Design-liukuovipaketti mattamustalla pyörästömekanismilla

LADON Ovi -liukuovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. Liukuoven saumattoman toimivuuden takaavat soft close -hidastinmekanismit.

Alk. 449.00 €
Poista
Kategoriat: LADON Ovi
Saatavuus

2-5 arkipäivää


Kuvaus

LADON Ovi -liukuovi on monipuolinen sisustuselementti, josta löytyy vaihtoehdot niin romanttiseen, klassiseen, moderniin kuin teolliseenkin sisustustyyliin. Rouhea liukumekanismi antaa tilalle luonnetta.

LADON Oven toimituksessa on mukana tarvittava. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa. Toimitus sisältää siis: valitsemasi värisen oven, pyörästömekanismin, korokelaudan, 2 kpl soft close -hidastin, 1 kpl vedin, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.

 • Materiaali laadukasta ja kestävää, pinnoitettua MDF-levyä.
 • Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
 • Mattamusta vedin
 • Oven alaosaan asennettava alaohjuri

Mitat:

 • Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
 • Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
 • LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
 • Oven paksuus: 35 mm.
 • Oven paino 42-45 kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.

Värit:

 • Valkoinen (914mm & 1067mm)
 • Kaskisavu (914mm 1067 mm)
 • Hiekkakivi (914mm & 1067mm)
 • Käsittelemätön mänty (914mm & 1067mm)
 • Puhtaanvalkoinen (1067 mm)

Valkoinen LADON ovi on sävyltään off-white eli maalarinvalkoinen ja uusi malli puhtaanvalkoinen.

LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 45-52kg.

Tuotteen toimituskulut 39€ (kotiin toimitettuna)

LADON Ovi käyttö ja huolto

LADON Oven asennusohje
Käyttö ja huolto

Lisätiedot

Paino 49 kg
Mitat cm
Malli

Valkoinen 914mm, Hiekkakivi 914mm, Kaskisavu 914mm, Valkoinen 1067mm, Hiekkakivi 1067mm, Kaskisavu 1067 mm, Puhtaanvalkoinen 1067mm

19 arviota tuotteelle LADON Ovi -liukuovipaketti

 1. Birgitta (varmistettu kirjoittaja)

  Ladon ovi oli pitkään haaveena ja sitä sain mitä tilasin ja toimitus oli nopea. Ainoa miinus ohjeista, olivat sekavat – selkeämpi ohje kehitykseen.

  • Hannamari Jortikka (varmistettu kirjoittaja)

   Hei Birgitta! Mukava kuulla, että toimitus oli mieleinen! Asennusohjeisiimme teemme jatkuvasti parannuksia, jotta ohjeet olisivat selkeämmät. Kiitos palautteestasi!

 2. Tarja Lounasvaara (varmistettu kirjoittaja)

  Hei
  Ovi on kaunis ja juuri sellainen kuin toivoin. Asennusohjeet on todella epäselvät ja puutteelliset. Kiskon asennusohjeesta ei käy
  ilmi mitenpäin kisko asetetaan. Kuvat todella epäselvät. Nettisivujen kuvista tiiraamalla asia selvisi. Lahjakas, taitava ja tarkka poikani onneksi selvisi asennuksesta hyvin, totesi, että nyt tämän homman osaisin kun on harjoiteltu.
  Ehdotti, että ottaisitte jonkun amatöörin tekemään asennuksen, näin tulisi ilmi ohjeiden puutteet.
  Oveni yläreunassa oli kaksi maalilohkeamaa, voisin laittaa kuvan. Lohjenneita maalinkappaleita ei paketissa näkyny, pakkaus oli täysin ehjä. Onneksi lohkeamat eivät näy, mutta ikävä juttu silti. Ottanette ystävällisesti kantaa koskien tätä tuotevirhettä

  • Hannamari Jortikka (varmistettu kirjoittaja)

   Moikka Tarja! Kiitos palautteestasi, otamme asennusohjeemme tarkasteluun ainakin tuon kiskon asentamisen osalta. Hyvä, että asennus kuitenkin onnistui ja ovi on teille mieluinen! Tuotevirheiden osalta pyydämme teitä lähettämään kuvia virheestä osoitteeseen mirror@mirrorline.fi.

 3. Päivi

  Toimitus oli nopea ja oven kiskoineen asensivat talomme rakentajat. Oven materiaali oli yllätys, kuvasta sain käsityksen, että ovi olisi puuta eikä mdf-levyä. Olisin halunnut puisen version, mutta väri on kiva ja tähänkin on jo silmä tottunut. Kisko oli positiivinen ylläri, ihanan rustiikkisen oloinen ja näyttävän näköinen, kiitos 👏👍

  • Hannamari Jortikka (varmistettu kirjoittaja)

   Moikka Päivi! Mukava kuulla, että toimitus oli loppujen lopuksi mieleinen. Tosiaan valmisovemme ovat MDF-levyjä ja käsittelemättömät kuusta tai mäntyä 🙂

 4. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Toimitus oli erittäin nopea ja ovi on kaunis. Ovemme on 1067mm. Ohjeet sen sijaan huonot. Asensimme kiskon ohjeiden mukaisesti ja mittojen mukaan laitoimme hidastimien vastakappaleet paikoilleen. Ovi jäi tällöin reilun 15cm auki eikä hidastimia pystynyt siirtämään vaikka ohjeessa niin väitettiin. Siirsimme sitten hidastimien vastakappaleita jotta saimme oven sulkeutumaan ja avautumaan kunnolla. Kisko jätettin siis hieman väärään kohtaan, kun eihän niitä reikiä voi moneen kertaan seinään porailla, mutta onneksi oven saa juuri ja juuri kiinni. Ohjevideossa ja ohjeissa voisi myös mainita heti alussa että jos on hidastimet niin niitä pyöreitä hypynestimiä ei tarvita. Eikä hidastimien vastakappaleita voi asentaa paikoilleen ennen kuin ovi on nostettu paikoilleen. Haimme myös paikallisesta puutavaliikeestä pidemmän, valmiiksi maalatun laudan jonka asensimme runkopalkkeihin. Mukana oleva on huono asentaa kauniisti 60cm välein oleviin runkopuihin jotta sen saa tukevasti paikoilleen.

  • Laura Saaranluoma

   Hei Sari! Kiitos palautteestasi, ihana kuulla, että olet oveen tyytyväinen! Otimme asennusohjeet tarkasteluun ja tulemme päivittämään ne.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *


Saatat myös pitää näistä