LADON Ovi -liukuovipaketti Valkoinen

9 asiakkaiden arvostelu(a)

Design-liukuovipaketti mattamustalla pyörästömekanismilla

LADON Ovi -liukuovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. Liukuoven saumattoman toimivuuden takaavat soft close -hidastinmekanismit.


Alk. 495.00 €

Poista
Saatavuus

2-5 arkipäivää

Kuvaus

Laadultaan ensiluokkainen LADON Ovi on helppo asentaa niin olohuoneen katseenvangitsijaksi, kodin toimivaksi tilanjakajaksi kuin vaatehuoneen oviaukkoon. Se tuo sopivaa rouheutta sisustukseen ja on aina ajaton klassikko!

Valkoisen LADON Oven näyttävä mattamusta pyörästömekanismi ja vedin luovat vahvaa kontrastia valkoiseen oven pintaan. Valkoinen vaihtoehto on remontoijien suosikki, joka luo ajatonta linjakkuutta kotiin. Valkoisen värin etu on se, että se on aina trendikäs valinta. Se sopii upeasti vaikkapa osaksi skandinaavista sisustusta. Sen kaunis K-kuviointi on saanut inspiraationsa maalaismaisemastamme. Valkoisia LADON Ovia on saatavilla kahdessa eri leveydessä: 914 mm ja 1067 mm. Lisäksi myynnissä on puhtaanvalkoisia LADON Ovia leveydessä 1067 mm. Tämä väri taittaa hieman vaaleanharmaaseen, joten se on sävyltään kylmempi kuin valkoinen LADON Ovi.

Paketissa on kaikki tarvittava helppoon asennukseen. Jokainen LADON Ovi on varusteltu soft-close -hidastimilla, joiden avulla ovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Tilauksessa on mukana LADON Ovi, kiskomekanismi hidastimilla, korokelauta, vedin, lattiakiinnitteinen alaohjuri sekä tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Kipsilevyseinälle tulee hankkia sopivat kiinnitysruuvit ja kipsilevyankkurit itse.

Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.

 

Tuotetiedot

Paketin sisältö:

 • Materiaali laadukasta ja kestävää, pinnoitettua MDF-levyä.
 • Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
 • Mattamusta vedin
 • Oven alaosaan asennettava alaohjuri
 • Kiskon alle asennettava korokelauta

Mitat:

 • Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
 • Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
 • LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
 • Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
 • Oven paksuus: 35 mm.
 • Oven paino 42-45  kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.

Väri:

 • Valkoinen: Lähellä maalarinvalkoista. Kermainen, lämpimänsävyinen valkoinen.
 • Puhtaanvalkoinen: Taittaa hieman vaaleanharmaaseen. Kylmemmän sävyinen valkoinen.

LADON Ovi käyttö ja huolto

Asennus

LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 45-52kg.

LADON Oven toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa. Toimitus sisältää siis: valitsemasi värisen oven, pyörästömekanismin, korokelaudan, 2 kpl soft close -hidastin, 1 kpl vedin, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.

LADON Oven asennusohje

Käyttö ja huolto

9 arviota tuotteelle LADON Ovi -liukuovipaketti Valkoinen

 1. Jari (varmistettu kirjoittaja)

  Ovi on tyylikäs ja toimii hyvin. Liikkuvat hyvin ja oli helppo asentaa. Kaipaisin pientä upotettua sormen paikkaa, josta olisi sisäpuolelta helppo ovi avata. Esim samanlainen kuin liukuovi kaapeissa.

  • Hannamari Jortikka (varmistettu kirjoittaja)

   Hei Jari! Kiitos mukavasta palautteesta – kiva kuulla, että olette tyytyväinen! Valikoimastamme löytyy kaksipuolinen vedin, jossa toiselle puolelle saa myös vetimen. https://mirrorline.fi/fi-fi/tuote/ladon-ovi-kaksipuolinen-vedin/
   Voisiko tästä olla apua?

 2. Jonna (varmistettu kirjoittaja)

  Toimitus oli nopea ja tuli hyvin pakattuna kotiovelle. Asennus oli asentajan mukaan helppo. Ovi on juuri sellainen kuin ajateltiinkin eli tykkäämme kovasti!

  • Johanna Hänninen

   Hei Jonna! Ihana kuulla, että ovi on mieleinen ja asennuskin sujui hyvin. Kiitos palautteestasi!

 3. Päivi

  Toimitus oli nopea ja oven kiskoineen asensivat talomme rakentajat. Oven materiaali oli yllätys, kuvasta sain käsityksen, että ovi olisi puuta eikä mdf-levyä. Olisin halunnut puisen version, mutta väri on kiva ja tähänkin on jo silmä tottunut. Kisko oli positiivinen ylläri, ihanan rustiikkisen oloinen ja näyttävän näköinen, kiitos 👏👍

  • Hannamari Jortikka (varmistettu kirjoittaja)

   Moikka Päivi! Mukava kuulla, että toimitus oli loppujen lopuksi mieleinen. Tosiaan valmisovemme ovat MDF-levyjä ja käsittelemättömät kuusta tai mäntyä 🙂

 4. Sari (varmistettu kirjoittaja)

  Toimitus oli erittäin nopea ja ovi on kaunis. Ovemme on 1067mm. Ohjeet sen sijaan huonot. Asensimme kiskon ohjeiden mukaisesti ja mittojen mukaan laitoimme hidastimien vastakappaleet paikoilleen. Ovi jäi tällöin reilun 15cm auki eikä hidastimia pystynyt siirtämään vaikka ohjeessa niin väitettiin. Siirsimme sitten hidastimien vastakappaleita jotta saimme oven sulkeutumaan ja avautumaan kunnolla. Kisko jätettin siis hieman väärään kohtaan, kun eihän niitä reikiä voi moneen kertaan seinään porailla, mutta onneksi oven saa juuri ja juuri kiinni. Ohjevideossa ja ohjeissa voisi myös mainita heti alussa että jos on hidastimet niin niitä pyöreitä hypynestimiä ei tarvita. Eikä hidastimien vastakappaleita voi asentaa paikoilleen ennen kuin ovi on nostettu paikoilleen. Haimme myös paikallisesta puutavaliikeestä pidemmän, valmiiksi maalatun laudan jonka asensimme runkopalkkeihin. Mukana oleva on huono asentaa kauniisti 60cm välein oleviin runkopuihin jotta sen saa tukevasti paikoilleen.

  • Laura Saaranluoma

   Hei Sari! Kiitos palautteestasi, ihana kuulla, että olet oveen tyytyväinen! Otimme asennusohjeet tarkasteluun ja tulemme päivittämään ne.

Saatat myös pitää näistä