LADON Ovi -liukuovipaketti Hiekkakivi

7 asiakkaiden arvostelu(a)

Design-liukuovipaketti mattamustalla pyörästömekanismilla

LADON Ovi -liukuovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. 


Alk. 495.00 €

Poista
Saatavuus

2-5 arkipäivää

Kuvaus

Tämä upea ovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. Tämä rouhea sisustusovi on laadukas, mutta ennen kaikkea persoonallinen valinta kodin välioveksi. Mattamusta pyörästömekanismi on saanut inspiraationsa ihan aidoista, maalaismaisemastamme tutuista ladon ovista.

LADON Ovi Hiekkakivi on sävyltään moniin sisustustyyleihin sopiva, ripauksen rustiikkinen design-ovi. Näyttävällä, hiekkakiven sävyisellä LADON Ovella tuot tuulahduksen maaseutumaisemasta skandinaaviseen sisustukseesi. Sen vaaleanbeige väri ripauksella vaaleanharmaata tuo lämpöä tilaan. Tässä LADON Ovessa on tyylikäs K-kuvio.

Paketissa on kaikki tarvittava helppoon asennukseen. Jokainen LADON Ovi on varusteltu soft-close -hidastimilla, jotka mahdollistavat oven turvallisen käytön. Tilauksessa on mukana LADON Ovi Hiekkakivi, kiskomekanismi hidastimilla, korokelauta, vedin, lattiakiinnitteinen alaohjuri sekä tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Kipsilevyseinälle tulee hankkia sopivat kiinnitysruuvit ja kipsilevyankkurit itse

Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.

Tuotetiedot

Paketin sisältö:

 • Materiaali laadukasta ja kestävää, pinnoitettua MDF-levyä.
 • Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
 • Mattamusta vedin
 • Oven alaosaan asennettava alaohjuri
 • Kiskon alle asennettava korokelauta

Mitat:

 • Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
 • Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
 • LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
 • Oven paksuus: 35 mm.
 • Oven paino 42-45  kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.

LADON Ovi käyttö ja huolto

Asennus

LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 45-52kg.

LADON Oven toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa. Toimitus sisältää siis: valitsemasi värisen oven, pyörästömekanismin, korokelaudan, 2 kpl soft close -hidastin, 1 kpl vedin, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.

LADON Oven asennusohje

Käyttö ja huolto

7 arviota tuotteelle LADON Ovi -liukuovipaketti Hiekkakivi

 1. Birgitta

  Ladon ovi oli pitkään haaveena ja sitä sain mitä tilasin ja toimitus oli nopea. Ainoa miinus ohjeista, olivat sekavat – selkeämpi ohje kehitykseen.

  • Hannamari Jortikka (varmistettu kirjoittaja)

   Hei Birgitta! Mukava kuulla, että toimitus oli mieleinen! Asennusohjeisiimme teemme jatkuvasti parannuksia, jotta ohjeet olisivat selkeämmät. Kiitos palautteestasi!

 2. Tarja Lounasvaara

  Hei
  Ovi on kaunis ja juuri sellainen kuin toivoin. Asennusohjeet on todella epäselvät ja puutteelliset. Kiskon asennusohjeesta ei käy
  ilmi mitenpäin kisko asetetaan. Kuvat todella epäselvät. Nettisivujen kuvista tiiraamalla asia selvisi. Lahjakas, taitava ja tarkka poikani onneksi selvisi asennuksesta hyvin, totesi, että nyt tämän homman osaisin kun on harjoiteltu.
  Ehdotti, että ottaisitte jonkun amatöörin tekemään asennuksen, näin tulisi ilmi ohjeiden puutteet.
  Oveni yläreunassa oli kaksi maalilohkeamaa, voisin laittaa kuvan. Lohjenneita maalinkappaleita ei paketissa näkyny, pakkaus oli täysin ehjä. Onneksi lohkeamat eivät näy, mutta ikävä juttu silti. Ottanette ystävällisesti kantaa koskien tätä tuotevirhettä

  • Hannamari Jortikka (varmistettu kirjoittaja)

   Moikka Tarja! Kiitos palautteestasi, otamme asennusohjeemme tarkasteluun ainakin tuon kiskon asentamisen osalta. Hyvä, että asennus kuitenkin onnistui ja ovi on teille mieluinen! Tuotevirheiden osalta pyydämme teitä lähettämään kuvia virheestä osoitteeseen mirror@mirrorline.fi.

Saatat myös pitää näistä