LADON Ovi -liukuovipaketti Kaskisavu

7 asiakkaiden arvostelu(a)

Design-liukuovipaketti mattamustalla pyörästömekanismilla

LADON Ovi -liukuovi on suunniteltu rohkeille sisustajille ja remontoijille, jotka kaipaavat kotiinsa ennakkoluulottomia ratkaisuja. 


Alk. 495.00 €

Poista
Saatavuus

2-5 arkipäivää

Kuvaus

LADON Ovi on rouhea sisustusovipaketti, jonka liukuovimekanismi ja muotokieli ovat tuttuja suomalaisesta maaseutumaisemasta. Ovi on laadultaan ensiluokkainen, ja se on helppo asentaa itse. LADON Oven mattamusta kisko pyörästöineen tekee ovesta persoonallisen välioven, joka varmasti huomataan.

Tummanharmaa kaskisavu LADON Ovi on huomiota herättävä design-ovi rohkealle sisustajalle. Kaskisavun sävyinen jämerä liukuovi sulkee taakseen niin miesluolan kotiteatterin kuin kokonaisen vaatehuoneen. Tummanpuhuva Kaskisavu LADON Ovi sopii kontrastiksi vaaleaan sisustukseen tai katseenkääntäjäksi värien keskelle. Siinä on kauniin yksinkertainen Z-kuviointi, joka vie maalaistunnelmaan.

Paketissa on kaikki tarvittava helppoon asennukseen. Jokainen LADON Ovi on varusteltu soft-close -hidastimilla, jotka mahdollistavat oven turvallisen käytön. Tilauksessa on mukana LADON Ovi, kiskomekanismi hidastimilla, vedin, lattiakiinnitteinen alaohjuri, korokelauta sekä tarvittavat kiinnitystarvikkeet. Kipsilevyseinälle tulee hankkia sopivat kiinnitysruuvit ja kipsilevyankkurit itse.

Toimitus kotipihaan/kadunvarteen 49 € Manner-Suomessa Rovaniemelle asti. Muualle Suomeen toimituskustannukset 89 €. Voit laskea tarkan toimituskulun syöttämällä postinumerosi ostoskorivaiheessa.

Tuotetiedot

Paketin sisältö:

 • Materiaali laadukasta ja kestävää, pinnoitettua MDF-levyä.
 • Rustiikkinen mattamusta pyörästömekanismi soft close -mekanismilla. Mekanismilla 5 vuoden takuu.
 • Mattamusta vedin
 • Oven alaosaan asennettava alaohjuri
 • Kiskon alle asennettava korokelauta

Mitat:

 • Kapea malli 914 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2000 mm)
 • Leveä malli 1067 mm x 2134 mm (kiskon pituus 2130 mm)
 • LADON Oven kokonaiskorkeus kiskomekanismeineen 2277 mm (huonekorkeus vähintään 2290 mm).
 • Kiskon asennuskorkeus 2178 mm (lattiasta kiskon kiinnitysruuvien keskiskohtaan)
 • Oven paksuus: 35 mm.
 • Oven paino 42-45  kg. Varmista seinäsi kantavuus ennen ovimekanismin asennusta.

 

Asennus

LADON Ovi -liukuovi toimitetaan helppona asennuspakettina. Paketin kokonaispaino 45-52kg.

LADON Oven toimituksessa on mukana kaikki tarvittava. Pakettiin kuuluu myös korokelauta, joka asennetaan haluttaessa/tarvittaessa. Toimitus sisältää siis: valitsemasi värisen oven, pyörästömekanismin, korokelaudan, 2 kpl soft close -hidastin, 1 kpl vedin, lattiakiinnitteisen alaohjurin sekä ruuvit/mutterit asennukseen. Kipsilevyseinälle tulee itse hankkia sopivat ruuvit ja kipsilevyankkurit.

LADON Oven asennusohje

7 arviota tuotteelle LADON Ovi -liukuovipaketti Kaskisavu

 1. Mika Mäntyniemi

  Hei! Toimitus erittäin ripeä!! Ohjeet kasaamiselle hienoisen sekavat? Ovi paikoillaan, mutta ohjeista huolimatta joutui käyttämään omaa luovuutta 🙂

  • Hannamari Jortikka (varmistettu kirjoittaja)

   Hei Mika! Kiva kuulla, että toimitus sujui ripeästi. Asennusohjeemme ovat tällä hetkellä tarkastelun alaisena, ja pyrimme parhaamme mukaan kehittämään niitä selkeämmäksi. Kiitos palautteestasi ja mukavaa kesää 🙂

 2. Korhoset

  .

Saatat myös pitää näistä