LADON Ovi -liukuovipaketti Valkoinen

9 asiakkaiden arvostelu(a)

Design-liukuovipaketti mattamustalla pyörästömekanismilla

LADON Ovi -liukuovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. Liukuoven saumattoman toimivuuden takaavat soft close -hidastinmekanismit.


Alk. 495.00 €

Poista
Saatavuus

2-5 arkipäivää

Kuvaus

Laadultaan ensiluokkainen LADON Ovi on helppo asentaa niin olohuoneen katseenvangitsijaksi, kodin toimivaksi tilanjakajaksi kuin vaatehuoneen oviaukkoon. Se tuo sopivaa rouheutta sisustukseen ja on aina ajaton klassikko!

Valkoisen LADON Oven näyttävä mattamusta pyörästömekanismi ja vedin luovat vahvaa kontrastia valkoiseen oven pintaan. Valkoinen vaihtoehto on remontoijien suosikki, joka luo ajatonta linjakkuutta kotiin. Valkoisen värin etu on se, että se on aina trendikäs valinta. Se sopii upeasti vaikkapa osaksi skandinaavista sisustusta. Sen kaunis K-kuviointi on saanut inspiraationsa maalaismaisemastamme. Valkoisia LADON Ovia on saatavilla kahdessa eri leveydessä: 914 mm ja 1067 mm. Lisäksi myynnissä on puhtaanvalkoisia LADON Ovia leveydessä 1067 mm. Tämä väri taittaa hieman vaaleanharmaaseen, joten se on sävyltään kylmempi kuin valkoinen LADON Ovi.

Paketissa on kaikki tarvittava helppoon asennukseen. Jokainen LADON Ovi on varusteltu soft-close -hidastimilla, joiden avulla ovi avautuu ja sulkeutuu pehmeästi. Tilauksessa on mukana LADON Ovi, kiskomekanismi hidastimilla, korokelauta, vedin, lattiakiinnitteinen alaohjuri sekä tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Kipsilevyseinälle tulee hankkia sopivat kiinnitysruuvit ja kipsilevyankkurit itse.

Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.

 

Tuotetiedot

Paketin sisältö:

 • Materiaali laadukasta ja kestävää, pinnoitettua MDF-levyä.
 • Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
 • Mattamusta vedin
 • Oven alaosaan asennettava alaohjuri
 • Kiskon alle asennettava korokelauta

Mitat:

 • Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
 • Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
 • LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
 • Oven paksuus: 35 mm.
 • Oven paino 42-45  kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.

Väri:

 • Valkoinen: Lähellä maalarinvalkoista. Kermainen, lämpimänsävyinen valkoinen.
 • Puhtaanvalkoinen: Taittaa hieman vaaleanharmaaseen. Kylmemmän sävyinen valkoinen.

LADON Ovi käyttö ja huolto

Asennus

LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 45-52kg.

LADON Oven toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa. Toimitus sisältää siis: valitsemasi värisen oven, pyörästömekanismin, korokelaudan, 2 kpl soft close -hidastin, 1 kpl vedin, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.

LADON Oven asennusohje

Käyttö ja huolto

9 arviota tuotteelle LADON Ovi -liukuovipaketti Valkoinen

 1. pinja.kalliosaari

  Kiitos palautteestanne! LADON Oven valmispaketissa on mukana 3 erilaista alaohjuria, näistä kaksi ovat lattiakiinnitteisiä ja yksi on seinäkiinnitteinen. Jos laatat jatkuvat myös seinässä, niin tottakai hieman hankaloittaa.
  Ohjurit voisi ajatella kiinnittää myös 2-puoli teipillä tai komponenttiliimalla.

 2. Jossu

 3. 2341

 4. Kati

  Nopea toimitus ja ovi on laadukas ja kaunis. Kaikkiaan todella hyvä kokemus.

 5. TM

  iva sisustuselementti tavallisen liukuoven sijasta kesämökillä. Pyörästömekanismi on rouhea ja näyttävä ja ovi liikkuu hyvin.
  Saanut heti paljon kehuja ja kyselyitä mistä näitä saa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Saatat myös pitää näistä